Bichectomie în Turcia

bichectomie 1
Scris de Émilie

Bichectomia este o procedură estetică facială efectuată în Turcia, la Istanbul, care permite reducerea obrajilor pentru a subția fața. Operația presupune îndepărtarea bilelor grase cunoscute sub numele de bilele lui Bichat.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre bichectomia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o bichectomie în Turcia?

Costul mediu al unei bichectomii (reducere a obrajilor) în Turcia este de 1.200 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata de ședere în Istanbul este de 7 zile, fără spitalizare. Pachetul nostru include bichectomia, translatorul, onorariul chirurgului, transferul de la aeroport, hotelul și medicamentele.

Bichectomie1200 €
Liposucție la nivelul gâtului1600 €
Operație la maxilar2300 €
Genioplastie2250 €

Ce este o bichectomie?

O bichectomie în Turcia este o procedură estetică facială în Istanbul care reduce dimensiunea obrajilor pentru a subția și a goli fața. Operația presupune îndepărtarea bilelor grase cunoscute sub numele de bilele lui Bichat. Acestea sunt localizate în două compartimente din interiorul obrajilor.

Nu vă faceți griji, bilele lui Bichat nu sunt esențiale pentru organism. Ele sunt folosite de bebeluși în primii ani de viață pentru a mesteca și suge.

Explicație video despre bichectomie

Bichectomia în Turcia este recomandată persoanelor care, în ciuda dietei și a exercițiilor fizice, au încă o față rotundă.

De ce să faci o bichectomie în Turcia?

Există multe avantaje de a face o bichectomie în Turcia. Să vorbim pe scurt despre motivul pentru care se efectuează operația de bichetomie în Istanbul.

  • Cei mai buni chirurgi esteticieni din lume se află în Istanbul
  • Prețurile pentru chirurgia estetică în Turcia sunt mult mai mici decât în alte țări europene.
  • Clinici de clasă mondială în Istanbul și un nivel ridicat de facilități medicale
  • Hoteluri de cinci stele
  • Istanbul este numărul 1 pentru transportul public
  • Calitatea medicilor și a echipamentelor.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
Un chirurg analizează falca pacientului

Bichectomia este un tip de operație estetică ce poate fi efectuată doar de medici experți în domeniu. Faptul că Istanbulul este preferat în mod obișnuit în ceea ce privește serviciile de sănătate a crescut numărul de chirurgi și clinici calificate din țară.

Cei mai bine calificați medici din țară își desfășoară activitatea în acest oraș și răspund celor mai înalte cerințe ale populației. Aveți HIV? O clinică specială a fost amenajată pentru a vă face o bisectomie în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personalul dumneavoastră.

Pe lângă calitatea chirurgilor, știm că echipamentele medicale folosite sunt de cea mai înaltă tehnologie și calitate. Ca urmare, rata de succes a acestei operații a crescut semnificativ.

Simulation bichectomie avant après
Bichectomie înainte și după simulare

Tarife foarte competitive în Turcia

Nu vi se va percepe nicio taxă suplimentară în Istanbul, în afară de suma pe care o plătiți pentru operația în sine. Servicii precum transportul, cazarea și transferurile sunt complet gratuite.

Economisiți timp

Turcia a format un număr mare de chirurgi care sunt bine cunoscuți și recunoscuți în domeniu. În Istanbul sunt disponibile multe clinici de înaltă calitate.

Nu va fi nevoie să stați la coadă datorită numărului mare de clinici și chirurgi care oferă servicii de calitate în Istanbul. Dacă vă decideți să vă faceți o bichectomie în Turcia, planificarea se face foarte rapid. Veți fi operată cât mai repede posibil și veți putea să vă întoarceți acasă cu chipul visurilor dumneavoastră și cu zâmbetul pe buze.

Une femme complexée par ses joues
O femeie cu un complex în legătură cu obrajii ei

Operație de bichectomie pentru bărbați și femei

Intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea grăsimii bucale necesită o incizie în interiorul gurii, în partea interioară a obrazului. Se va face o mică incizie de 2 până la 4 cm lungime între obraz și gingie, în apropierea celui de-al doilea molar, pe ambele părți ale gurii.

