Liposucție în Tunisia

liposuccion tunisie 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre liposucția în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o liposucție de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul liposucției în Tunisia

Prețul mediu al unei liposucții în Tunisia este de 1.700 EUR. Costul liposucției în Tunisia este relativ scăzut datorită costurilor de cazare mai mici decât în țările europene. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 1 oră. Durata șederii este de 7 zile, iar șederea în spital de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Liposucție în Tunisia1700 €

Liposucția este cea mai practicată operație plastică din lume, cu rezultate excelente. Pentru a vă rafina silueta și pentru a vă menține aspectul natural al pielii, liposucția este procedura estetică de alegere.

Există numeroase clinici care oferă liposucție în Tunisia, unde puteți găsi cei mai buni specialiști, motiv pentru care această țară este o destinație excelentă pentru o vacanță medicală.

În acest articol, veți afla tot ce trebuie să știți despre liposucția în Tunisia, astfel încât să fiți cât mai pregătiți pentru procedura dumneavoastră.

Ce este liposucția în Tunisia?

Liposucția este o procedură chirurgicală care a fost inventată în 1977 de către Dr. Yves Gérard Illouz. Este cel mai bun mod de aelimina grăsimea în mod localizat, în special excesul care nu a putut fi eliminat după o dietă.

Scopul acestei intervenții chirurgicale este de a elimina definitiv depozitele de grăsime și poate fi efectuată pe mai multe părți ale corpului.

Principiul se bazează pe introducerea mai multor mici canule cu vârfuri rotunjite din spumă. Acestea sunt conectate la circuite închise care permit aspirarea grăsimii. Rezultatul este definitiv, deoarece celulele adipoase nu au capacitatea de a se înmulți.

Din ce în ce mai mulți pacienți recurg la liposucție, al cărei avantaj este că poate fi aplicată în mai multe zone ale corpului pentru a restabili o siluetă armonioasă.

Liposucția corpului

Liposucția poate fi utilizată pentru a trata mai multe zone ale corpului și pentru a elimina grăsimea localizată într-un mod țintit. Iată care sunt diferitele zone vizate de această operație estetică:

  • Regiunea ab dominală: liposucția abdominală este o opțiune bună pentru abdominoplastie, deoarece ajută la restabilirea unui abdomen plat.
  • Șoldurile: această procedură elimină grăsimea de pe părțile laterale ale abdomenului și restabilește o siluetă armonioasă.
  • Coapsele: liposucția coapselor poate fi efectuată pe suprafața interioară sau exterioară a coapselor pentru a le subția.
  • Fesele: această procedură va da un aspect mai atractiv fesele lăsate prin eliminarea excesului de grăsime. De asemenea, ajută la eliminarea genunchilor.
  • Genunchi: liposucția genunchilor este foarte utilă pentru persoanele care acumulează grăsime la partea din spate a genunchilor.
  • Brațele: liposucția brațelor ajută la restabilirea unei curbe bune și poate fi efectuată pe partea interioară sau exterioară. Poate fi combinată cu un lifting al brațelor.

Liposucția facială

Liposucția facială în Tunis este o operație care poate fi efectuată singură sau în combinație cu un lifting facial pentru a oferi o piele mai fermă și cu aspect mai tânăr.

Această operație estetică presupune aspirarea grăsimii de pe față pentru a-i îmbunătăți forma și a o rafina. Această tehnică dă rezultate foarte bune, în special la nivelul gâtului și al bărbiei duble.

Care este profilul candidatului ideal pentru această operație?

Liposucția se adresează persoanelor care sunt aproape de greutatea ideală sau foarte puțin supraponderale, cu depozite de grăsime bine localizate care nu pot fi eliminate în ciuda dietei și a exercițiilor fizice. IMC-ul pacientului nu trebuie să depășească 32.

