FIV în Spania

a avea un pma în spania 2
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știți despre MAP și FIV în Spania! Care este prețul mediu în Barcelona? Sfaturile noastre pentru o MAP & FIV de succes în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre MAP & FIV în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu medici calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Cât costă FIV în Spania?

Costul unui ciclu de FIV cu un singur ovul în Spania variază între 3800 și 5500 de euro, în timp ce un ciclu cu donare de ovule poate costa între 4100 și 7500 de euro. Costul mediu al FIV în Spania este de aproximativ 5.000 €, în timp ce costul mediu al donării de ovule în Spania este de 7.000 €.

FIV ICSI3100 €
FIV ICSI Donare de ovule3800 €
FIV ICSI Dublă donare de ovule4100 €
FIV ICSI Donare de spermă3900 €
FIV ICSI PGD6500 €
Donare de spermă800 €
Vitrificarea ovulelor2600 €
Inseminare artificială1000 €
Donarea de embrioni grup etnic alb3150 €
Donarea unui embrion de etnie neagră3490 €
Tehnica ROPA (maternitate comună)5000 €
Garanția de sarcină15000 €

Deși dorința de a avea un copil este adesea cea mai puternică, Mama Natură nu este întotdeauna miloasă. Uneori, ea poate fi capricioasă, întârziind procesul natural care permite unor cupluri să procreeze și să experimenteze bucuria de a deveni părinți.

Din motive de infertilitate sau de dificultate în conceperea unui copil, multe cupluri recurg la fertilizarea in vitro. Cunoscută și sub numele de procreare asistată medical sau MAP, această practică folosește tehnologia și știința avansată pentru a crea un copil.

Practicată în multe țări din întreaga lume, FIV este din ce în ce mai solicitată. Cu toate acestea, în unele locuri, costul FIV nu este accesibil tuturor, iar procedura nu este pe deplin autorizată.

În Europa, de exemplu, FIV implică adesea proceduri complexe, iar accesul este limitat. Pe de altă parte, există o țară în care FIV este practic nerestricționată: Spania. În Catalonia, Barcelona și Madrid, practica PAM este simplificată. Procedurile, prețurile și tratamentele sunt la îndemâna oricui. Aflați aici tot ce trebuie să știți despre FIV în Spania.

Echipa noastră medicală

Spania: cea mai populară destinație pentru fertilizarea in vitro

Dacă Spania este alegerea numărul unu în Europa pentru cuplurile care doresc cu disperare să aibă un copil, se datorează faptului că țara oferă un acces mult mai ușor la procedură și, mai presus de toate, o rată de succes ridicată.

Accesibilitate

Fertilizarea in vitro în Spania este accesibilă oricui își dorește acest lucru. Fie că sunteți în cuplu, singur, heterosexual, homosexual, o femeie care are dificultăți în a rămâne însărcinată sau un bărbat cu infertilitate masculină, fertilizarea in vitro în Spania nu impune condiții speciale în ceea ce privește starea civilă a pacienților.

Drapeau de l'Espagne
Steagul Spaniei

Limita de vârstă

În Spania, limita de vârstă pentru a fi supus unei fertilizări in vitro este de 50 de ani. În unele țări europene, limita de vârstă este de 40 de ani. Întrucât accesul la procedură este simplificat, cererile de FIV sunt procesate foarte rapid.

Timpii de așteptare

Donarea de ovule și spermă este foarte frecventă în Spania. Donatorii sunt plătiți cu până la 900 de euro. Cuplurile care doresc să aibă copii prin inseminare artificială nu vor trebui, prin urmare, să aștepte mult timp pentru ovocite.

Ratele de succes

Spania a dezvoltat tehnici inovatoare care permit ca până la 75% dintre inseminările artificiale să aibă succes. Medicina reproductivă deschide noi drumuri, oferind pacienților o gamă largă de metode și proceduri pentru FIV în Spania.

Infrastructura de primire

Odată cu creșterea numărului de laboratoare, în Spania au fost dezvoltate o serie de hoteluri și opțiuni de turism medical pentru PMA, la prețuri accesibile.

