Miaclinics

Miaclinics este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2018, această clinică certificată este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și solicitați prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Miaclinics, Istanbul, Turcia

Miaclinics este recunoscută ca fiind una dintre cele mai fiabile și avansate clinici de dermatologie estetică din Turcia, oferind tratamente inovatoare, sigure și foarte eficiente, precum și servicii de înaltă calitate. Clinicile se străduiesc să ofere cea mai bună îngrijire posibilă în cel mai sigur mediu, oferind în același timp rezultate superioare.

Acestea folosesc doar cele mai avansate tehnologii aprobate de FDA și produse de la cei mai reputați furnizori din industrie. Așadar, pacienții nu trebuie să își facă griji cu privire la calitatea clinicilor. Clinicile dispun de asistente și medici cu înaltă calificare, care pot oferi soluții pentru o gamă largă de probleme comune ale pielii cu o varietate de tratamente nechirurgicale avansate.

Tratamentele disponibile la clinici includ Vampire Facelift (PRP), mezoterapie, peelinguri, Botox, criolipoliză și multe altele. Miaclinics a fost fondată de Dr. Cemile și Ali Attila Aydin, care au creat o cultură axată pe client, bazată pe calitate, rezultate și inovație. Medicii și echipa se angajează să sprijine clienții la fiecare pas, de la consultația inițială până la rezultatul dorit.

Clinicile se asigură întotdeauna că dispun de cele mai noi aparate, produse și protocoale pentru a oferi rezultate impresionante clienților lor. Fiecare nou tratament și tehnologie este testat cu atenție înainte de a fi încorporat în clinică pentru a asigura rezultate excelente.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Slăbire facială
Vampire Lift
Ridicarea firelor
Tratamentul ridurilor

Servicii

Wi-Fi gratuit
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervare de taxi
Parcare


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondată în 2018
Acreditare: Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e): engleză, turcă


Miaclinics vă oferă :

Itab Abdallah
Itab Abdallah
08:46 21 Aug 23
Am vizitat Clinica Mia pentru tratamentul Morpheus8. De obicei nu las recenzii, dar de data aceasta o fac pentru că ori de câte ori primiți un serviciu remarcabil, este o necesitate pe care o faceți în aceste zile. De la consultația cu Doctorul Jamila, la personalul super prietenos și reconfortant, până la îngrijirea pe care am primit-o de la Doctor Atilla în timpul tratamentului. S-a aplicat crema de amorțire și s-au făcut injecții locale de anestezie, iar pentru a îmbunătăți și mai mult experiența s-a oferit gaz râd. Oricât de dureros este tratamentul, nu am simțit niciodată nicio durere. Mulțumim clinicii Mia și personalului pentru o experiență minunată. Recomand cu adevărat această clinică și revin cu siguranță de fiecare dată când vizitez Istanbul.
Sarah Stock
Sarah Stock
10:43 17 Aug 23
Am avut o experiență grozavă la Miaclinics. Echipa lor este cu adevărat profesionistă, prietenoasă și se asigură că te simți confortabil în clinica lor. Totul este foarte curat și vă puteți da seama că își iau munca foarte în serios. Cu siguranță voi reveni din nou data viitoare când voi vizita Istanbul 🙂
Saba IK
Saba IK
15:11 18 Feb 23
Ca pacient internațional, ești mereu îngrijorat de serviciile și onestitatea oferite în altă țară. Sunt o echipă etică și profesionistă. Am avut o consultație online gratuită cu Dr. Cemile și ulterior am vizitat-o ​​personal pentru tratamentul morfeu al cicatricilor de acnee. Soțul ei a efectuat procesul cu puțină sau deloc durere. A tot explicat avantajele și precauțiile ca un adevărat profesionist. Au trecut 2 săptămâni de când m-am întors acasă în Dubai și îmi plac rezultatele.
Julia Is
Julia Is
17:17 04 Aug 23
Profesionist, politicos si curat. Un loc de muncă care ar costa mii în Marea Britanie și SUA la un preț FOARTE rezonabil aici în Istanbul. Toți au fost primitori și minunați de la început până la sfârșit. Procedura (Botox) a fost rapidă și nedureroasă. Medicii au fost informati și de ajutor la fiecare pas. Mi-a plăcut foarte mult această facilitate și cu siguranță voi face o vizită data viitoare când voi fi la Istanbul. Le-aș evalua 10/5 dacă aș putea.
Selena Singleton
Selena Singleton
20:52 24 Aug 23
Experiența a fost excelentă de la început până la sfârșit. Am o consultație virtuală cu multe informații oferite și posibilitatea de a pune întrebări. Am fost, de asemenea, încurajat să fac propriile mele cercetări și culegerea de informații. Când am ajuns, mi s-a oferit apă și băuturi răcoritoare într-un spațiu foarte curat și primitor. Am fost apoi trecut printr-o altă prezentare foarte amănunțită a tratamentului meu. Tratamentul a fost efectuat de un medic si 2 asistente foarte capabile. Rezultatele sunt fabuloase și întregul personal a fost prietenos și profesionist.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️