Bichectomia în Spania

chirurgia joacă împotriva spaniei 1

Bichectomia este o procedură chirurgicală efectuată în Spania pentru a subția obrajii. Aceasta conferă un aspect mai armonios feței. Persoanele cu o față rotundă care doresc să-și vadă ovalul remodelat pot opta pentru o Bichectomie. Prețurile pentru bichectomie sunt mai atractive în Spania. Iată ce presupune o bichectomie și de ce ar trebui să alegeți Spania pentru a o face.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre bichectomie în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o bichectomie în Spania?

Costul unei bichectomii în Spania este de 1400 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, sejurul medical all-inclusive poate varia între 1.300 și 1.500 de euro.

Bichectomia – Bichat ball1400 €

Tarifele pentru bichectomie sunt mai atractive în Spania. Iată ce presupune o bichectomie și de ce ar trebui să alegeți Spania pentru a o face.

Definiția bichectomiei

O bichectomie este o operație de reducere a bilelor lui Bichat. Acestea sunt structuri grase situate pe obraji, între pomeți și maxilar. În funcție de individ, acestea sunt mai mult sau mai puțin dezvoltate și dau obrajilor aspectul rotunjit.

Îndepărtarea acestor corpuri grase rafinează considerabil liniile feței. Obrajii sunt mai adânci, pomeții mai proeminenți și unghiurile maxilarelor mai bine definite. Astfel, fața se apropie mai mult de standardele de frumusețe actuale.

Bichectomia este o procedură chirurgicală rapidă și simplă. Nu lasă nicio cicatrice vizibilă, deoarece chirurgul îndepărtează excesul de grăsime din interiorul obrajilor. Mai mult, operația se efectuează în ambulatoriu și sub anestezie locală. Așadar, există multe motive de apreciere la această operație. Bichectomia este, de asemenea, efectuată frecvent în lumea modelingului, unde fețele sculptate sunt foarte apreciate.

Pentru cine este potrivită o bichectomie?

O bichectomie este indicată persoanelor care regretă că au o față prea rotundă sau obraji mari. Procedura este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Bichectomia este, prin urmare, indicată pentru persoanele care doresc să :

  • Să-și reducă volumul obrajilor;
  • Să-și îmbunătățească definiția obrajilor;
  • Să-și rafineze fața.

În schimb, procedura nu este recomandată persoanelor cu o față excesiv de emaciată. Mai mult, pentru pacienții care sunt foarte supraponderali și care doresc să slăbească, se recomandă să se treacă la faza de slăbire înainte de a se decide asupra unei bichectomii, deoarece pierderea în greutate poate influența dimensiunea bilelor lui Bichat și, prin urmare, trăsăturile feței.

Bichectomia nu este acoperită de sistemul francez de securitate socială.

Procedura pentru o bichectomie

Bichectomia este în general efectuată de un chirurg maxilo-facial. Acest profesionist are o cunoaștere aprofundată a anatomiei faciale și este adesea instruit în tehnica bichectomiei.

Chirurgul vă va analiza fața, verificând dacă ați făcut alegerea corectă și dacă bichectomia este compatibilă cu dorințele dumneavoastră estetice. De asemenea, vă va fotografia fața și vă va explica operația în detaliu.

Trebuie să văopriți complet din fumat înainte și după operație. De asemenea, este interzisă administrarea de aspirină în săptămâna care precede îndepărtarea bilelor Bichat, deoarece crește riscul de hemoragie și de hematom.

Bichectomia este o procedură ușoară care durează între 30 și 45 de minute. Se efectuează în regim ambulatoriu.

Se administrează un anestezic local la nivelul gurii. Operația poate fi efectuată, de asemenea, sub anestezie generală, dacă preferați.

Chirurgul face o incizie de un centimetru în interiorul obrazului, deasupra molarilor superiori. Cicatricile vor fi astfel complet invizibile, ascunse în gură. Se identifică bilele grase care alcătuiesc bilele lui Bichat și se îndepărtează excesul lor, care formează rotunjirea obrajilor.

Aceasta nu este niciodată o îndepărtare completă. Inciziile sunt apoi cusute cu suturi absorbabile. Veți părăsi clinica fără pansament; aceste suturi se vor reabsorbi singure.

Precauții de luat după o bichectomie

Ca orice operație, o bichectomie necesită să urmați anumite reguli după operație pentru a vă asigura că procesul de vindecare decurge fără probleme.

După operație, este indicat să aplicați gheață pe obraji pentru a reduce umflarea. Umflătura care apare poate fi semnificativă timp de până la 7 zile, iar acest sfat limitează disconfortul. De asemenea, este indicat să dormiți cu capul ridicat și să evitați încăperile prea calde.

Durerea nu este severă; simplele analgezice vor fi suficiente pentru a o face să dispară. De asemenea, chirurgul va prescrie antibiotice care vor fi luate timp de 5 până la 7 zile. În orice caz, recuperarea este rapidă și vă puteți relua activitățile normale în 2 sau 3 zile, cu excepția cazului în care umflătura este incomodă.

Timp de 3 zile, pacienții trebuie să mănânce alimente amestecate sau lichide. Alimentele fierbinți trebuie evitate timp de două zile. După fiecare masă, dinții trebuie spălați cu o periuță cu peri moi. De asemenea, pacienții ar trebui să se clătească gura timp de două săptămâni, până la vindecarea completă a acesteia. De asemenea, fumatul este interzis timp de o lună după bichectomie.

Rezultatul operației este vizibil după aproximativ 6 săptămâni, odată ce edemul a dispărut. Pacienții cu o piele mai fermă și mai groasă vor vedea rezultatul final după trei luni.

Cât costă o bichectomie în Spania?

Operația costă mai puțin în Spania, în medie 1.400 de euro. Prețurile vor varia în funcție de includerea sau nu în preț a consultației preoperatorii, precum și a anesteziei și a controalelor postoperatorii. Merită să rețineți că rezultatele acestei operații durează toată viața, spre deosebire de injecții, de exemplu.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️