Siguranța clinicilor spaniole

Guvernele regionale trebuie să inspecteze în mod regulat toate centrele de PMA pentru a se asigura că acestea respectă reglementările actuale privind calitatea și siguranța. Unul dintre cele mai populare sisteme de acreditare utilizate de clinicile spaniole este standardul ISO.

Care sunt diferitele proceduri de fertilizare in vitro din Spania?

FIV în Spania, și în special în Barcelona, oferă o serie de proceduri de tratament pentru aavea un copil. Se va folosi termenul de “copil eprubetă”. Alegerea metodei este apoi stabilită în funcție de problemele fiecărui pacient:

Inseminare artificială cu ajutorul gameților pacientului însuși

Această opțiune este ideală pentru cuplurile (bărbat și femeie) care nu pot procrea în mod natural. Acest lucru se poate datora unei slabe calități a ovarelor sau a spermei, sau infertilității.

Metoda implică un tratament hormonal și o stimulare ovariană controlată și personalizată pentru a obține un ovocit de calitate și a garanta o rată de sarcină mai bună. În același timp, partenerul trebuie să asigure și el o calitate și o cantitate de spermatozoizi de calitate pentru fertilizare.

În continuare, femeia este supusă unei puncții foliculare (aspirație ovocitară) pentru a extrage ovocitele și a le fertiliza cu sperma partenerului. Odată ce embrionul a fost fertilizat, acesta este inseminat în femeie.

Vérification du résultat de la fécondation in vitro
Verificarea rezultatului fertilizării in vitro

FIV cu donare de ovule

Această opțiune este ideală pentru cuplurile cu vârsta de peste 40 de ani. La această vârstă, calitatea ovulului se poate deteriora, dar există și un risc de malformație. Această procedură este, de asemenea, recomandată cuplurilor cu risc de a dezvolta boli genetice.

Metoda implică donarea de ovule și testarea genetică preimplantare pentru a asigura viabilitatea și succesul embrionilor.

ICSI FIV

Procedura ICSI presupune inseminarea unui ovul prin microinjectarea unui spermatozoid în el. Această procedură este recomandată în cazurile în care cantitatea de spermatozoizi sau mobilitatea acestora nu este fiabilă.

FIV prin donare de spermă

Această metodă de medicină reproductivă este destinată femeilor singure sau cuplurilor care doresc să aibă un copil. Dacă ovocitele sunt de bună calitate, donarea de ovule nu va fi necesară. Pentru aceste două profiluri, există alte două metode care pot fi relevante.

Metoda ROPA

Această metodă este disponibilă doar pentru cuplurile de același sex. Ea presupune transferul de ovocite de la un partener la celălalt, astfel încât ambii să poată participa la procrearea asistată medical.

Copilul eprubetă rezultat din această concepție are, prin urmare, două mame biologice. Una dintre cele două femei este supusă unei stimulări ovariene și unei puncții. Embrionii sunt apoi cultivați și transferați la femeia care va purta copilul.

Alte proceduri pentru o FIV de succes în Spania

Acestea sunt :

  • Vitrificarea o vocitelor: aceasta constă în conservarea ovocitelor. Este recomandată în special pentru femeile tinere, singure, care nu doresc încă să aibă copii, dar care ar putea suferi o deteriorare a calității ovocitelor lor la o dată ulterioară.
  • Crioconservarea: această procedură permite conservarea embrionilor netransferați pentru teste suplimentare în cazul în care primele transferuri au eșuat.
une femme enceinte
o femeie însărcinată

În plus, oferim formule dedicate în întregime pacientelor africane (grupul etnic negru)

FIV pentru femeile de culoare (etnie africană)

Studiile sugerează că femeile de culoare sunt de două ori mai predispuse decât femeile albe să aibă probleme de fertilitate, dar sunt mult mai puțin predispuse să solicite sau să primească tratament pentru infertilitate.

