Dubai London Clinic & Spitalul de specialitate

Dubai London Clinic Spitalul de specialitate Dubai Clinic 1

Dubai London Clinic & Specialty Hospital este specializat în chirurgie estetică. Înființată în 1987, această clinică acreditată de JCI este situată în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Dubai London Clinic & Specialty Hospital, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai London Clinic and Specialty Hospital a fost fondat în 1987 cu viziunea de a oferi cea mai bună asistență medicală internațională modernă într-un mediu centrat pe pacient. Spitalul face parte din rețeaua Dubai London, care include Dubai London Clinic (Dubai Festival City Branch) și Dubai London Clinic Dental Centre.

Spitalul are peste douăzeci și cinci de departamente, inclusiv ginecologie, chirurgie generală, ortopedie, cardiologie, chirurgie plastică, ORL, urologie etc. De asemenea, spitalul are o unitate de endoscopie, o unitate de diagnosticare și imagistică și un laborator.

Serviciile medicale pentru călători oferite de spital includ asistență pentru obținerea vizelor, asistență pentru rezervarea zborurilor și a hotelurilor, transfer hotel-aeroport, traducere de dosare medicale și servicii de interpretare.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Brahioplastie
Mărirea sânilor
Ridicarea sânilor
Lifting brazilian
Reducerea sânilor
Lifting cervico-facial
Ridicarea corpului
Implanturi mamare
Reconstrucția sânilor
Ridicarea sprâncenelor
Mărirea buzelor
Liposucție
Ginecomastie
Ridicarea gâtului
Rinoplastie
Tratamentul cicatricilor
Ridicarea coapselor
Tratamentul venelor varicoase
Abdominoplastie

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Serviciu de spălătorie
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PMR
Parcare
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Facilități religioase
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Dubai – Țară: Emiratele Arabe Unite – Fondată: 1987
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: croată, engleză, franceză, hindi, poloneză, portugheză, sârbă, spaniolă, poloneză, sârbă, spaniolă


