Rinoplastia secundară în Turcia

Rinoplastie secundară Turcia 2 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știi despre rinoplastia secundară în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o rinoplastie secundară de succes.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre rinoplastia secundară în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă rinoplastia secundară în Turcia?

Costul mediu al unei rinoplastii secundare în Turcia este de 2.200 €. Prețul include anestezia, costurile de spitalizare, testele medicale, medicamentele și onorariul chirurgului. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, iar spitalizarea este de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

Rinoplastie1800 €
Rinoplastie secundară2200 €
Rinoplastie etnică2300 €
Rinoplastie cu ultrasunete2500 €

Ce este o rinoplastie secundară?

Credeți că nasul dvs. este încă prea mare? Rinoplastia dvs. etnică a mers prea departe – sau nu suficient de departe? Sau poate doriți pur și simplu să vă rafinați vârful nasului sau ați avut probleme de respirație de la prima rinoplastie. Această procedură este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Dacă oricare dintre aceste scenarii vă sună familiar, este posibil să fiți un candidat pentru rinoplastia de revizuire în Turcia sau Tunisia la prețuri mai mici. Nu sunteți singur. Deși statisticile variază, aproximativ 15% dintre rinoplastiile primare necesită revizuiri dintr-un motiv sau altul.

Rinoplastie secundară de succes

Rinoplastia este una dintre cele TOP10 proceduri de chirurgie estetică din Turcia.

Pentru marea majoritate a persoanelor, operația secundară este legată de o problemă estetică specifică, cum ar fi un vârf strâmb, sau de o problemă funcțională, cum ar fi dificultatea de a respira. Problemele nu se datorează neapărat chirurgului inițial.

Nu toate aspectele legate de vindecare se află sub controlul medicului, iar anumite variații anatomice pot ridica probleme chirurgicale deosebite.

Fotografii înainte și după

Luați în considerare o rinoplastie de revizuire

Optarea pentru rinoplastia de revizie nu este o decizie care trebuie luată cu ușurință. Procedura de revizuire poate fi mult mai complicată decât rinoplastia primară și necesită un chirurg cu cunoștințe aprofundate despre structura nazală și tehnica chirurgicală. Prin urmare, poate dura mai mult timp pentru a fi efectuată și poate costa considerabil mai mult.

Unele persoane se întorc la chirurgul plastician care le-a efectuat operația inițială pentru o revizuire. Alții caută un nou chirurg specializat în rinoplastia de revizuire. Această decizie depinde de expertiza chirurgului și de relația pe care o aveți cu acesta.

Nu vă întoarceți la chirurgul inițial doar pentru că poate fi mai ieftin. Asigurați-vă că medicul pe care îl alegeți înțelege motivul problemei și îl poate rezolva.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire en Turquie
Fotografie înainte și după o rinoplastie secundară în Turcia

O discuție deschisă și onestă cu chirurgul dumneavoastră despre așteptările și obiectivele dumneavoastră este unul dintre cei mai importanți pași pentru o intervenție chirurgicală și o recuperare de succes a rinoplastiei cu procedura secundară. Vă rugăm să rețineți că toate persoanele cu HIV sunt acceptate.

În mod ideal, ați avut această discuție înainte de prima rinoplastie, ceea ce ar minimiza necesitatea unei rinoplastii secundare, dar există momente în care este necesară o rinoplastie de revizuire.

Dacă aveți nevoie de o rinoplastie de revizie, asigurați-vă că explicați clar de ce sunteți nemulțumit de prima rinoplastie.

În zilele noastre, unii chirurgi folosesc programe de imagistică 3D pentru a vă arăta cum ar putea arăta noul nas pe fața dumneavoastră. Acest tip de model virtual vă poate ajuta să vă gestionați mai bine așteptările.

Cu toate acestea, nu este posibil să obțineți tot ceea ce vă doriți sau ceea ce un chirurg poate desena. Viitorul dvs. chirurg ar trebui, de asemenea, să vă arate exemple de nasuri care reproduc problemele și obiectivele dvs. și să vă demonstreze că știe cum să producă aspectul pe care îl doriți.

În timpul consultației secundare de rinoplastie din Turcia, chirurgul plastic vă va examina, de asemenea, pielea, rezistența cartilajului și a structurii osoase și va evalua cantitatea de cartilaj disponibilă, deoarece aproape întotdeauna este necesară o grefă de cartilaj.

Grefele pot crea o formă mai bună și pot susține căile respiratorii – două motive pentru a face o rinoplastie secundară.

