Chirurgia metabolică în Turcia

preț pentru chirurgia metabolică 1
Scris de Manuella

Chirurgia metabolică în Turcia (chirurgia diabetului) trebuie să se concentreze pe restricția funcțională. Singura modalitate de a realiza acest lucru este de a activa hormonii neuropeptidici apetisanți induși de ileon în primele etape ale alimentației.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia metabolică în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă chirurgia metabolică în Turcia?

Costul mediu al unei operații de chirurgie metabolică în Turcia, în Istanbul, este de 3.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2900 de euro la 4100 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Chirurgie metabolică3500 €

Ce este chirurgia metabolică?

Chirurgia metabolică în Turcia (chirurgia diabetului) trebuie să se concentreze pe restricția funcțională. Singura modalitate de a realiza acest lucru este de a activa hormonii neuropeptidici apetitului indus de ileon în primele etape ale alimentației. Dacă semnalele de saturație de la extremități sunt prea slabe sau prea târzii, persoana poate consuma prea multă hrană până când apare saturația metabolică.

Operația de diabet

Sindromul metabolic este o boală cauzată de obezitatea centrală care debutează cu rezistență la insulină, tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat și nivel scăzut al glicemiei la post și al colesterolului bun (HDL). Există o relație strânsă între diabetul de tip 2 și excesul de greutate; aproximativ 80% dintre persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sunt obeze.

Se consideră că o persoană care prezintă cel puțin 3 dintre următoarele criterii are sindrom metabolic.

  • Circumferința taliei > 102 cm pentru bărbați și > 88 cm pentru femei
  • Niveluri de trigliceride egale sau mai mari de 150 mg/dL
  • Colesterolul LDL sub 40 mg/dl la bărbați și 50 mg/dl la femei
  • Hipertensiune arterială (> 130 /> 85 mmHg)
  • Nivelul ridicat al glicemiei (> 110 mg / dL)

Ce tipuri de operații se efectuează în cadrul chirurgiei metabolice?

Chirurgia metabolică este un mecanism de operare bazat pe principiul utilizării modificărilor hormonale printr-o operație de deplasare (transpoziție/interpoziție).

La pacienții diabetici de tip 2 care nu au probleme grave de greutate chirurgie metabolică, este posibil să se modifice această structură hormonală independent de pierderea în greutate și controlul glicemiei sunt efecte pozitive asupra. Pe scurt, chirurgia metabolică este o operație de pierdere în greutate.

Tranzitul bipartițional

Aceasta este una dintre metodele utilizate la pacienții cu sindrom metabolic. Este o tehnică introdusă în literatura de specialitate de Sergio Santoro. Este una dintre metodele folosite în diabetul de tip 2 și are o probabilitate mare de succes.

Activitatea metabolică și bariatrică se află în prim-plan. Cu această metodă, 1/3 din alimentele luate trec printr-o gastroenterostomie 2/3 și traversează toate segmentele intestinului pe calea anatomică normală. În cadrul procedurilor de chirurgie metabolică, o parte a procedurii se bazează pe îndepărtarea stomacului și mutarea intestinului subțire.

De la o distanță de 6 cm de la secțiunea de ieșire a stomacului, stomacul este tăiat și cusut împreună cu ajutorul unor materiale speciale. Se realizează apoi o gastroenterostomie cu o secțiune distală de 250 cm a ileonului.

Operația de interpoziție ileală

Acesta este procesul de înlocuire a părții inițiale cu ultima parte a intestinului subțire prin operația de interpoziție. Această operație întrerupe hormonii care cauzează rezistența la insulină și reglează nivelul de zahăr prin creșterea nivelului de hormoni care cresc rezistența la insulină.

Tipul de bypass

Bypass duodeno-jejunal:

Aceasta este una dintre metodele utilizate la pacienții cu sindrom metabolic. DJB / SG este o metodă chirurgicală metabolică care are un efect de pierdere în greutate pe termen lung și asigură un bun confort de viață. DJB / SG este o tehnică chirurgicală care constă în rezecția parțială a stomacului, rezecția bulbară și anastomoza prin enterostomie bulbară care ocolește jejunul pe o anumită lungime.

Mini-bypass gastric

Deoarece pierderea în greutate este obținută prin operații de bypass standard, sindromul metabolic este, de asemenea, tratat prin această tehnică. În această tehnică, stomacul intră printr-un mic tub.

În prima parte a intestinului subțire, primii 200 până la 250 cm, se efectuează, de asemenea, o gastroenterostomie în buclă pentru a conecta tubul și intestinul subțire. Prin micșorarea stomacului, reducerea absorbției și reducerea producției de grelină în partea inactivă a stomacului, pacientul pierde în greutate.

Bypass duodeno-jejunal

Una dintre metodele de chirurgie bariatrică care provoacă tulburări de absorbție. O metodă care limitează creșterea în greutate pe o perioadă lungă de timp. Este recomandată în cazuri specifice din cauza malabsorbției.

Bypass gastric Roux-en-Y

Este o operație care reduce cantitatea de alimente pe care o primește pacientul și limitează absorbția acestora. Prin această operație, se creează în stomac o mică pungă gastrică cu un volum de 30 până la 50 ml. Se rezecă aproximativ 80 cm din partea inițială a intestinului subțire și se realizează gastroenterostomia cu capătul distal anastomosat la capătul proximal enteral, adică 120 cm.

Aplicarea baloanelor intragastrice

Balonul intragastric este plasat în stomac și balonul este umflat. Această procedură îi conferă pacientului o senzație de sațietate și reduce consumul de alimente. Balonul intragastric este îndepărtat după aproximativ 6 până la 12 luni.

Care este diferența dintre gastrectomia sleeve și chirurgia metabolică?

Sleeve gastrectomia este o metodă de chirurgie bariatrică utilizată la pacienții supraponderali care nu suferă de sindroame metabolice. Hiperglicemia și tensiunea arterială pot fi exemple de sindrom metabolic. Chirurgia metabolică se efectuează pentru a vindeca aceste sindroame metabolice. În cazul în care pacientul este supraponderal, chirurgia bariatrică poate fi, de asemenea, combinată cu chirurgia metabolică.

Ce se întâmplă în timpul pregătirii pentru chirurgia pre-metabolică?

Toți pacienții supuși unei intervenții chirurgicale metabolice sunt mai întâi supuși unor teste extinse, analize de sânge, o ecografie abdominală completă și o gastroscopie.

După ce testele și analizele au fost finalizate, chirurgul specializat în obezitate evaluează pacientul și rezultatele acestora. În cazul în care pacientul nu poate fi supus unei intervenții chirurgicale bariatrice, se ia o decizie cu privire la chirurgia bariatrică ce va fi efectuată.

Perioada postoperatorie

În condiții normale, veți fi internat în spital cu 1 zi înainte de operație. Vi se vor administra medicamente pentru a vă trata glicemia și hipertensiunea arterială. Va trebui să urmați o dietă lichidă cu 1 zi înainte de operație și nu trebuie să mâncați nimic după miezul nopții. Dacă totul este normal în perioada postoperatorie, va trebui să rămâneți în spital timp de 3-4 zile.

  • Băutura lichidă va fi administrată pe cale orală.
  • Informații detaliate privind alimentația și activitățile zilnice după externare vor fi furnizate verbal și în scris.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Renunțare de responsabilitate: Informațiile conținute în acest ghid au doar un scop educativ și nu înlocuiesc sfatul medicului. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratament.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️