Multe femei de culoare care se confruntă cu infertilitatea spun că se confruntă cu o bătălie grea pentru a obține îngrijire. Printre dificultăți se numără lipsa donatorilor de spermă și de ovule de culoare. Iată formulele noastre:

FIV și donarea de ovule4600 €
FIV și donare de 4 ovocite4250 €
Donarea de ovule200 €
FIV și donare de embrioni3490 €

Cum se efectuează FIV în Spania?

FIV în Spania se desfășoară în două etape:

În primul rând, după ce ați făcut alegerea și v-ați consultat medicul, trebuie să călătoriți în Spania pentru a obține un tratament personalizat de stimulare a ovulelor. Acesta se obține după ce ați fost supus unui număr de teste medicale. Această ședere inițială durează între 2 și 3 zile.

Odată revenită în Europa, începeți tratamentul hormonal, care va dura aproximativ 15-20 de zile.

După aceea, trebuie să vă întoarceți la Barcelona pentru puncție. Ovocitele vor fi fecundate in vitro de către spermatozoizi, iar embrionul se va dezvolta în laborator. Embrionii sunt cultivați și transferați după câteva zile. Pentru această a doua ședere, lăsați între 10 și 15 zile.

În timpul procesului, se va efectua o ecografie endometrială. După transfer, poate fi prescris un tratament hormonal.

Încazul donării de ovule, FIV în Spania poate fi efectuată, de asemenea, pe parcursul a două sejururi. Singura diferență este durata. În primul rând, trebuie să mergeți la clinică pentru a organiza ciclul și a îngheța sperma. Acest lucru durează între 2 și 3 zile. În al doilea rând, trebuie să se efectueze transferul de embrioni. Această procedură va dura între 3 și 5 zile.

Care este rata de succes pentru FIV în Spania?

Rata de succes pentru FIV în Spania este cuprinsă între 70 și 95%. Aceasta depinde în principal de vârsta și de condiția fizică a femeii. Pentru o femeie cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, probabilitatea de sarcină este de 50%. Peste vârsta de 40 de ani, șansele de sarcină sunt de 30 până la 40%

Câte încercări de FIV sunt posibile în Spania?

Nu există limite privind încercările de FIV în Barcelona. Puteți merge mai departe atât timp cât sănătatea dumneavoastră fizică și medicală vă permite. Cu toate acestea, FIV în Spania limitează numărul de embrioni inseminați de fiecare dată la 3. În general, însă, numărul de transferuri efectuate nu depășește două.

Vedeți și: Prețurile FIV în Turcia

Cât costă FIV în Spania?

În Spania, pentru FIV folosind propriile ovule, costurile variază între 3.100 și 3.500 de euro. Pentru FIV cu ovule donate, costurile variază între 3.500 și 4.000 de euro. Pentru FIV cu donare de embrioni, costurile variază între 3.000 și 3.200 de euro. Pentru FIV cu congelare de ovule, costurile variază între 3 500 și 4 700 de euro.

Iată un reportaj video despre PMA în Spania

Este posibil să se aleagă sexul copilului în timpul FIV?

Ca în aproape toate țările europene, alegerea sexului copilului nu este permisă în Spania. Cu toate acestea, Spania este autorizată să efectueze diagnosticul genetic preimplantațional din motive medicale.

Doriți să alegeți sexul viitorului dumneavoastră copil? Puteți alege sexul copilului dumneavoastră în Cipru. Este una dintre singurele țări care permit această practică. Sunteți interesat? Nu ezitați să ne contactați.

rendez vous à la clinique de fertilité
vizitați clinica de fertilitate

Cum pot solicita PMA în Spania?

Există multe clinici de fertilitate în Spania, marea majoritate fiind private. Acestea sunt situate în toată Spania, mai exact în Barcelona, și este foarte ușor să ajungeți la ele, deoarece multe companii aeriene low-cost zboară spre aceste destinații.

Pentru a deschide un dosar MAP în Spania, coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a vă asigura că FIV este un succes. Contactați-ne și ne vom ocupa de tot.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️