Liposucție de burtă în Tunisia

liposucție abdominoplastie 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre liposucția abdominoplastică în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o abdominoplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția abdominoplastică în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o liposucție abdominoplastică în Tunisia?

Costul mediu al unei liposucții abdominoplastice în Tunisia este de 1.700 €. Acest preț include însoțirea de către un traducător, transferul de la hotel la aeroport, operația, brâul de susținere și urmărirea postoperatorie.

Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 1 oră. Pacientul rămâne în spital timp de 7 zile și 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Liposucție a abdomenului1700 €

Ghid complet pentru liposucția abdomenului în Tunisia

Dacă te-ai săturat să faci sport și să urmezi o serie de diete diferite fără să obții rezultate în ceea ce privește acea burtică care pur și simplu nu vrea să dispară, liposucția de abdomen în Tunisia este pentru tine.

Această operație de abdominoplastie va elimina excesul de grăsime și acea mică umflătură inestetică de pe centura abdominală. Efectuată de chirurgi cu experiență, vă va permite, de asemenea, să lucrați la un stomac plat sau la acele celebre tablete de ciocolată. Iar dacă optezi pentru liposucția abdominoplastică în Tunisia, toate acestea îți vor fi disponibile la cel mai bun preț posibil. Țara are prețuri mici și rezultate satisfăcătoare în proporție de 99,9%.

Ce este operația de abdominoplastie?

Liposucția abdomenului este o procedură chirurgicală folosită pentru a scăpa de sulurile inestetice și de excesul de grăsime de pe abdomen. Efectuată pe o masă de operație, aceasta constă tocmai în aspirarea grăsimii încăpățânate de pe abdomen, pentru a modela abdomenul și a elimina imperfecțiunile. Această operație este tică se realizează din motive pur estetice.

Ce nu este liposucția abdomenului: o operație de îndepărtare a grăsimii viscerale din cauza excesului de greutate sau a obezității.

Diferitele tehnici de liposucție a abdomenului

Liposucția de burtă cuprinde mai multe tehnici. Puteți alege între :

  • Liposucția: care presupune pur și simplu aspirarea excesului de grăsime abdominală.
  • Liposucția blândă: ideală pentru îndepărtarea unei burți mici și grele și a unei cantități mici de grăsime.
  • Lipo Vaser: care utilizează tehnologia cu ultrasunete pentru a distruge celulele adipoase în exces.

Chirurgul, după consult, va decide care este tehnica cea mai potrivită.

Une femme avec une bedaine
O femeie cu burtă

Cui se adresează liposucția de burtică în Tunisia?

Liposucția de burtă este o intervenție chirurgicală reconstructivă menită să netezească abdomenul. Prin urmare, profilurile ideale pentru liposucția de burtă sunt :

  • Bărbați sau femei cu exces de grăsime localizat: mânere ale dragostei, genunchii, etc
  • Femei cu exces de grăsime sau piele lăsată în urma unor sarcini repetate.
  • Bărbați sau femei care nu reușesc să scape de grăsimea rămasă pe stomac după o dietă sau o pierdere în greutate.
  • Persoanele cu un IMC mediu, cu o greutate stabilă și cu o piele care și-a păstrat elasticitatea.

Cum se realizează liposucția de burtă în Tunisia?

Liposucția de burtă în Tunisia este o operație plastică și estetică completă. Toți pacienții străini care doresc să vină în Tunisia pentru operație vor fi luați în grijă de la A la Z: transfer de la hotel la aeroport, cazare și spitalizare, asistență medicală și lingvistică, tratamente și medicație, urmărire postoperatorie etc.

Operația este efectuată de chirurgi cu experiență, folosind metode moderne și inovatoare, fără riscuri și fără efecte negative asupra sănătății.

Înainte de operație

Înainte de a proceda la liposucția burții, va fi necesară o consultație inițială cu chirurgul și anestezistul dumneavoastră. În timpul acestei întâlniri, chirurgul vă va examina corpul și va determina zonele care urmează să fie tratate. Deși operația în sine nu este complexă, ea necesită precizie. De aici importanța de a limita cu atenție zonele care urmează să fie tratate.

În timpul acestei programări, chirurgul plastic vă va explica, de asemenea, toate măsurile care trebuie luate pentru a face operația mai ușoară și mai reușită. Prin aceasta se înțelege oprirea anumitor medicamente și adoptarea unei diete sănătoase și echilibrate.

În timpul operației

În ziua operației, veți fi îngrijit de o echipă medicală competentă și atentă. Operația se efectuează, în general, sub anestezie generală. Cu toate acestea, se poate folosi și un anestezic local pentru o liposucție delicată pe o suprafață mică. Operația durează între 1 și 2 ore.

  • Pentru liposucția abdomenului, chirurgul va face mai întâi o incizie. Cu ajutorul unui stilou chirurgical, acesta va identifica locul ideal pentru incizii. După ce această zonă a fost dezinfectată, incizia poate fi făcută.
  • Chirurgul introduce apoi canule fine sub piele, pe care le conectează la un dispozitiv de aspirare. El va aspira apoi toată grăsimea necesară.
  • După ce grăsimea a fost aspirată, chirurgul închide incizia cu copci. Un pansament va fixa cicatricea. Chirurgul poate plasa un sistem de drenaj peste zona tratată. Dar acest lucru nu este întotdeauna automat.
  • Foarte des, pacienții doresc să profite de această operație pentru a se opera și pe alte părți ale corpului. Prin urmare, nu este neobișnuit ca femeile să combine liposucția burții cu cea a coapselor. Nici bărbații nu sunt mai prejos, aceștia profitând de liposucție pentru a face liposucție.
Bourrelet abdominal sur une femme
Grăsimea abdominală la o femeie

După operație

După operație, va fi necesară o noapte de cazare la clinică, urmată de 2 sau 3 zile de odihnă pentru a vă recupera corespunzător. Se prescriu analgezice și se programează controale regulate cu chirurgul. Se poate observa o perioadă de convalescență.

Precauții de luat după o liposucție a abdomenului în Tunisia

După intervenția chirurgicală abdominală, pacientul trebuie să :

  • Să poarte un corset de compresie pentru a facilita circulația sângelui și pentru a evita edemele și hematoamele.
  • aibă o dietă sănătoasă și echilibrată pentru a preveni creșterea în greutate.
  • Să adopte un stil de viață sănătos, fără stres și cu o bună calitate a somnului, deoarece grăsimea localizată pe stomac se datorează în general stresului și dezechilibrului hormonal.
  • Faceți exerciții fizice după câteva săptămâni pentru a menține o siluetă armonioasă, a tonifia corpul și a favoriza retragerea pielii.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Trasarea chirurgului pe stomacul unui pacient

Cât costă liposucția de burtă în Tunisia?

Tunisia este una dintre țările în care liposucția de burtă se face la un cost mai mic. Pentru acoperirea integrală a operației abdominale, ar trebui să vă așteptați să plătiți între 1.500 și 2.200 de euro.

Aceasta include operația în sine, dar și îngrijirea în timpul șederii, urmărirea postoperatorie, medicația etc. Prețul variază în funcție de o serie de factori.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus. Solicitați un deviz personalizat pentru proiectul dumneavoastră de abdominoplastie în Tunisia. Accesați cele mai bune îngrijiri oferite de cele mai bune clinici.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️