Mommy makeover en Tunisie

mămica makeover 1 premiu
Scris de Manuella

Copilul tău ți-a transformat viața… și corpul? Pentru a-ți recăpăta silueta, te-ai apucat de sport ca vedetele? Nu te înșela, celebritățile recurg la operații estetice speciale postnatale. Fă-ți o operație de transformare a mamei în Tunisia pentru cele mai bune rezultate la cel mai bun preț!

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Mommy Makeover în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu are rolul de a înlocui sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației Mommy Makeover în Tunisia

Costul mediu al unei Mommy Makeover în Tunisia în Tunis este de 3.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3.000 de euro la 4.500 de euro. Deoarece este vorba de o combinație de proceduri chirurgicale, prețul este foarte avantajos. Oferim un pachet all-inclusive care include cazare, transferuri de la aeroport, medicamente și colanți/corseturi de compresie. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 7 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Mommy Makeover în Tunisia3500 €

Tot ce trebuie să știți despre Mommy Makeover în Tunisia

Mommy Makeover este o operație de chirurgie plastică efectuată după naștere. Scopul acestei operații este de a reface și chiar de a perfecționa corpul tinerei mame! Mommy Makeover în Tunisia combină mai multe operații chirurgicale într-una singură:

  • Ridicarea sânilor (cu sau fără proteze mamare),
  • Reducerea sânilor, dacă este necesar
  • Liposucție,
  • Și abdominoplastie.

Rețineți că aceste operații pot fi personalizate în funcție de nevoile și obiectivele mamei.

Cine poate face o operație de transformare a mamei în Tunisia?

Silueta unei femei însărcinate se schimbă pe parcursul sarcinii. Imediat după naștere, multe femei își pierd încrederea în ele însele. Ele nu-și mai recunosc corpul de după naștere: burtă flască, sâni căzuți după încheierea lactației și așa mai departe.

În timp ce majoritatea proaspetelor mămici se îndreaptă spre operația de transformare a mamei în Tunisia din motivele estetice menționate mai sus. Unele recurg la această procedură din motive medicale:

  • Dureri abdominale,
  • Incontinență urinară,
  • Umflarea burții,
  • Dureri de spate etc,

Acestea se pot datora unei posibile diastaze a mușchilor abdominali. Orice femeie care a născut poate face un Mommy Makeover în Tunisia. Dacă sarcina îi provoacă suferință psihologică sau fizică.

Cât costă o Mommy Makeover în Tunisia?

Operația Mommy Makeover este o combinație de mai multe proceduri estetice. În consecință, prețul unui Mommy Makeover în Tunisia se calculează în funcție de intervențiile chirurgicale alese. În orice caz, costul total nu depășește 7.000 de euro cu pachetul nostru all-inclusive!

Pentru a afla prețul exact, în funcție de cazul dvs. Cereți o ofertă personalizată pentru operațiile pe care doriți să le efectuați.

Proceduri pentru o operație de remodelare mamară în Tunisia

Pentru a beneficia de îngrijirea noastră totală în cea mai bună clinică din Tunisia. Lasă-ne datele tale pentru ca noi să te putem contacta și să-ți oferim un deviz medical personalizat.

Va trebui apoi să discutați cu coordonatorul nostru despre nevoile dvs., despre procedurile pe care doriți să le efectuați și despre zonele corpului pe care doriți să le îmbunătățiți.

Vă rugăm să rețineți că acest deviz include toate costurile călătoriei dvs. chirurgicale. Noi chiar ne ocupăm de tot. Ce trebuie să știți:

  • Rezervarea biletelor dus-întors,
  • Aranjarea cazării
  • Stabilirea de programări pentru consultațiile pre și postoperatorii,
  • Asigurarea unui translator, dacă este necesar.

Ce se întâmplă în timpul unei Mommy Makeover în Tunisia?

Înainte de operația de Mommy Makeover în Tunisia, trebuie să îndepliniți câteva condiții:

  • Trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani (mai mult sau mai puțin),
  • să fi trecut între 6 și 12 luni de la data nașterii,
  • Trebuie să fi întrerupt alăptarea timp de 6 luni,

Nu trebuie să fie supraponderală (sau să urmeze un program de slăbire).

Înainte de o schimbare de look pentru mame în Tunisia

Înainte de ziua operației, va trebui să faceți un control preoperator, o ecografie mamară și o mamografie.

În ziua operației

O Mommy Makeover în Tunisia se efectuează sub anestezie generală timp de 2 ore. Toate operațiile se efectuează dintr-o singură dată.

Merită să știți:

Abdominoplastie

Abdominoplastia este cel mai popular tratament pentru mamele tinere. Această operație aplatizează burta și subțiază șoldurile. Pentru a realiza acest lucru, chirurgul efectuează o liposucție pentru a elimina grăsimea. Și îndepărtează excesul de piele de pe abdomen.

Ridicarea sânilor

După stomac, sânii sunt cei care iau bătaie în timpul sarcinii și cu atât mai mult în timpul alăptării. Sânii se dublează sau chiar se triplează în dimensiune. Dar, odată ce au fost goliți de laptele matern, devin moi și lăsați.

În acest caz, chirurgul efectuează un lifting mamar pentru a vă întări sânii.

Mărirea sau reducerea sânilor

Deocamdată, puteți opta pentru o mărire a sân ilor cu sau fără proteză. Sau, dimpotrivă, să optați pentru o reducere mamară dacă noul volum al sânilor nu este în armonie cu morfologia dumneavoastră. Sau dacă vă provoacă dureri de spate.

Precauții de luat după operația de transformare a mamei în Tunisia

După ce vă veți trezi din operația de Mommy Makeover în Tunisia, veți petrece noaptea în clinică, apoi veți pleca a doua zi. Vă sfătuim să profitați de perioada de convalescență pentru a vă odihni pe deplin.

Deși toate operațiile sunt efectuate în aceeași zi, recuperarea nu se face peste noapte. Recuperarea variază în funcție de zonele corectate. Urmați recomandările medicului dumneavoastră pentru fiecare operație efectuată.

Și nu vă întoarceți imediat la sport. Cel mai bine este să așteptați câteva săptămâni înainte de a vă relua activitatea fizică. Pe de altă parte, încercați să adoptați un stil de viață sănătos pentru a menține rezultatele obținute grație operației Mommy Makeover în Tunisia.

Veți putea aprecia rezultatele unui Mommy Makeover în Tunisia încă de la șase luni de la operație.

În concluzie, Mommy Makeover în Tunisia acoperă o serie de intervenții de chirurgie plastică ce vizează aplatizarea burticii prin abdominoplastie, slăbirea șoldurilor prin liposucție și fermitatea sânilor prin lifting mamar etc

Mulțumită Mommy Makeover în Tunisia:

  • Tonificați-vă abdomenul,
  • Ridicați-vă sânii,
  • Și eliminați toată grăsimea dobândită în timpul sarcinii!

Abia aștepți să te împaci cu corpul tău și să-ți recapeți încrederea în tine? Lăsați-ne să vă organizăm Mommy Makeover în Tunisia ! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul și să aștepți să fii contactată.


Ai probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️