Burjeel Hospital

Burjeel Hospital Abu Dhabi

Burjeel Hospital este specializat în chirurgia estetică și PMA/FIV. Înființată în 2012, această clinică acreditată JCI este situată în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețurile pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Burjeel Hospital, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Burjeel Hospital este un spital multispecializat care și-a început activitatea în 2012 și se bucură de o reputație excelentă în domeniile cardiologie, pediatrie, oftalmologie, fertilizare in vitro, ginecologie și obstetrică, ortopedie și medicină sportivă, precum și în centrul vascular. Acesta dispune de 10 săli de operație ultramoderne și 300 de paturi.

Spitalul dispune de echipamente medicale de ultimă generație, inclusiv un tomograf cu 64 de felii, un RMN de înaltă performanță, un RMN de 3,0 Tesla, sisteme chirurgicale de neuro-navigare și săli de fizioterapie și reabilitare. Acesta se angajează să le ofere pacienților săi cea mai sigură și de cea mai înaltă calitate îngrijire. Spitalul are o echipă renumită de medici specialiști dedicați, care primește pacienți locali și internaționali.


Specialitatea clinicii: Clinică de specialitate: Clinică de recuperare a pacienților:

Chirurgie estetică
Tratamentul ridurilor
Lifting cervico-facial
Ridicarea sprâncenelor
Obrajii goi – Bichectomie
Transfer de grăsime
Brachioplastie
Ridicarea sânilor
Otoplastie
Liposucție
Rinoplastie
Ridicarea coapselor
Mărirea sânilor
Implant facial
Tratamentul venelor varicoase
Implanturi mamare
Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Ridicarea feselor
Mărirea feselor
Blefaroplastie
Labioplastie
Extinderea penisului
Abdominoplastie

MAP / FIV
Ecografie foliculară
Cateterizare tubară

Servicii

Servicii de interpretare
Asigurare medicală de călătorie
Parcare
Camere private
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Abu Dhabi – Țară: Emiratele Arabe Unite – Fondată în 2012
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: arabă, engleză


