Rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia

rinoplastie cu ultrasunete preț tunisia 1 1
Scris de Manuella

Nu-ți place nasul tău? Din păcate, nu vă puteți ascunde nasul așa cum puteți ascunde umflăturile, mânerele dragostei și așa mai departe. Pentru că îl poți vedea, la propriu, “ca un nas în mijlocul feței”. Fă-ți o rinoplastie cu ultrasunete în Tunisia și pune capăt complexului tău… pentru totdeauna!

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul rinoplastiei cu ultrasunete în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al unei rinoplastii cu ultrasunete este de 2.400 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

ProceduraPreț în euro
Rinoplastie cu ultrasunete în Tunisia2400 €

Tot ce trebuie să știți despre rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia

Rinoplastia este chirurgia estetică pentru a corecta, sculpta, remodela și înfrumuseța cea mai importantă parte a feței… nasul!

Datorită acestei proceduri chirurgicale, este posibil să se scurteze sau să se mărească vârful nasului și să se corecteze orice tip de nas, fie că este un :

  • Nasul spart
  • Nas grecesc,
  • Nas egiptean,
  • Nas conic,
  • Nas Aquilin,
  • Nas cocoșat..

Rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia este cea mai recentă tehnică chirurgicală pentru remodelarea nasului. Această tehnică utilizează instrumente moderne, miniaturizate.

Ea permite corectarea tuturor problemelor nazale, fie ele cosmetice sau medicale, cu mai multă precizie decât în cazul rinoplastiei convenționale.

Cine poate fi supus unei rinoplastii cu ultrasunete în Tunisia?

Rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia poate fi efectuată la orice vârstă și începând de la sfârșitul adolescenței.

Această procedură chirurgicală poate fi solicitată atât de bărbați, cât și de femei, din motive estetice și/sau medicale. În special, atunci când pacientul are o malformație sau o problemă respiratorie.

Avantajele rinoplastiei cu ultrasunete în Tunisia :

Tunisia atrage la fel de mulți turiști ca și pasionați de chirurgie estetică.

De fapt, Tunisia se mândrește cu o gamă largă de clinici dotate cu echipamente de înaltă tehnologie și care recrutează cei mai buni chirurgi esteticieni și rinoplasticieni!

De asemenea, țara dispune de numeroase plaje și locuri turistice pe care le puteți vizita în timpul convalescenței dumneavoastră! În plus, costul rinoplastiei cu ultrasunete în Tunisia este foarte accesibil !

Ce presupune turismul medical?

Noi organizăm totul de la A la Z:

  • Bilete de avion,
  • Consultații pre și postoperatorii,
  • Costul operației,
  • Costurile de spitalizare,
  • Onorariul chirurgului rinoplastician,
  • Onorariul traducătorului, dacă este necesar.

Pentru a afla costul unei deplasări chirurgicale pentru rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia, completați formularul pus la dispoziție. Vă vom contacta cu o ofertă de preț gratuită și fără obligații.

Citește și: Rinoplastia secundară în Tunisia

Proceduri pentru rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia

Coordonatorul nostru va contacta unul dintre cei mai buni rinoplasticieni care să se ocupe de dumneavoastră. Probabil vi se va cere să trimiteți fotografii pentru ca specialistul să vă poată evalua nasul.

Coordonatorul nostru vă va contacta apoi prin Whatsapp sau e-mail. Ea vă va oferi prediagnosticul rinoplasticianului și o ofertă pentru sejurul medical all-inclusive.

Cum funcționează rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia?

Așa cum am menționat mai sus, o primă consultație este organizată de la distanță. În timpul acesteia, chirurgul rinoplastician evaluează nasul și ia act de așteptările pacientului.

Pentru cazurile complexe și pentru pacienții care doresc să se supună unei rinoplastii cu ultrasunete în Tunisia pentru a atenua dificultățile respiratorii. Aceștia vor fi invitați să se supună unei tomografii computerizate pentru a le examina piramida nazală (dimensiunea, deviația septului nazal etc.).

Odată ce ați acceptat devizul nostru medical, vom începe să planificăm călătoria dumneavoastră și toate detaliile referitoare la operația dvs. estetică.

Înainte de operația de rinoplastie cu ultrasunete în Tunisia

Deoarece rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia se efectuează sub anestezie generală, va trebui să veniți la clinică cu un control preoperator. Chiar înainte de operație, anestezistul vă va vizita pentru a vă liniști și pentru a arunca o privire asupra analizelor de sânge.

Ziua rinoplastiei cu ultrasunete

Pentru a sculpta nasul și a-i da forma dorită, trebuie să se atingă osul nazal. Cu toate acestea, rinoplastia cu ultrasunete diferă de rinoplastia convențională prin tipul, siguranța și precizia instrumentelor utilizate.

În rinoplastia convențională, chirurgul plastic folosește instrumente mecanice. Pentru rinoplastia cu ultrasunete, rinoplasticianul folosește piezotomul, un instrument miniaturizat care vibrează cu ultrasunete.

Procedura durează aproximativ două ore. La finalul operației, specialistul în rinoplastie stabilizează nasul cu o atelă sau cu un ghips extern:

  • Pentru a proteja peretele despărțitor dintre nări,
  • Pentru a împiedica mișcarea oaselor,
  • Și pentru a permite pacienților să respire normal.

După rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia

După rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia, veți petrece noaptea la clinică. Veți fi externat a doua zi pentru o perioadă de convalescență de minimum 15 zile.

Veți putea scoate ghipsul la o săptămână după rinoplastia cu ultrasunete. Cu toate acestea, nu vă alarmați dacă observați umflături în jurul nasului sau vânătăi în jurul ochilor – acest lucru este complet normal. Rezultatul final poate fi apreciat abia după 6 luni sau un an.

Reacțiile nedorite dispar după a treia săptămână. Este foarte probabil să aveți dureri în timpul convalescenței. Medicul vă va prescrie analgezice pentru a le calma.

Precauții de luat după rinoplastia cu ultrasunete în Tunisia

Chiar dacă rinoplastia nu privește decât fața, nu este recomandabil să vă supuneți înainte. Pacienților nu li se recomandă să se întoarcă la sport. Activitatea fizică intensă trebuie suspendată în primele 3 luni.

Datorită rinoplastiei cu ultrasunete în Tunisia, nasul dumneavoastră va fi perfect pentru toată viața! Cu toate acestea, aspectul său se poate schimba ușor în timp. Dar nu vă faceți griji, orice neregularități pe care le puteți observa pot fi corectate prin simpla injectare de acid hialuronic.


Aveți probleme în a alege clinica potrivită la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta, gratuit, pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️