Imf Fertilidad Barcelona

fmi fertilidad barcelona 1

IMF Fertilidad Barcelona este specializată în MAP / FIV. Înființată în 1984, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Barcelona, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

IMF Fertilidad, Barcelona, Spania 🥇

Clinica este specializată în medicina reproductivă. Clinica a fost fondată de medicul de renume mondial Frederico Galera, care a devenit celebru pentru implicarea sa în prima sarcină prin fertilizare in vitro din Barcelona, în 1985.

El a participat apoi la prima sarcină FIV folosind embrioni congelați și la prima sarcină prin injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi din Barcelona. Clinica IMF a contribuit la aducerea pe lume a peste 10.000 de copii. Personalul include specialiști în anestezie și embriologie, precum și asistente medicale și recepționeri profesioniști cu experiență.

Toți membrii personalului sunt supuși unor cursuri de formare și perfecționare periodice pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii, proceduri și progrese medicale. Filozofia lor este de a atinge excelența prin munca în echipă, dedicând timpul necesar fiecărui pacient și acordând prioritate calității în detrimentul cantității. Marea majoritate a pacienților sunt foarte mulțumiți de nivelul de profesionalism și de sprijinul emoțional pe care îl primesc pe tot parcursul procesului, înainte și după tratamente și proceduri.


Specialitatea clinicii :

PMA / FIV
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Embrioscop
Inseminare artificială
Congelarea ovocitelor
FIV – Fertilizare in vitro
Metoda ROPA
Congelarea embrionară
Consultație FIV

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Consultații pe internet
Farmacie
Telefon în cameră


Oraș: Barcelona – Țară: Spania – Fondată în 1984
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă


Recenzii de IMF Fertilidad Barcelona

Ricardo Caballero
Ricardo Caballero
23:29 25 Feb 24
Vrem doar să mulțumim echipei profesionale și umane care a avut grijă de noi și ne-a însoțit în orice moment al procesului, în special Dr. Xavier Garcia Parra, Eva și Rosario, împreună cu echipa de laborator, au făcut o treabă bună, ne-am simțit foarte susținuți și pe mâini bune. și am reușit să ne vedem visul împlinit, mulțumesc din suflet.
Laura Sierra
Laura Sierra
18:31 02 Jun 22
Pe baza experienței noastre, recomand clinica 100%, deoarece tratamentul este excepțional, echipa profesionistă și prețul accesibil, nu avem reclamații. Am reușit să ne îndeplinim visul și să avem fiul nostru, la prima încercare de FIV. De aceea mulțumim întregii echipe, dar mai ales Dr. Xavier Garcia - Parra, Rosario, Eva, Anabel...etc. Multumesc multumesc si multumesc.
Jessica Navalon Albert
Jessica Navalon Albert
08:46 27 Jul 23
Echipa grozava! Sunt foarte profesionisti. Foarte multumit de tratamentul primit si de rezultate.
joc goncalves
joc goncalves
19:42 15 Sep 22
După ce am fost diagnosticată cu menopauză precoce la vârsta de 28 de ani și după 12 ani în care am încercat să fiu mamă, am pierdut doi ani și în cele din urmă am fost diagnosticată cu trombofilie, am venit la clinica IMF Barcelona și dr. Xavier Garcia Parra mi-a luat cazul în ajutor. îmi realizez visul Astăzi, datorită profesionalismului tău, îl țin în brațe pe frumosul meu fiu.Dr. Garcia Parra și echipa IMF Barcelona, ​​în special Eva, Rosario și embriologul, mi-au oferit sprijin încă din prima zi în care am contactat clinica. Echipa mi-a clarificat mereu îndoielile și cerințele, mai ales având în vedere că locuiesc în altă țară.Sunt profund recunoscător FMI Barcelona și cuvintele nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi pentru ajutorul acordat în realizarea visului meu.Mulțumesc!!!!!
FAMILY CUQUI
FAMILY CUQUI
10:32 11 Apr 24
Știam că dacă nu mă opresc din transfer în acel laborator nu voi rămâne însărcinată! Si asa a fost, am fost la alta si la prima incercare am avut-o pe frumoasa mea fiica! Si ce sa spunem despre dr. Parra, care stia ca transferul cu el va fi negativ, un dr. guma de mestecat in mijlocul transferului cu muzica tare si fara sa informeze pacientul de pasii pe care ii face!! Și cum să nu-mi amintesc chipul doctorului Espinoza care s-a uitat la mine știind dinainte că transferul va fi negativ! Așa a mers,
Elisabeth Peña
Elisabeth Peña
07:53 13 Mar 24
Aprecierea mea s-a schimbat dupa ce am avut 4 tratamente cu tine, dintre care te-ai jucat cu starea mea psihica si economica, dupa ce am mers la alta clinica deja disperata pentru ca aveam cu tine cam 9 embrioni pierduti, ei bine se dovedeste... ca aveam nevoie de uter. operație acum care avea zone „necrotizate”.atât de multe medicamente, atât de mulți imunologi, atât de multă acupunctură și hrănitori pentru cap pentru a descoperi că nimic nu s-ar lipi acolo... deci întrebarea mea este? Unde sunt profesioniștii din clinica dumneavoastră, nu doar să-mi jefuiască banii, ci și să-mi atingă scopul. Pentru că ești primul care pretinde bani, dar nu suficienți pentru a avea rezultate.Nu-ți face griji, datorită Juanei Crespo îl am pe fiul meu aici lângă mine
Jes Jg
Jes Jg
09:36 09 Mar 22
Fiecare își povestește experiența, m-am gândit că cu recenziile bune m-aș bucura și eu. Cazul meu dintr-un fals negativ când eram însărcinată și pe deasupra am plătit în avans pentru a doua oară că nu îți restituie banii. Iar cel mai tare s-au indoit de mine ca aceasta sarcina nu a fost de la clinica a fost confirmata de 2 spitale diferite ca a fost. Nu vreau să spun mai multe dar toți facem greșeli dar rușinea care nu este recunoscută în anumite lucruri bineînțeles că nu voi mai reveni
tania ordaz
tania ordaz
20:06 13 Sep 22
Aveam o programare pentru mâine și mi-au anulat programarea 24 de ore pe zi. inainte de. Aveam deja ore personale la serviciu. Ei încearcă să mă convingă să schimb doctorii. Organizare foarte proasta, mi-au luat deja dorinta de a merge asa ca am anulat-o. Organizare și management foarte proastă. Serviciu teribil pentru clienți. Transmiterea 0 încredere. Dacă încep deja așa, nu vreau să-mi imaginez restul.
Raquel Frías
Raquel Frías
09:41 06 Jun 23
Am avut cu ei un tratament care a ieșit negativ, le-am cerut embrionii care mi-au mai rămas să-i duc la asigurări sociale și îmi cer 250 de euro doar pentru scoaterea lor din clinică, în scopuri de management, deoarece este politica companiei lor, aceasta nu apare în nicio estimare sau consimțământ, deci nu este legală. Am demarat deja procedurile legale pentru ca ei sa returneze ceea ce este al meu. Am pus-o aici pentru ca la fel să nu se întâmple altei persoane, deoarece acest proces în sine este foarte greu pentru noi să fim nevoiți să suportăm aceste lucruri.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️