Recenzii despre Burjeel Hospital

Bhuvaneshwari Narayanan
Bhuvaneshwari Narayanan
15:39 23 Dec 23
Sunt Bhuvaneshwari și am născut o mică prințesă frumoasă pe 8 decembrie cu ajutorul unui minunat doctor Dr. Patthukutty și al echipei ei.Ea a fost medicul meu ginecolog pentru întreaga mea călătorie în sarcină. Din prima luna. Acum, se simte ca un vis rapid care s-a împlinit.Ea și întreaga echipă s-au asigurat că am făcut tot posibilul pentru livrarea normală. Motivația și sprijinul din timpul meu de muncă au fost ceva ce nu mi-aș fi putut imagina că aș fi primit în țara mea natală.Sfatul meu sincer pentru toate mamele care trebuie să fie este să rămâneți sănătoși și să urmați doar instrucțiunile Dr. Pathukutty pentru o sarcină și o naștere reușite.Mulțumesc Dr. Pathukutty și echipă.Cu dragosteBhuvaneshwari Premkumar
prem kumar
prem kumar
15:44 23 Dec 23
Dr.Pathukutty a fost foarte susținător pe toată durata sarcinii. Ea a făcut călătoria mai puțin stresantă și de susținere.Mulțumim întregii echipe de asistente medicale și personalului de sprijin și spitalului Burjeel pentru cea mai mare grijă
Jose González
Jose González
22:27 07 Dec 23
Fără îndoială, cel mai bun, cel mai frumos, proiectat și decorat cu cel mai rafinat gust, oferă toate serviciile gratuite de agrement, lucrătorii săi model și muzică live de pian, tot personalul dorind să ajute în orice moment. În cele 95 de țări pe care le-am vizitat nu am mai văzut așa ceva.Împreună trăiește în inima și sufletul meu și este cel mai prețios lucru din existența mea și nu-mi pot imagina că voi permite vreodată să fie neglijată sau să devin mulțumită cu privire la viitorul ei.
Tuzani Silkman
Tuzani Silkman
10:18 16 Jul 23
I have been a regular visitor to Burjeel Hospital's branch in Abu Dhabi Najda since its opening back in early 2010s, and I can confidently say that the doctors, especially Dr. Louay Jabban and his team, have consistently provided outstanding care. One persistent issue that I've raised with customer service is the parking situation. I was pleased to find that they were understanding and receptive to my concerns.In addition to the medical expertise, I want to highlight two notable features that make Burjeel Hospital even more appealing. Firstly, the provision of coffee and water for visitors creates a welcoming and comforting atmosphere. It's refreshing to have access to these complimentary amenities, especially during potentially stressful visits.Secondly, the live music performances at the hospital add a delightful touch. The soothing melodies create a serene environment that can help alleviate any anxiety or tension, providing a calming effect for patients and visitors alike.While the parking issue remains a concern, the attentive customer service, complimentary coffee and water, and live music performances are definite pluses that enhance the overall experience at Burjeel Hospital. By continuing to address the parking situation and maintain these positive aspects, Burjeel Hospital can further solidify its reputation as a caring and patient-focused healthcare provider. Well deserved 5/5.
relwin pinto
relwin pinto
07:29 30 Apr 23
We are grateful for having Dr. Aruna kumari as my gynecologist, her expertise and care throughout my pregnancy especially during my critical delivery, I had emergency cesarean her decision and confidence have brought our beautiful baby girl and me safe. May God bless her heart and the works of her hand.Furthermore, Thank you for the entire team for they took good care of us during the recovering period.
rajeena ashraf
rajeena ashraf
08:54 25 Jul 23
Friendly and Approachable:Dr. [Pathukutty] went above and beyond by fostering a friendly and approachable environment. He always had a smile on his face and took the time to celebrate the little milestones throughout my pregnancy journey. His friendly nature made each visit enjoyable, and he ensured that both my partner and I felt involved and included in all aspects of the delivery.Lactation Kareena:She taught very well and also very lovable person.
Mohamed Almansoori
Mohamed Almansoori
15:35 10 May 24
Toate mulțumiri Spitalului Burjeel pentru serviciile de 5 stele din toate serviciile și tot respectul și aprecierea celor două asistente, Ahlam și Iman, pentru tratamentul bun pe care l-au acordat, receptionistei, Mona, pentru munca ei bună și cred că dr. Enas și, în cele din urmă, mulțumiri lui Abdul Rahman pentru ospitalitate.
Jasim Alameeri
Jasim Alameeri
11:35 09 May 24
Am avut operația Femto-Lasik cu dr. Muna Marwanen. Sincer să fiu, a fost o operație rapidă și ușoară și mi-aș fi dorit să fi făcut-o cu mult timp în urmă și să nu fi întârziat, iar din a doua zi m-am simțit mai bine, slavă Domnului că am făcut-o la Burjeel Al -Spitalul din Najda, și bineînțeles că nu pot descrie interacțiunea cu medicul. Jur că este excelent, are multă energie pozitivă, Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Cel Prea Milostiv 🫶🏼
Ahmed Alkaabi
Ahmed Alkaabi
07:19 16 Apr 24