Rinoplastia secundară: Nu vă grăbiți

Așteptați cel puțin un an înainte de a lua în considerare o rinoplastie de revizie. Dacă o parte din umflătura nazală scade aproape imediat, poate dura un an pentru ca toată umflătura să dispară. Majoritatea chirurgilor consideră că o ușoară umflătură durează chiar mai mult.

De asemenea, este nevoie de cel puțin un an pentru ca țesutul cicatricial să se înmoaie (mai mult dacă ați suferit deja două sau trei rinoplastii), iar o cicatrice fermă îl poate împiedica pe chirurgul dumneavoastră să facă o corecție adecvată.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Fotografie înainte și după o rinoplastie secundară în Istanbul

În cele din urmă, după un an, veți avea o idee mai realistă despre ceea ce este în neregulă – sau nu este deloc în neregulă – cu noul dvs. nas, iar chirurgul dvs. va fi mai în măsură să îl corecteze. Dacă vă întoarceți prea devreme pentru rinoplastia de revizuire, puteți transforma o problemă minoră într-un dezastru major, așa că aveți răbdare.

Informații privind tratamentul chirurgical

Operațiile de rinoplastie secundară în Turcia variază pentru fiecare pacient. Problemele pot apărea în orice zonă a nasului, inclusiv în partea superioară, inferioară sau în vârf. Rinoplastia de revizuire ar trebui să fie personalizată pentru a răspunde preocupărilor dumneavoastră.

Rinoplastia de revizuire poate fi efectuată sub anestezie locală și sedare sau sub anestezie generală. Tratamentul poate dura mai mult decât o rinoplastie primară, uneori până la patru ore. În schimb, o rinoplastie primară durează între una și două ore.

În cazul unei revizuiri chirurgicale a nasului, scopul este de a restabili atât structura, cât și funcția. În unele cazuri, chirurgul poate încerca să recreeze simetria prin adăugarea sau îndepărtarea de cartilaj.

Dacă este necesar, cartilajul suplimentar poate fi prelevat de la sept, de la ureche sau de la una dintre coaste. În general, este mai ușor să remediați problemele atunci când nu a fost îndepărtat suficient cartilaj în operația primară, deoarece chirurgul dumneavoastră poate reveni și îndepărta mai mult cartilaj.

Cu toate acestea, cel mai adesea, rinoplastia de revizuire implică adăugarea de cartilaj pentru a deschide căile respiratorii sau pentru a recrea forma și proporțiile.

Rinoplastia de revizie poate fi efectuată în interiorul nasului (rinoplastie închisă) sau pe partea inferioară a nasului, între nări (rinoplastie deschisă).

Inspection du nez de la patiente
Inspecția nasului pacientului

Rinoplastia închisă are avantajul de a fi mai puțin traumatizantă și mai puțin invazivă pentru țesuturi, deoarece chirurgul descoperă doar zonele care trebuie corectate, în timp ce abordarea deschisă implică o disecție mai amplă și mai multe deconectări și reconectări ale structurilor de susținere.

Abordarea închisă poate fi mai sigură în cazul în care aveți cicatrici de la o operație nazală anterioară, dar unii chirurgi preferă abordarea deschisă pentru expunerea pe care o oferă sau pentru a înțelege și vizualiza mai bine cazurile complicate.

Nu vă alegeți chirurgul doar pentru că realizează o anumită tehnică: găsiți pe cineva care explică bine procedura, are bun simț și se va ocupa de dumneavoastră cu încredere.

Fiecare rinoplastie de revizuire este unică. Nu există o rinoplastie de revizuire a nasului de tip “one-size-fits-all”.

Rinoplastie de revizuire sau filler?

Umplutura: da sau nu? Aceasta este întrebarea care se pune atunci când vine vorba de corectarea unora dintre neregulile și asimetriile care apar în urma rinoplastiei.

Rinoplastia de revizuire este o procedură comună, deși complicată. De aceea, unii chirurgi pot alege să netezească imperfecțiunile rezultate cu ajutorul unor materiale de umplere.

Dar este eficient? În mâinile potrivite și pe nasul potrivit, fillerul potrivit poate face minuni.

Umpluturile injectabile pot fi alternative mai ieftine și mai sigure la chirurgia secundară a nasului, dar nu sunt lipsite de riscuri și nu reprezintă o soluție pentru toate imperfecțiunile.

