Rinoplastia cu ultrasunete în Turcia

rinoplastie cu ultrasunete istanbul 1
Scris de Manuella

Ghid complet pentru rinoplastia cu ultrasunete în Turcia: Procedura, beneficiile, riscurile și prețul operației. Ofertă gratuită.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre rinoplastia cu ultrasunete în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă rinoplastia cu ultrasunete în Turcia?

Costul mediu al rinoplastiei cu ultrasunete în Turcia este de 2.600 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul acoperă anestezia, operația, atelia și medicamentele. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

Rinoplastie1800 €
Rinoplastie secundară2200 €
Rinoplastie etnică2300 €
Rinoplastie cu ultrasunete2500 €

Ce este rinoplastia cu ultrasunete?

Tehnologia cu ultrasunete a fost folosită de mult timp pentru proceduri estetice de reducere a grăsimii și de strângere a pielii. În prezent, rinoplastia poate fi efectuată cu ajutorul unui piezotom® și al undelor ultrasonice, ceea ce face ca remodelarea oaselor nazale să fie mai precisă și mai exactă.

Rinoplastia este una dintre cele 10 operații de chirurgie estetică din TOP 10 din Turcia. Procedura este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Scopul unei rinoplastii cu ultrasunete este de a obține armonia facială prin corectarea :

  • Dimensiunea nasului
  • Forma nasului
  • Unghiul nasului
Video care explică rinoplastia cu ultrasunete

Uneltele utilizate în rinoplastia cu ultrasunete sunt alimentate de unde ultrasonice care fac ca vârful uneltei să vibreze și să radă excesul de os.

În tehnicile tradiționale de rinoplastie, oasele sunt răzuite și cizelate agresiv. Datorită tehnologiei cu ultrasunete, chiar și cele mai fine și fragile oase pot fi ajustate pentru un rezultat estetic mai bun.

Fotografii înainte și după

Metoda

În timpul unei rinoplastii cu ultrasunete, se va face o incizie în columelă, direct sub vârful nasului, pentru o mai bună expunere și vizualizare a zonei care urmează să fie tratată.

Apoi, nasul va fi retras spre spate, disecând cartilajul nazal și având grijă să nu incizați creasta mediană, cartilajul care separă nările. Pielea va fi ridicată de pe nas pentru o expunere maximă. Chirurgul poate apoi să remodeleze cu ușurință vârful nasului, puntea, nările sau să repare septul nazal cu ajutorul unor instrumente specializate cu ultrasunete.

Diverse instrumente pot fi folosite pentru a răzui, modela și netezi osul nazal. Instrumentul cu ultrasunete oferă o precizie mai mare și reduce traumatismele asupra țesutului înconjurător. Odată finalizată, pielea va fi reambalată peste structura osoasă. Incizia este închisă cu copci și un ghips este plasat pe nas.

Simulation avant et après d'une rhinoplastie ultrasonique
Simulare înainte și după rinoplastia cu ultrasunete

La ce vă puteți aștepta?

Dezvoltată în 2013 de Dr. Gerbault din Paris, rinoplastia cu ultrasunete se realizează cu ajutorul unor instrumente specializate pentru a remodela oasele nazale pentru a obține o formă mai rafinată a nasului. Iată un ghid rapid cu privire la ceea ce vă puteți aștepta înainte, în timpul și după o rinoplastie cu ultrasunete.

Înainte de tratament

  • Nu luați niciun medicament timp de 2 săptămâni pentru a purifica sângele;
  • Nu fumați timp de 2 săptămâni înainte și după operație;
  • Nu vă expuneți la soare timp de 2 săptămâni înainte de operație;
  • Nu mâncați și nu beți nimic timp de 6 ore înainte de operație.

În timpul operației

  • Anestezie generală sau locală cu sedare
  • Incizie făcută sub vârful nasului
  • Nasul este retras în spate
  • Pielea este ridicată pentru o expunere maximă
  • Puntea nazală este remodelată și rafinată cu ajutorul unor instrumente specializate care vibrează datorită undelor ultrasonice
  • Puncte de sutură pentru a închide inciziile
  • O atelă sau un ghips extern este plasat pe nas
Photo avant et après une rhinoplastie ultrasonique
Foto înainte și după rinoplastia cu ultrasunete

Imediat după tratament

  • Umflături în jurul nasului, obrajilor și ochilor
  • Vânătăi și umflături ale feței.