În general, candidatul ideal este o persoană fără probleme de sănătate și cu o perspectivă pozitivă asupra intervenției. De asemenea, ar trebui să aibă o elasticitate destul de bună a pielii și un tonus muscular, astfel încât rezultatele să fie clar vizibile.

În general, liposucția se adresează persoanelor care doresc să își recapete o siluetă frumoasă. Este important de subliniat faptul că această tehnică chirurgicală nu este o soluție pentru obezitate.

De fapt, ea nu elimină toate kilogramele în plus, ci mai degrabă relochează depozitele de grăsime în zone bine definite ale corpului. Persoanele care suferă de obezitate sunt candidați buni pentru operația cu balon gastric în Tunisia.

Cum se realizează liposucția în Tunisia?

Liposucția este o procedură foarte dezvoltată care reprezintă o alternativă excelentă la operațiile estetice mai ample.

Deși procedura este inofensivă, necesită o pregătire atentă. Pacientul trebuie să treacă prin mai multe etape pentru a se asigura că operația decurge fără probleme. Deși procedura este destul de simplă, ea trebuie totuși să respecte anumite reguli.

Dacă plănuiți o călătorie în Tunisia pentru o operație de liposucție, trebuie să vă informați cu privire la această procedură.

Înainte de o liposucție în Tunisia

Primul pas este de a face o programare la chirurg. Chirurgul trebuie să se asigure mai întâi că nu există contraindicații pentru liposucție. El va verifica, de asemenea, calitatea pielii și elasticitatea acesteia. În cazul în care pielea este lăsată, chirurgul poate sugera alte soluții înainte de a lua în considerare liposucția.

În timpul primei vizite, se va stabili cantitatea de grăsime care urmează să fie îndepărtată și zonele care urmează să fie tratate. Profesionistul din domeniul sănătății vă va putea, de asemenea, consilia.

În timpul liposucției

Liposucția este o procedură foarte frecventă, iar durata acesteia depinde de cantitatea de grăsime care urmează să fie îndepărtată și de zona tratată. În general, durează de la 20 de minute până la maximum 2 ore.

În majoritatea cazurilor, șederea în spital este scurtă, iar pacientul este externat în aceeași zi. Cu toate acestea, dacă sunt multe zone care trebuie tratate sau dacă cantitatea de grăsime îndepărtată este prea mare, pacientul va petrece o noapte în plus la clinică.

Procedura se desfășoară sub anestezie, medicul introducând canule fine în zona care urmează să fie tratată pentru aaspira excesul de grăsime. Cicatricile nu sunt vizibile după operație, deoarece sunt mici și se integrează perfect în aspectul mai natural al pielii.

După operație

În general, la finalul operației, medicul prescrie analgezice pentru a limita apariția eventualelor dureri. Se prescrie, de asemenea, un pansament modelator sau o îmbrăcăminte de compresie pentru a reduce apariția edemului sau a vânătăilor postoperatorii.

Deși este posibil să se observe primele rezultate ale liposucției imediat după operație, rezultatele finale nu se vor vedea decât după 1 lună.

Ce măsuri de precauție trebuie luate după liposucție?

În primul rând, trebuie să știți că, deși liposucția nu este o operație majoră, ea necesită o convalescență. Prin urmare, ar trebui să vă planificați să vă odihniți câteva zile atunci când vă întoarceți acasă, astfel încât să vă puteți recupera complet după operație. Ca regulă generală, evitați activitățile fizice în primele două săptămâni, chiar și mersul pe jos, care ar trebui să fie de foarte scurtă durată.

Este recomandabil să mențineți un stil de viață și o dietă sănătoasă după operație. Medicii vă sfătuiesc să nu fumați și să nu consumați alcool după liposucție; cel mai bine este să așteptați o lună.

Aparițiaedemelor și a vânătăilor este foarte frecventă după acest tip de operație. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece acestea se estompează spontan după două săptămâni. Purtarea unui brâu de susținere este foarte recomandată, deoarece reduce considerabil apariția edemelor.

