Bayindir Besiktas Dental Clinic

Bayindir Besiktas Dental Clinic Istanbul

Bayindir Besiktas Dental Clinic este specializată în îngrijire dentară și chirurgie estetică. Înființată în 1996, această clinică acreditată de JCI este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Bayindir Besiktas Dental Clinic, Istanbul, Turcia

Bayindir Besiktas Dental Clinic este situată în Istanbul și oferă proceduri cosmetice și plastice, cum ar fi implanturi mamare, lifting mamar, abdominoplastie, liposucție, liposculptură, mărirea feselor, ridicare a feselor, operație la nas (rinoplastie), lifting facial, operație la ochi (blefaroplastie), remodelare a bărbiei, implant de bărbie, implant de buze, lifting de gât, etc. Oferim costuri competitive și tehnologie de ultimă generație cu o echipă de medici specialiști de renume.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Control stomatologic
Coroană dentară
Implanturi dentare
Consultații stomatologice
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Debridarea rănilor
Curățarea dentară
Extracție dentară
Obturație dentară
Invisalign

Chirurgie cosmetică
Consultație de chirurgie plastică

Servicii

Cazare în familie
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare internet
Parcare
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Facilități religioase
Restaurant
Seif în cameră
Precauții alimentare
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondat: 1996
Acreditare: Acreditat JCI – Limba(ele) vorbită(e): engleză, turcă


Recenzie la Bayindir Besiktas

funda Yuksel
funda Yuksel
18:52 07 Dec 23
Bună ziua, astăzi la Policlinica Stomatologică Bayındır Beşiktaş, Dr. Am avut o întâlnire cu Hale Akduman. Am fost tratat la timp, clinica este foarte centrală și este o instituție care îi face pe oameni să se simtă bine cu personalul său prietenos. Dt. Doamna Hale este un dentist care îi face pe pacienții să se simtă foarte confortabil, explică fiecare pas și este foarte uşoară. Aș dori să-i mulțumesc lui și doctorului său asistent, doamnei Canan.
Volkan Atalık
Volkan Atalık
12:52 17 Feb 18
Cnk Akb
Cnk Akb
15:43 05 Mar 21
Am fost pentru prima dată astăzi pentru o fractură la dinte, toată lumea de la recepție până la medic și asistent a fost prietenoasă și politicoasă.Mulțumită doamnei Büke, a lucrat foarte meticulos și și-a făcut treaba. Aceasta va fi alegerea mea de acum înainte.
EMEL ULU AYDIN
EMEL ULU AYDIN
17:51 21 Feb 23
Sunt multumit de ortodontie. Multumesc doamnei Selda pentru interes si dedicare.
Meltem DENİZCİ
Meltem DENİZCİ
08:59 30 Jan 23
Nu poti merge acolo pentru ortodontie, din pacate sunt foarte neinteresati, dar extractiile dentare, obturatiile etc. sunt bune.
Ulus
Ulus
16:34 13 Feb 24
De acum înainte, cu siguranță nu ne propunem să facem niciun tratament stomatologic.
Yakup Yıldırım
Yakup Yıldırım
09:38 02 Mar 24
Nici personalul, nici medicii nu sunt buni. Aici, puteți obține servicii doar de la angajați obscen și nepoliticoși care vă încurcă orele de întâlnire. Mai mult, cu siguranță veți primi servicii din altă parte pentru 1/10 din factura pe care o emit. Eu însumi am experimentat asta.
ece yeter
ece yeter
05:09 29 Apr 24
S-a aplicat un strat foarte prost. Am probleme de 4 ani. Am fost pentru că a fost un acord cu İş Bank, dar nu voi mai merge niciodată. Păcat că s-a făcut un înveliș asemănător peretelui... Ebru Oğuzhan Enough
Gamze Gören
Gamze Gören
14:12 17 Apr 23
Clinica stomatologica care trateaza dupa ego-ul medicului, nu dupa plangerea pacientului! Cu siguranta stai departe, mai ales daca vei avea botox maseter! Pentru că ei ajustează doza de medicament după mintea lor, nu după plângerea dumneavoastră. Rezultat: În timp ce reclamația dvs. persistă, banii dvs. sunt irosiți!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️