între 1 și 2 săptămâni după tratament

  • Umflături și vânătăi încă prezente
  • Nu vă suflați nasul timp de 2 săptămâni
  • Păstrați interiorul nasului umed cu un spray nazal
  • Dietă specială.

la 3 săptămâni după tratament și după aceea

  • Evitați exercițiile fizice intense timp de 3 săptămâni
  • Evitați expunerea la soare timp de 6 săptămâni.

Rezultatul final

  • Permanent
  • Până la 1 an pentru forma finală

Note importante

Deoarece în timpul operației de rinoplastie cu ultrasunete se folosește o tehnică de rinoplastie deschisă, este posibil să existe o umflătură și vânătăi semnificative ale feței. Se va aplica o atelă externă timp de o săptămână după operație pentru a susține structura nazală subiacentă.

În timp ce umflătura facială din jur se va rezolva după 1-2 săptămâni, umflătura nazală va dura până la 1 lună. Nasul va continua să se vindece timp de 1 an până la 1 an și jumătate. Machiajul poate fi purtat imediat ce ghipsul este îndepărtat.

AvantajeMai sigură, mai precisă, mai puține greșeli
DezavantajeCostisitor, invaziv, nu este eficient în cazul deformărilor mari

Candidatul ideal

Candidatul ideal pentru rinoplastia cu ultrasunete are o cocoașă nazală și o deformare la nivelul punții nasului. Vă rugăm să rețineți că persoanele cu HIV sunt toate acceptate.

Nu este recomandată pentru…

Rinoplastia cu ultrasunete nu este recomandată pentru persoanele sub 18 ani, cu excepția cazului în care este vorba de corectarea unei leziuni. Este posibil ca rinoplastia cu ultrasunete să nu fie potrivită pentru pacienții cu deformări osoase semnificative, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru a remodela osul decât metodele tradiționale.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare asociate cu rinoplastia cu ultrasunete:

  • Pierderea temporară a simțului olfactiv ;
  • Acumularea de sânge sub piele;
  • Necroza țesuturilor;
  • Perforarea septului nazal;
  • Uscăciunea nazală;
  • Probleme cu tractul respirator.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, rinoplastia cu ultrasunete nu este haram. Este halal și este acceptată deoarece are ca scop eliminarea unui defect.

Acordăm o atenție deosebită persoanelor cu mobilitate redusă. Unitatea noastră oferă acces ușor în scaun cu rotile.

Efecte secundare

Efectele secundare ale rinoplastiei cu ultrasunete pot include amorțeală, sângerări nazale, cicatrici, umflături, spargerea micilor vase de sânge de la suprafața pielii, leziuni nervoase permanente și o corecție insuficientă sau excesivă care necesită o rinoplastie de revizuire.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează rinoplastia cu ultrasunete în Turcia?

Rezultatul este imediat și permanent. Dar va trebui să așteptați între 12 și 20 de luni după operație pentru a vedea efectul final. Acest lucru se datorează faptului că uneori poate apărea o ușoară asimetrie. Aceasta poate fi corectată prin injectarea de acid hialuronic.

Rinoplastia cu ultrasunete nu este dureroasă. Se efectuează sub anestezie generală și durează în general două ore. Alternativ, puteți cere chirurgului plastic să o efectueze sub anestezie locală cu sedare.

Rinoplastia cu ultrasunete este o metodă inovatoare și mai precisă decât rinoplastia manuală. Este practicată pe scară largă în Turcia din mai multe motive: accesibilitatea, calitatea operației și rata de succes, care este de 98% în Turcia!

Turcia are o reputație excelentă în ceea ce privește chirurgia cosmetică a nasului. În această țară se află cele mai bune clinici specializate în rinoplastia cu ultrasunete. Pentru a numi doar câteva dintre ele: Ekol Hospital Izmir, Estecenter Cerrahi Tip Merkezi Merkezi, Istanbul Aesthetic Center, Medicana International Istanbul Hospital, printre altele.

Scopul ambelor operații este de a remodela nasul. Diferența constă în instrumentele folosite. Rinoplastia clasică necesită instrumente manuale. Rinoplastia cu ultrasunete, pe de altă parte, folosește vibrații. Trebuie remarcat faptul că cea de-a doua tehnică este mai precisă.

Ținând cont de șederea obligatorie peste noapte în spital, de consultațiile pre și postoperatorii și de perioada de convalescență prevăzută în locul de cazare: hotel, apartament sau altul. Șederea medicală pentru rinoplastia cu ultrasunete în Turcia este de 7 zile.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️