Umpluturile nu ar trebui să fie folosite în locul unei operații primare și/sau de revizuire a nasului; totuși, unele materiale de umplere pot juca un rol în corecțiile minore.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Fotografie înainte și după o rinoplastie secundară în Istanbul

În prezent, substanțele de umplere pe bază de acid hialuronic (cum ar fi Restylane și Juvederm), gelurile de hidroxilapatită de calciu (cum ar fi Radiesse) și siliconul lichid au fost toate utilizate off-label pentru a trata deformările nazale. Siliconul poate fi dăunător și poate crește riscul de complicații grave, cum ar fi noduli, celulită și ulcerații.

În același mod, tehnica de injectare poate face diferența în ceea ce privește satisfacția în cazul umplerii pliurilor faciale. Astfel de practici joacă, de asemenea, un rol în corectarea imperfecțiunilor nazale.

De exemplu, aceste materiale de umplere nu trebuie utilizate la baza și vârful nasului și trebuie injectate în profunzime pentru a evita complicațiile.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu rinoplastia secundară:

  • Pierderea temporară a simțului olfactiv;
  • Umflături prelungite;
  • Ruptura vaselor de sânge mici;
  • Perforarea septului;
  • Vindecare slabă;
  • Probleme respiratorii.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, rinoplastia secundară nu este haram. Ea este acceptată dacă scopul este de a elimina un defect care afectează organismul.

Pentru a asigura confortul persoanelor în scaun cu rotile, am amenajat echipamente adaptate pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Urmărirea postoperatorie pentru rinoplastia secundară

Rinoplastia de revizuire este similară cu rinoplastia primară. Împachetarea nazală ajută la reducerea umflăturii și a sângerării după operație, dar nu veți putea respira pe nas până când bucățile nu vor fi îndepărtate.

Chirurgul dumneavoastră vă poate prescrie analgezice pentru a ajuta la ameliorarea durerii asociate cu operația. Este posibil să aveți greață după operație. Dacă ați mai avut această problemă, anunțați chirurgul și anestezistul pentru a putea primi în avans medicamente împotriva grețurilor.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Fotografie înainte și după o rinoplastie secundară în Istanbul

Este posibil să existe unele sângerări în primele câteva zile. Aplicarea unei comprese reci pe frunte poate ajuta la reducerea umflăturii. De asemenea, este indicat să vă ridicați capul în prima săptămână după operație și să evitați orice traumă la nivelul nasului timp de șase până la opt săptămâni după operație.

Ar trebui să evitați să vă suflați nasul timp de două-trei săptămâni după orice tip de rinoplastie. Cu toate acestea, căile respiratorii ar trebui să fie libere de îndată ce pachetele sunt îndepărtate, iar nevoia de a vă sufla nasul (frecventă atunci când căile respiratorii sunt blocate) ar trebui să se diminueze semnificativ după operație.

Probabil că vi se va cere să reveniți peste trei până la șapte zile, pentru ca suturile și ghipsul să poată fi îndepărtate. Nasul dumneavoastră va fi încă umflat, dar după două săptămâni o mare parte din umflături vor fi dispărut.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un cost redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează o rinoplastie de revizuire în Turcia?

O operație de rinoplastie, fie că este secundară sau nu, produce rezultate definitive. La câteva luni după operație, pacientul obține rezultatul final și se bucură definitiv de noul său profil. În cazuri rare, se pot face retușuri, dacă este necesar.

Rinoplastia secundară nu este o operație estetică dureroasă. Ea se efectuează sub anestezie generală. Perioada postoperatorie este, de asemenea, nedureroasă. Un simplu disconfort respirator poate fi resimțit în primele câteva zile.

După o primă operație nereușită, fiecare pacient speră, evident, la o rinoplastie reconstructivă reușită. Această operație este obișnuită în Turcia, iar chirurgii pregătiți în această tehnică sunt renumiți pentru profesionalismul lor. Rata de succes raportată este de 98%.

Deși poate fi efectuată de la vârsta de 16 ani cu ajutorul unui părinte, este de preferat să se aștepte până la vârsta adultă înainte de a se supune unei rinoplastii. O rinoplastie secundară nu ar trebui să fie efectuată înainte de această vârstă.

Umflătura care apare după o rinoplastie secundară dispare în termen de 15 zile de la operație. Nasul se dezumflă apoi treptat, pe o perioadă de 3 până la 6 luni. Acest proces poate dura ceva mai mult decât în cazul unei rinoplastii primare. Rezultatele finale pot fi vizibile după 12 luni.

Pentru a face o rinoplastie secundară în Turcia, va trebui să planificați o ședere de 6 sau 7 zile. Acestea vor include vizitele preoperatorii necesare, ziua operației, o ședere peste noapte în spital și un control înainte de întoarcere.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️