Este puternic contraindicată administrarea de aspirină sau de medicamente antiinflamatoare în cele 15 zile care urmează operației. Riscul de sângerare este destul de ridicat. Dacă aveți dureri, medicul vă va prescrie analgezice.

Expunerea la soare trebuie evitată după operație, timp de aproximativ 2 luni. Nu veți putea merge la înot până la două săptămâni după liposucție. Dușurile sunt permise începând cu ziua următoare.

Cât costă o liposucție în Tunisia?

Atunci când optați pentru o liposucție în Tunisia, trebuie să știți că veți fi îngrijit din momentul în care ajungeți. De fapt, sejurul medical acoperă toate cheltuielile, adică tratamentul complet, onorariile medicilor, cazarea la hotel pentru convalescență etc.

Este demn de remarcat faptul că Tunisia este un adevărat punct de referință pentru chirurgia estetică, în special pentru liposucție. Veți fi îngrijit de cei mai buni profesioniști și veți beneficia de un sprijin complet.

Prețul liposucției în Tunisia depinde de cantitatea de grăsime care trebuie îndepărtată și de numărul de zone care urmează să fie tratate:

  • O liposucție pe o singură zonă bine țintită, cum ar fi hățurile, coapsele sau brațele, costă 1400 de euro;
  • Liposucția pe o zonă combinată cu alta, cum ar fi stomacul și șoldurile, costă 1800 de euro;
  • Liposucția pentru trei zone costă de la 2.000 de euro.

Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


FAQ – Întrebări frecvente

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

Liposucția este o procedură chirurgicală concepută pentru a elimina zonele mici de grăsime corporală nedorită. Liposucția se efectuează în zonele corpului care tind să acumuleze depozite de grăsime, cum ar fi stomacul, coapsele, șoldurile și brațele.

Liposucția se efectuează fie sub anestezie generală, fie sub anestezie locală cu sedare. Chirurgul dumneavoastră face o mică incizie în zona care urmează să fie tratată, apoi introduce un tub subțire de plastic numit canulă. Canula este conectată la un dispozitiv de aspirare puternic care îndepărtează rapid și eficient grăsimea.

O pierdere semnificativă de grăsime va fi vizibilă imediat după o procedură de liposucție, iar aceste rezultate vor continua să se îmbunătățească pe măsură ce umflarea scade. Va exista o umflătură considerabilă, care este gestionată de o îmbrăcăminte de compresie special concepută, în prima săptămână sau două după procedură, iar pe măsură ce umflătura scade, se vor vedea rezultate mai spectaculoase.

Suntem adesea întrebați dacă liposucția este o modalitate bună de a pierde în greutate și în ce măsură. Credem că este foarte important să înțelegem că liposucția nu este un instrument de pierdere în greutate. Liposucția ar trebui să fie utilizată doar pentru a trata zonele încăpățânate de grăsime care nu pot fi eliminate doar printr-o dietă sănătoasă și exerciții fizice.

Acest lucru depinde în întregime de partea corpului care urmează să fie tratată și de cantitatea de grăsime care trebuie îndepărtată. Fiți siguri că chirurgul dumneavoastră va îndepărta suficientă grăsime pentru a obține rezultatele ideale.

În timpul unei operații de liposucție, celulele adipoase sunt eliminate definitiv din zona tratată pentru a crea imediat o nouă siluetă. Odată ce celulele de grăsime în exces au fost eliminate, acestea nu mai cresc la loc. Acest lucru înseamnă că rezultatele sunt mai mult sau mai puțin permanente dacă se menține un stil de viață sănătos, inclusiv o dietă bună și exerciții fizice.

Nu, nu suntem în măsură să vă oferim o intervenție chirurgicală în timp ce sunteți însărcinată sau alăptați. Cu toate acestea, vă rugăm să ne contactați la 6 luni după ce ați născut sau ați alăptat și să vorbiți cu consilierii noștri prietenoși pentru a discuta următorii pași.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️