Opinii despre Dubai London Clinic and Speciality Hospital

Jelena J
Jelena J
09:58 14 Feb 24
Aceasta este cea mai bună clinică și spital în ceea ce privește medicii, personalul și serviciile pe care le oferă. Am fost aici de câteva ori pentru kinetoterapie și alte consultații. Trebuie să spun că doctorul Annemie Korkie mi-a salvat genunchiul, când m-am rănit. Ea nu are doar cunoștințe și experiență, ci și foarte empatică și la asta te aștepți când mergi la medic. Îi pasă să ajute și se gândește la fiecare detaliu legat de timpul de recuperare. Nu aș fi reușit fără sprijinul ei. Continuați treaba bună!De asemenea, secția lor de ginecologie, este una dintre cele mai bune la care am fost. Mai ales dr. Jelena Jevtic Akif. Experiența ei este impecabilă!Am uitat să menționez și pe medicul dermatolog Dr Pooja Gupta, pe care o recomand, asistenta ei Jeeta și o drăguță doamnă de la primire Afra. M-am simțit apreciat și apreciez toate eforturile lor.
Jena Perkins
Jena Perkins
06:22 23 Feb 24
Am fost în Dubai pentru o conferință și am avut o cădere nefericită. Am fost binecuvântat să găsesc Clinica și Spitalul de specialitate din Dubai London. Am folosit clinica lor de 24 de ore de urgență miercuri seara, unde radiografiile au determinat că am o gleznă fracturată. Am urmat vineri dimineața cu dr. Manjunatha, chirurgul specialist ortopedic. A fost uimitor cu grija lui pentru mine.Experiența mea generală cu clinica a fost reconfortantă. Toți cei cu care am intrat în contact au fost de ajutor, ceea ce mi-a atenuat preocuparea generală cu privire la o accidentare în străinătate.Mulțumim tuturor medicilor!
abd abd
abd abd
06:45 19 Feb 24
Dr. Linda se remarcă drept unul dintre cei mai buni dermatologi pe care i-am avut vreodată privilegiul de a-i întâlni. Amestecul ei de profesionalism, îngrijire plină de compasiune și bunătate este cu adevărat de neegalat. Nu o pot recomanda suficient. Recunoștința mea sinceră pentru Dr. Linda!
Farzanah A
Farzanah A
05:17 24 Nov 23
Recent, am vizitat Dubai London Clinic situată în Umme Suqeim 2 pe strada Jumeirah pentru o programare. Personalul a fost extrem de util, politicos și înțelegător. Există un mic bar de cafea în interior, împreună cu câteva bunătăți coapte de cumpărat în timp ce așteptați.Locația este atât de frumoasă. O stradă în spate este plaja. Și drumul din față are un musjid și restaurante.Se poate vedea o vedere la Burj Al Arab.
Pauline Gater
Pauline Gater
14:48 04 Jul 23
Am consultat Dr. Bina Dermatolog pentru 2 leziuni ale pielii. Este extrem de profesionistă, centrată pe pacient și clară în explicarea opțiunilor. Tratamentele au fost făcute eficient și au fost eficiente. Foarte recomandat.
Cess McSnatch
Cess McSnatch
14:22 17 Jul 23
Nu este tot timpul când cineva va găsi medicul perfect pentru ea și, din fericire, sunt unul dintre cei care au cunoscut și au fost îngrijiți de dr. Shruti Garg. Am fost diagnosticată oficial cu PCOS din 2020 și asta m-a făcut să fiu anxioasă după ce m-am căsătorit, deoarece mi-ar putea afecta capacitatea de a concepe. Din fericire, l-am întâlnit pe doctorul Shruti și asta a schimbat valul pentru mine. Ea avea grijă de mine cu toate investigațiile și intervențiile necesare pe care eu le respect religios. Și apoi a venit veștile grozave! În jurul lunii august-septembrie a anului trecut, sunt în sfârșit însărcinată pe deplin! 🙂 Nu este ușor, deoarece trebuie să fiu atent cu totul și ascultător cu planul ei de tratament pentru mine, dar totuși, după câteva luni de așteptare, i-am livrat fetiței mele minunate. Mulțumim Dr. Shruti pentru că ai grijă de noi. Nu este o cale ușoară, dar suntem capabili să facem ceea ce a visat fiecare femeie. Bravo doc! Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze!
Luce Seranade
Luce Seranade
13:47 14 Aug 23
Acesta este cel mai prietenos spital pe care l-am vizitat în Dubai.Medicii sunt abordabili. Pediatrii sunt excelenți și își iau timp atunci când au de-a face cu copiii și au multă răbdare. Consultantul ORL este, de asemenea, prietenos și informat. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și familia mea.
Obaid M AlMansoori
Obaid M AlMansoori
06:44 09 Mar 24
Am avut o experiență dezgustătoare astăzi în clinica dumneavoastră neprofesională, în timp ce eram examinat de doctorul Mathias, cu care nu am nicio problemă și este un medic foarte respectuos, asistenta sa neprofesionistă filipineză mi-a cerut să aștept până când un alt pacient a intrat să vadă medicul. în timp ce eram încă examinat de medicul însuși... Pentru un minut am crezut că este o urgență, dar s-a dovedit a fi doar o consultație normală.Cineva trebuie să facă ceva în privința astaȘi voi depune o plângere în acest sens la Ministerul Sănătății
brij sharma
brij sharma
07:14 11 Jul 23
Spitalul arată foarte luxos și este, de asemenea, foarte scump. Am greșit că ne-am dus acolo pentru că ne-am referit la mine unul dintre prietenii mei. După ce am fost cu medicul, au fost de acord să trimită raportul soției mele și imigrației. Dar nu sa întâmplat să nu primim niciun raport. Apelându-i în fiecare zi a trecut lună și încă nicio concluzie. Serviciu slab pentru clienți și comunicarea cu echipa lor este zero.În cele din urmă, i-au transferat apelul lui Merry (director de serviciu) și ea nici nu a putut să ajute. Închis telefonul pe față chiar și eu nu terminasem.Dacă ar fi fost zero stea ⭐️ opțiune aș fi dat.Vă rugăm să nu vă pierdeți banii și timpul. Există atât de multe spitale bune în Dubai. Chiar dezamăgit
E Ivwurie
E Ivwurie
13:16 04 Sep 23
Am petrecut 35 de minute așteptând să fiu îngrijit, în ciuda faptului că aveam o întâlnire. Nepoliticos și lent. Exteriorul arată bine pus împreună, dar interiorul este inconfortabil, strâns și facilitățile sunt sub egal. Sala de radiologie este un coșmar. Asistentele justifică serviciile și instalațiile proaste cu „nu ești singurul, avem mulți/alți clienți”. Aceasta este o clinică și un spital într-o clădire mică și nu este potrivită pentru scop. Aparatul pentru suc de portocale nu a fost verificat sau curățat și nici portocalele din interior. Aparatul este o plată înainte de utilizare și aflați după plată că portocala selectată pentru mine a avut mucegai.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️