Isilti Dental Clinic

Isilti Dental Clinic Antalya clinica 1

Clinica stomatologică ISILTI este specializată în îngrijire dentară și chirurgie estetică. Înființată în 2020, această clinică certificată este situată în Antalya, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica stomatologică ISILTI, Antalya, Turcia

Isilti Dental Clinic este un cabinet stomatologic prietenos și grijuliu cu sediul în Antalya, TURCIA. Clinica își propune să ofere cel mai EFICIENT și ECONOMIC tratament posibil prin intermediul medicilor săi stomatologi experți și experimentați, personalului prietenos, clinicii igienice, echipamentelor și materialelor de înaltă calitate. Serviciile variază de la controale de igienă de rutină și radiografii până la stomatologie cosmetică, implanturi dentare și ortodonție.

Clinica dentară promite să vă asigure perfecțiunea sănătății dentare, precum și liniștea pe care o doriți. Experții stomatologi se vor concentra pe nevoile dumneavoastră individuale în timp util, în cunoștință de cauză și într-un mod liniștitor. Aceștia se vor asigura că experiența dumneavoastră este perfectă, lăsându-vă cu un zâmbet larg și așteptând cu nerăbdare următoarea vizită.

Echipa: Toți stomatologii sunt experți și specialiști cu experiență care dețin și titlurile academice de specialist, profesor asociat sau profesor.

Stomatologii, igieniștii și tehnicienii au pregătirea și experiența necesare pentru a vă satisface toate nevoile de sănătate orală. Ei se angajează să mențină cea mai înaltă calitate a îngrijirii dentare prin formare continuă și perfecționarea celor mai noi tehnici și echipamente.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Implanturi dentare
Coroană dentară
Fațete dentare
Radiografii dentare
Proteze dentare
Apărătoare dentară personalizată
Extracție dentară
Extracția dinților de minte
Obturație dentară
Tratamentul de canal
Rezecție apicală
Lipire dentară
Curățarea dentară
Albirea dinților
Grefa de sinusuri
Punte dentară susținută de implanturi
Proteză hibridă pe implant
Control dentar
Consultație dentară

Chirurgie cosmetică
Injecții de Botox

Clinica stomatologică ISILTI vă oferă :

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Consultații pe internet
Facilități religioase


Oraș: Antalya – Țară: Turcia – Fondat în 2020
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, turcă

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️