Canthoplastia în Turcia

preț pentru cantoplastie 1
Scris de Erika

Operația de cantoplastie în Turcia este recomandată pacienților a căror piele a pleoapelor superioare sau inferioare este excesivă, flască sau ridată.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre cantoplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o cantoplastie în Turcia?

Costul mediu al unei cantoplastii în Turcia în Istanbul este de 2.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2400 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Cantoplastie2100 €

Ce este o cantoplastie?

Această operație estetică în Turcia este recomandată pacienților cu piele excesivă, lăsată sau încrețită pe pleoapele superioare sau inferioare. Procedura este, de asemenea, recomandată pentru pacienții care au buzunare umflate de grăsime în pleoapele inferioare care creează un aspect obosit sau îmbătrânit și care au pleoapele inferioare umflate sau pur și simplu pentru pacienții care doresc să își întinerim aspectul.

Nu se recomandă pentru cantoplastie

Operația de cantoplastie, cunoscută și sub numele de operație a pungilor de la nivelul inferior al ochilor, nu este recomandată pacienților care suferă de una sau mai multe dintre următoarele afecțiuni

  • Boală cardiovasculară
  • Glaucom
  • Hipertensiune arterială
  • Diabet
  • Retină detașată
  • Tiroida hiperactivă

Fumatul poate afecta vasele de sânge, reducând fluxul sanguin către ochi. Acesta este motivul pentru care pacienții sunt sfătuiți, de asemenea, să nu fumeze; ideal ar fi ca aceștia să se lase de fumat înainte de operație.

Plecarea din spital

În general, nu este necesară o ședere peste noapte. Aceasta este o operație ambulatorie

Durata operației

între 1 și 3 ore

Prezentare generală a procedurii

Operația decantoplastie, cunoscută și sub numele de cantopexie sau operație de ridicare a pleoapelor, este un tip de procedură estetică efectuată în general pentru a șterge ridurile de sub ochi și pentru a îmbunătăți aspectul estetic al zonei ochilor. Definițiile acestor operații care se referă la pleoape pot uneori să interfereze între ele: epicantoplastia sau cantoplastia medială este o altă procedură chirurgicală care mărește ochiul pe orizontală, se efectuează la colțul interior al ochiului, în timp ce cantoplastia laterală mărește marginea exterioară a ochiului.

Cantoplastia este utilizată pentru a corecta căderea sau umflarea pleoapelor inferioare. Unele persoane se pot naște cu pleoapele inferioare lăsate, dar procesul natural de îmbătrânire poate provoca, de asemenea, lăsarea pleoapelor inferioare – pielea devine mai puțin elastică după o anumită vârstă, iar sub pleoapele inferioare încep să apară mici pungi. Expunerea la soare poate provoca, de asemenea, lăsarea pleoapelor inferioare. Acest lucru le conferă pacienților o expresie obosită.

Obiectivul principal al cantoplastiei este de a elimina toate pungile de sub ochi și de a îndepărta oboseala de pe fața pacientului, oferindu-i în același timp o expresie mai tânără și mai proaspătă.

Pregătire

Pe lângă oprirea fumatului, trebuie evitate suplimentele orale, ceaiurile din plante și anticoagulantele, cum ar fi aspirina, timp de cel puțin două săptămâni înainte de o operație de cantoplastie. Consumul de alcool este interzis timp de cel puțin 48 de ore înainte și după operația de ridicare a părții inferioare a ochilor.

Cum se realizează

Operația de cantoplastie poate fi efectuată sub anestezie locală cu sedare sau sub anestezie generală. Chirurgii discută aceste opțiuni cu pacientul și decid asupra celei mai potrivite abordări în funcție de starea pacientului.

După ce pacientul a fost anesteziat, chirurgul începe să marcheze punctele de incizie. Inciziile se fac, în general, în colțul ochiului, astfel încât cicatricile să poată fi ascunse.

Un scut subțire de plastic este folosit pentru a proteja globul ocular al pacientului. Operația de cantoplastie variază de la pacient la pacient, dar în general se taie prin tendonul cantal inferior, se repoziționează și se strânge pentru a obține un aspect mai plăcut. Odată ce operația este finalizată, scutul de plastic este îndepărtat și inciziile sunt închise cu grijă. Se aplică pansamente pe zona operată pentru a preveni infecția.

Recuperare

Perioada de recuperare în urma operației de cantoplastie durează în general aproximativ 2 săptămâni. Dacă se folosesc copci normale, acestea vor fi îndepărtate la aproximativ o săptămână după operație. Dacă se folosesc copci solubile, acestea nu trebuie îndepărtate.

La aproximativ o săptămână după blefaroplastia din Turcia, pacienții se pot întoarce la muncă și la activitățile lor normale. Picăturile pentru ochi pot fi folosite pentru a menține ochii umeziți. Pacienților li se va da un tip special de gel care poate fi folosit pentru a menține curată zona ochilor.

Machiajul trebuie evitat timp de cel puțin o săptămână după operația de cantoplastie. De asemenea, pacienții pot folosi comprese reci pentru a ajuta la reducerea umflăturii în timpul perioadei de recuperare a cantoplastiei.

Riscuri

Complicațiile operației de cantoplastie pot include:

  • Sângerare
  • Cicatrici
  • Infecție
  • Deteriorarea structurilor profunde
  • Hematom
  • Reacție alergică la anestezie
  • Probleme de uscăciune a ochiului
  • Asimetrie

Efecte secundare

Efectele secundare ale operației de cantoplastie pot include:

  • Ochi uscați
  • Vânătăi
  • Sensibilitate crescută la lumină
  • Mâncărimi și lăcrimare a ochilor
  • Pierderea genelor
  • Durere
  • Disconfort
  • Reacții alergice
  • Umflături
  • Greață și vărsături
  • Rezultate nesatisfăcătoare
  • Vedere încețoșată

Ratele de succes

Rata medie de succes pentru operațiile de cantoplastie este de peste 90%.

Înainte și după

Rezultatele procedurii sunt vizibile imediat. După o operație de cantoplastie, pacienții se pot bucura de un aspect mai tânăr și mai întinerit. Ochii pacientului vor fi mai mari, iar orice lăsare sau cădere va fi de domeniul trecutului. Aceste rezultate durează, de obicei, între 10 și 15 ani. Unii pacienți preferă o intervenție chirurgicală de revizuire pentru a șterge efectele îmbătrânirii în timpul sau după această perioadă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️