Uneori, tamponul de grăsime bucală poate fi îndepărtat în timpul unui lifting facial și nu necesită o incizie în interiorul gurii. Prin această incizie, țesutul adipos va fi extras, sculptând obrazul într-un contur subțire și plăcut. Pentru a închide incizia se folosesc apoi suturi absorbabile.

Scopul îndepărtării grăsimii bucale este de a obține un aspect mai tineresc, slăbind obrajii și făcându-i să pară mai goi. Deși o față naturală moale și plină este considerată tinerească, unele persoane consideră că fața lor este prea rotundă sau chiar dolofană.

Photo avant et après d'une bichectomie
Fotografie înainte și după o bichectomie

Timpul de recuperare

Este de așteptat să apară umflături și vânătăi imediat după operație.

Dușul și baia sunt permise a doua zi după operație. Activitatea ușoară este permisă și încurajată, dar nu trebuie încercat niciun efort sau ridicare de greutăți timp de 72 de ore după operație. Exercițiile aerobice și exercițiile cardio de impact trebuie evitate timp de o săptămână după operație.

Bichectomia în Turcia este mai ieftină din cauza mai multor factori, dar principalul motiv este că guvernul local face tot posibilul pentru a face din Turcia o destinație de top pentru turismul medical din lume, oferind un nivel avansat de medicină la prețuri accesibile.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Simulare foto înainte și după o bichectomie

Ca urmare, prețurile pentru serviciile medicale din Turcia (inclusiv pentru bichectomie) sunt de 2 până la 3 ori mai mici decât în Europa. Iar medicii sunt cu adevărat experimentați.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unei bichectomii:

  • Efecte secundare temporare sau permanente;
  • Hemoragie și infecții faciale și edem;
  • Deteriorarea canalului salivar;
  • Tromboză venoasă profundă;
  • Leziuni ale ramurilor nervului facial.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul plastician în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Bichectomia este permisă în Islam. Este o intervenție chirurgicală halal și permisă din punct de vedere religios, care oferă beneficii medicale și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

Coordinatrice avec une patiente
Coordonator cu un pacient

Oferim echipamente speciale pentru a face șederea persoanelor cu dizabilități (PMR) mai confortabilă.

Cât costă o bichectomie în Turcia?

În Istanbul, Turcia, costul mediu al unei bichectomii este de 1.200 de euro, cu un minim de 800 de euro și un maxim de 1.600 de euro. Prețurile în Istanbul sunt întotdeauna puțin mai scumpe decât în Ankara, Antalya sau Izmir.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează o bichectomie?

Bichectomia este o operație de chirurgie estetică ce constă în îndepărtarea bilelor de Bichat sau a corpurilor adipoase de la nivelul gurii. Aceasta este o intervenție chirurgicală definitivă. Rezultatele sunt vizibile între 6 săptămâni și 3 luni, în funcție de natura pielii dumneavoastră (subțire și fină sau groasă și fermă).

Bichectomia nu doare, deoarece veți fi sub anestezie locală, sau generală dacă aveți fobie de injecții. Cu toate acestea, este posibil să resimțiți unele dureri minore și umflături după operație. Acestea se diminuează treptat în decurs de 3 până la 5 zile.

Ca în cazul tuturor operațiilor estetice, reducerea bilei Bichat în Istanbul este, firește, interzisă minorilor. Ea poate fi efectuată la orice persoană cu vârsta peste 18 ani. Cu toate acestea, chirurgii recomandă această operație doar persoanelor cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Este posibil să mâncați imediat după prima zi postoperatorie și în primele 3 zile după bichatomie în Istanbul. Cu toate acestea, alimentele trebuie să fie reci sau călduțe și să nu necesite niciun efort de mestecare. Sunt acceptate și băuturile reci.

Spitalizarea pentru o bichectomie în Turcia necesită o jumătate de zi de spitalizare. Veți avea apoi o perioadă de convalescență destul de lungă pentru a vă recupera și pentru a facilita urmărirea dumneavoastră. Alocați cel puțin 7 zile pentru călătoria dumneavoastră.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️