Amina asistenta, super doctor Serviciul lor este remarcabil si respectuos si ne linisteste mereu dupa operatie.
Nada Alamery
Nada Alamery
12:15 24 Apr 24
Buna ziuaEu și copiii mei facem un review cu dr. Mai, iar sincer și sincer, nu am găsit o soluție pentru dinții mei până nu l-am văzut pe dr. Mai, știind că anterior am făcut o recenzie cu dr. Haider, cu tot respectul pentru dr. Haider, dar nu m-a ajutat si ma baga intr-un labirint si am fost confuza si am anulat aprobarea pentru implant pentru ca nu am fost confortabil pana nu am auzit ca exista un doctor pe nume Mai Jadida am incercat, si laudat sa fie Dumnezeu, a fost un tratament de succes pentru mine si pentru copiii mei, daca mi-a mers bine, si nu ma asteptam sa ajung in aceasta etapa fara sa imi instalez un implant sau altceva.Îți mulțumim, Barjeel, pentru că ne-ai oferit un psihiatru. Este un medic de neînlocuit, cu cel mai înalt gust, respect și cunoștințe.Desigur, acest lucru nu este nimic ciudat pentru Burjeel
adnil adnil
adnil adnil
07:04 13 Feb 24
Spitalul Burjeel din Abu Dhabi este renumit pentru furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate, combinând infrastructura avansată și o echipă medicală calificată. Dispune de o gamă largă de specialități și servicii medicale, ceea ce îl face o destinație de încredere pentru asistența medicală din regiune. Spitalul se străduiește, de asemenea, să ofere o experiență pozitivă pentru pacient, concentrându-se pe calitate și acordând atenție satisfacerii cuprinzătoare a nevoilor pacienților. Personalul medical este foarte politicos și găzduiește diferite personalități ale pacienților.
Ghalia Alhosani
Ghalia Alhosani
06:06 02 Aug 23
Buna ziuaSpitalul Burjeel Personalul respectat al Spitalului BurjeelAș dori să scriu această scrisoare cu o expresie specială de mulțumire și aprecierePersonalul distins și respectat este responsabil pentru succesul acestui spitalprofesorul John Sunildomnule Manishdomnule Muhammad Abu Al-Alaadomnul Abdul Rahimsora Atiadomnule Muhammad Al QubaisiRespectatul profesor Amr ShawarbySora NadaSora SamiraO echipă foarte distinsă formată din toți medicii și asistenteleEchipaj globalRespectati Dr. Fadi HashemDr. Al-ZubaidiDr. GeorgieȘi toți medicii care au contribuit la succesul tratamentelor și recenziilorCea mai mare dedicare pentru a servi pacientul și a valorifica toate tehnicile pentru a-l trata și pentru a-i face tratamentul de succesBurjeel a devenit un reper medical global în toate sensurile cuvântuluiUltima noastră vizită, mulțumită lui Dumnezeu, s-a vindecat complet o tumoare pe creier, iar mamei mele, o femeie care suferă de boli cronice precum diabet, hipertensiune arterială și inimă, s-a făcut o operație de îndepărtare a acesteia. Mulțumiri lui Dumnezeu Atotputernic și personalul medical, ea s-a vindecat complet de tumoră și de îndepărtarea ei, și era ceva ce nu se întâmplase sub mâinile medicului, marele profesor Amr Shawarby, stimatul.De când am intrat în spitalToți cei menționați au mers mai presus și dincolo de a-mi face șederea în spital să simt că stau acasă din confortul deplin pe care l-am primit.Iti multumesc din suflet pentru prezenta taOricine vrea să aleagă un spital pentru tratamentul săuBurjeel este prima alegereMulțumesc lui Dumnezeu AtotputernicMulțumesc foarte mult
Mufee Rafe
Mufee Rafe
10:31 15 Aug 23
Best Pregnancy Experience Ever at Burjeel Hospitality (Al Najda). I am so thankful to have Dr.Aruna kumari as my Gynec throughout my pregnancy, such a cool and wise doctor. Though I had Gestational Diabetes mid of pregnancy, Doctor Aruna guided me well and her positive approach towards everything made me deliver normally. Best Gynecologist ever.The service from burjeel especially in labour ward is outstanding. Thanks to all the midwives, nurse and duty doctors who took care of me in labour ward.Thanks to the Lactation consultant Kareena for the best support.Great hospitality, Royal Treatment, Best medical Facilities, Expertise Doctor, Caring Nurse. Thanks Burjeel for the awesome care and support.ThanksMufeena
Usama Khalil
Usama Khalil
08:30 27 Aug 23
I would like to thank Dr Pattakutty Mohammed for her excellent service…We are blessed with baby boy. She is the best gynecologist and we had a very good experience her. Highly recommended.
SAYID DASTAAN
SAYID DASTAAN
12:46 07 Dec 23
Trebuie să spun că Burjeel este unul dintre cele mai bune spitale din Abu Dhabi. Varietățile de servicii pe care le oferă nu au alte spitale. Iar profesionalismul din Staff și Medici este direct vizibil de la prima vedere. Vă sfătuiesc să vă aduceți cardul de asigurare pentru a obține cele mai bune tratamente și îngrijire posibile cât mai devreme posibil.
Arun Anirudhan
Arun Anirudhan
09:32 15 Dec 23
Timpul de așteptare în farmacie este inacceptabil. Cu 18 contoare disponibile, doar 8 sunt operaționale, ceea ce duce la o așteptare constantă lungă de 60 până la 70 de minute pentru medicamente. Aceasta a fost o problemă continuă în ultimii 8 ani, ceea ce indică un management slab.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️