Ginecomastia în Tunisia

prix gynecomastie tunisie pas chere 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre ginecomastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o operație de ginecomastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre ginecomastia din Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut are un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Cât costă o operație de ginecomastie în Tunisia?

Costul mediu al unei operații de ginecomastie în Tunisia este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1900 de euro la 2200 de euro. Acest preț include intervenția chirurgicală, transferul de la aeroport la hotel, urmărirea postoperatorie, medicația, șederea la clinică, translatorul și urmărirea postoperatorie. Durata șederii este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte.

ProceduraPreț Tunisia
Ginecomastie1900 €

Tot ce trebuie să știți despre reducerea sânilor pentru bărbați

Sânii mari nu sunt doar o problemă a femeilor. Unii bărbați, ca urmare a unui dezechilibru hormonal sau a administrării anumitor medicamente, pot dezvolta un exces de glande mamare. Acest lucru le poate da bărbaților aspectul de sâni. Această afecțiune se numește ginecomastie. Deși nu este deosebit de periculoasă pentru sănătate, ea poate crea un anumit complex și o lipsă de încredere în sine. Acesta este motivul pentru care unii bărbați recurg la chirurgia mamară.

Tratamentul ginecomastiei în Tunisia este o procedură chirurgicală care presupune îndepărtarea excesului de țesut glandular sau de grăsime de la nivelul sânilor. Acesta este efectuat de către chirurgi plasticieni într-o clinică estetică din Tunisia, în cel mai mare confort și siguranță a îngrijirii. Rezultatul este 100% satisfăcător.

Ce presupune tratamentul ginecomastiei în Tunisia?

Operația de ginecomastie în Tunisia este o procedură de chirurgie estetică care îndepărtează excesul de glandă mamară și grăsime de la bărbați. Scopul este de a face ca aspectul fizic al sânilor să fie mai plat și mai masculin. De asemenea, se corectează o disproporție pentru a dezvolta o musculatură pectorală mai armonioasă.

Efectuat de un chirurg plastician, acest tratament chirurgical poate utiliza mai multe tehnici, în funcție de cantitatea de țesut mamar care trebuie îndepărtată și de forma dorită a sânilor. Chirurgul plastician poate efectua o liposucție a grăsimii sau un lifting mamar al țesuturilor glandulare prin areolă, pentru a remodela sânii. Operația de ginecomastie este o chirurgie plastică reconstructivă fără riscuri. Aceasta are o rată de succes de 99,9% în Tunisia.

Cui se adresează?

Operația de ginecomastie este o operație de reducere a sânilor pentru bărbații cu glande mamare mărite, clasificate pe scara Simon. Există trei categorii: gradul I, gradul II (a și b) și gradul III. Dacă, în urma examinării medicale, vă încadrați într-una dintre aceste categorii, este posibil să fiți eligibil pentru o operație mamară.

Cum se realizează operația de ginecomastie în Tunisia?

Chirurgia mamară în Tunisia se realizează în cea mai bună clinică estetică din țară. Este realizată de chirurgi plasticieni renumiți, cu o experiență de mai mulți ani în chirurgia estetică. Pacienții beneficiază de o îngrijire completă pentru operația lor. Ei vor primi îngrijire de înaltă calitate și tratament personalizat pentru o operație de reconstrucție de succes.

Înainte de operație

De îndată ce v-ați decis să vă faceți un lifting mamar, ar trebui să vă faceți o programare la chirurg. Această consultație inițială va permite evaluarea stării dumneavoastră fizice și va determina ce tehnică de reducere a sânilor vi se potrivește cel mai bine. În urma acestei programări, vi se va cere să vă supuneți la o serie de teste:

  • Teste medicale pentru a efectua un control preoperator complet;
  • O mamografie;
  • Un control endocrinologic;
  • O ecografie testiculară.

Apoi va avea loc o a doua consultație cu chirurgul plastician și anestezistul. În vederea pregătirii pentru operație, nu trebuie să se ia niciun medicament care conține aspirină timp de 10 zile înainte de operație. Pacientul nu trebuie să mănânce sau să bea nimic pe masa de operație. Se pot administra medicamente înainte de operație cu o zi înainte de operație pentru a ajuta la calmarea pacientului sau pentru a ușura orice anxietate preoperatorie.

În timpul operației

Operația de reconstrucție mamară se efectuează sub anestezie generală. Aceasta durează aproximativ 2 sau 3 ore în sala de operație. Deoarece pacienta va dormi, nu va exista niciun disconfort sau durere. Chirurgul plastician poate folosi tehnici diferite în funcție de starea ginecomastiei.

  • În cazul în care există un exces de țesut glandular, operația de ginecomastie presupune îndepărtarea glandei mărite prin efectuarea unei incizii în jumătatea inferioară a areolei. Odată ce glanda în exces a fost îndepărtată, pielea este suturată, lăsând o cicatrice practic invizibilă.
  • În cazul în care există mult țesut în exces și pielea riscă să se lase, chirurgul va face incizii orizontale în jurul areolei pentru a remodela țesutul mamar.
  • Dacă există un exces de grăsime, procedura chirurgicală implică liposucția sânilor. Practicianul va face o incizie mică și va introduce o canulă fină. Aceasta aspiră excesul de grăsime.
  • În formele de ginecomastie în care există atât o cantitate excesivă de grăsime, cât și de țesut glandular, chirurgul poate combina cele două tehnici: îndepărtarea glandelor și aspirarea grăsimii.

Vezi și: Prețul ginecomastiei în Turcia

După operație

După ce suturile au fost închise, se aplică pe sâni un drenaj prin aspirație și un bandaj compresiv. Deși pansamentul trebuie reînnoit în zilele următoare, drenajul nu este deloc sistematic.

După operație și când vă treziți, este posibil să simțiți o senzație dureroasă în piept. Aceasta va dispărea după câteva ore și poate fi controlată prin administrarea de analgezice.

În următoarele patru săptămâni, veți purta în permanență un suport de compresie sau un bolero. Aspectul regulat al pieptului și al mușchilor pectorali va prinde contur abia după câteva săptămâni. Pot apărea vânătăi și edeme. Dar acestea vor dispărea în câteva săptămâni.

Precauții de luat după operația de ginecomastie în Tunisia

Tratamentul chirurgical al ginecomastiei în Tunisia nu este o operație complexă în sine. O perioadă de convalescență de 15-20 de zile va fi necesară pentru a vă recupera în mod corespunzător și pentru a permite organismului dumneavoastră să se refacă. Pentru a evita complicațiile, trebuie luate câteva măsuri de precauție:

  • Nu faceți mișcări bruște sau violente.
  • Nu faceți sport sau orice altă activitate fizică intensă timp de 1 până la 2 luni.
  • Nu expuneți trunchiul la soare timp de 6 luni.
  • Nu transportați încărcături grele sau voluminoase.
  • Păstrați îmbrăcată haina de compresie timp de 1 până la 2 luni.

Cât costă o operație de ginecomastie în Tunisia?

Operația de ginecomastie în Tunisia costă între 1.900 și 2.200 de euro. Acest preț acoperă serviciul chirurgical, transferurile la hotel și la aeroport, urmărirea postoperatorie, medicația, șederea la clinică, precum și asistența medicală și lingvistică.

Prețul operației de reconstrucție și estetică a sânilor masculini variază în funcție de tehnicile utilizate și de circumstanțele individuale ale fiecărui pacient.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată pentru călătoria dvs. în Tunisia pentru o operație de ginecomastie.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️