Ochi de pisică în Turcia

ochi de pisică chirurgie 1
Scris de Manuella

Ochii de pisică în Turcia este o tehnică chirurgicală utilizată pentru a ridica colțurile exterioare ale ochilor, pentru a corecta pleoapele căzute și pentru a oferi un sprijin suplimentar pleoapelor.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Ochi de pisică în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de ochi de pisică în Turcia

Costul mediu al operației Ochi de pisică în Turcia în Istanbul este de 1.800 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.500 € la 2.100 €.

ProceduraPreț Turcia
Ochi de pisică1800 €

Ce este cantoplastia?

Cat Eyes în Turcia este o tehnică chirurgicală utilizată pentru a ridica colțurile exterioare ale ochilor, pentru a corecta pleoapele căzute și pentru a oferi un sprijin suplimentar pleoapelor după blefaroplastia superioară sau inferioară. Cantoplastia este ideală pentru a îmbunătăți o expresie obosită sau tristă, pentru a restabili aspectul dorit al ochilor de pisică și pentru a da zonei ochilor un aspect mai tineresc.

Această procedură se mai numește și cantoplastie laterală, deoarece are ca scop remodelarea și repoziționarea unei părți a ochiului numită canthus lateral. Cantusul lateral este colțul exterior superior al ochiului, unde pleoapele superioare și inferioare formează un “V” orizontal.

Informații generale
AnestezieLocală
Ședere în spitalNu
Întoarcerea la locul de muncă3-5 zile
Durata operației1-2 ore
Ședere minimă în Istanbul3 zile

Cantoplastia în Istanbul poate strânge o pleoapă inferioară flască, lăsată, și poate remodela și repoziționa cantul lateral. Această procedură folosește o incizie în colțul exterior al pleoapei pentru a reconstrui tendonul cantal slăbit sau întins care ancorează pleoapa inferioară, ridicând colțurile exterioare ale ochilor și îmbunătățind forma lor generală.

Vezi și: Prețul ochilor de vulpe în Turcia

Pregătirea pentru ochii de pisică

  • Pacienții trebuie să se oprească din fumat cu 6 săptămâni înainte de operație și să evite consumul de alcool cu o săptămână înainte de operație.
  • Pacienții trebuie să aibă o stare de sănătate bună și să evite toate medicamentele și suplimentele alimentare pe bază de plante înainte de operație.
  • Pacienții trebuie să se asigure că sunt însoțiți de cineva în timpul operației, deoarece li se va administra un sedativ și un anestezic local și se pot simți obosiți și somnoroși.
  • Pacienții sunt sfătuiți să nu mănânce pentru o perioadă de timp înainte de operație (chirurgul îi va informa pe pacienți despre acest lucru înainte de operație).

Cine este cel mai bun candidat?

Cantoplastia este potrivită pentru :

  • Ca regulă generală, pacienții cu pleoapele inferioare căzute, lăsate sau umflate sunt buni candidați pentru acest tip de intervenție, în special dacă sunt îngrijorați de aspectul și forma actuală a ochiului.
  • Pacienți de sex masculin și feminin cu vârsta de peste 18 ani
  • Pacienți care au o stare de sănătate mentală și fizică bună.

Citește și: Blefaroplastie în Turcia

De ce se efectuează o cantoplastie?

Această procedură poate fi efectuată în scopuri estetice sau medicale și poate fi folosită pentru a crea o formă de ochi de migdală sau de pisică sau pentru a reduce efectul ochilor căzuți (ptoză) sau al pungilor din ochi care apar odată cu vârsta. Cantoplastia poate fi, de asemenea, efectuată pentru a corecta malpoziția sau laxitatea pleoapei inferioare cauzată de un traumatism sau de o operație anterioară a pleoapelor (blefaroplastie).

Care sunt beneficiile cantoplastiei?

  • Corectează problemele pleoapelor, în special ptoza sau desfigurarea cauzată de traume, îmbătrânire sau boli.
  • Strângeți mușchiul (mușchii) care conectează pleoapa superioară și cea inferioară (acești mușchi din zona ochilor slăbesc odată cu vârsta).
  • Îmbunătățiți operațiile anterioare ale ochilor care nu au dat cele mai bune rezultate (de exemplu, o blefaroplastie de revizuire pentru a corecta o operație anterioară a pleoapelor inferioare).
  • Corectarea afecțiunilor ectropian sau entropian
  • Protejați mai bine corneea și suprafața ochiului
  • Oferiți sprijin mușchilor oculari și restabiliți capacitatea de lubrifiere a canalelor lacrimale.

Riscuri și complicații

Cantoplastia este o operație minoră care nu prezintă riscuri grave, dar, ca orice procedură chirurgicală, implică anumite riscuri, printre care se numără următoarele:

  • Vedere încețoșată sau dublă temporară
  • Umflarea
  • Infecție

Cantoplastia și blefaroplastia: care sunt diferențele?

Cantoplastia nu trebuie confundată cu blefaroplastia, mai cunoscută, care este un alt tip de operație a pleoapelor. Blefaroplastia este o procedură de întinerire care se concentrează pe îndepărtarea excesului de piele din partea inferioară sau superioară a ochiului care a devenit flască odată cu vârsta, fără a schimba forma sau dimensiunea ochiului.

În timpul operației de ochi de pisică în Turcia

Cantoplastia durează în general între 1 și 2 ore. Înainte de începerea operației, se va pune un scut din plastic transparent pentru a acoperi ochiul pe durata operației. Chirurgul începe prin a face semne pe pleoapa superioară unde vor fi făcute inciziile. Se vor face incizii de aproximativ 1 cm pe pleoapa superioară, urmând pliurile naturale ale zonei.

Când chirurgul turc ajunge la tendonul cantal, îl strânge și îl fixează de membrana care acoperă marginea orbitală (periostul). Dacă există prea mult exces de piele sau de grăsime pe pleoapa inferioară, chirurgul îl îndepărtează și apoi închide inciziile cu suturi. După ce operația este finalizată, scutul va fi îndepărtat de pe ochi și se va aplica un pansament pentru a proteja rănile.

După operația de cantoplastie

  • Pacienții sunt de obicei externați acasă la câteva ore după operație.
  • Punctele de sutură sunt de obicei îndepărtate la două zile după operație și cea mai mare parte a umflăturii dispare în două săptămâni.
  • Pacienții trebuie să își țină capul ridicat, dormind pe aproximativ două perne.
  • O compresă rece poate fi aplicată pe ochi de mai multe ori în timpul zilei.
  • Trebuie luate măsuri de precauție suplimentare pentru a evita rănirea ochiului.
  • Pacienții nu trebuie să se aplece sau să ridice obiecte grele.
  • Pacienții trebuie să aplice și să ia picăturile pentru ochi, unguentele și alte medicamente prescrise de chirurg.

În general, pacienții se întorc la muncă la două zile după operație. Dacă vi s-au pus puncte de sutură care nu sunt absorbabile, va trebui să vă întoarceți la cabinet după două până la cinci zile pentru a vi le scoate.

Există anumite activități pe care va trebui să le evitați pentru o perioadă de timp. Nu vreți să vă forțați ochii, deoarece aceștia se pot irita. Așadar, evitați activități precum cititul, privitul la televizor, utilizarea calculatorului sau purtarea lentilelor de contact. De asemenea, ar trebui să evitați să vă aplecați sau să faceți sport, deoarece trebuie să vă mențineți capul cât mai ridicat.

Recuperarea completă după ochi de pisică durează, de obicei, între 2 și 4 săptămâni.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️