FIV cu alegere a sexului copilului în Dubai

fiv alege sex baby dubai 1
Scris de Maria

Pentru unele cupluri, sexul copilului lor este important. Datorită aceleiași tehnologii utilizate pentru screeningul genetic preimplantațional (PGD), aici, în Dubai, putem determina sexul unui embrion chiar înainte ca acesta să fie implantat în uter. Astfel, puteți fi siguri că, dacă veți concepe un copil, acesta va fi de sexul ales de dumneavoastră.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre FIV în Dubai cu selecție de sex și vă ajută să rezervați o operație la o clinică de renume. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă FIV cu selecție de sex în Dubai?

Prețul FIV cu selecție de sex în Dubai începe de la 4.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia de la 4.500 € la 9.500 €.

ProceduraPreț Dubai
FIV cu alegerea sexului copilului6500 €

Ce este echilibrul familial?

În domeniul reproducerii asistate medical, echilibrarea familiei este termenul folosit în Dubai pentru FIV cu selecție de sex. Este un proces care are ca scop obținerea unei reprezentări mai echilibrate a celor două sexe într-o familie.

De exemplu, dacă un cuplu are o fiică și ar dori un fiu sau invers,echilibrarea familiei poate ajuta la selectarea sexului dorit în timpul unei proceduri de FIV.

Folosind tehnologia cunoscută sub numele de diagnosticul genetic preimplantațional (PGD), care presupune testarea compoziției cromozomiale a unui embrion, numai embrionii de sexul dorit sunt readuși în uterul pacientei, asigurând o precizie ridicată.

Cum funcționează?

Echilibru familial datorită FIV-NGS

Datorită tehnologiilor avansate de reproducere din zilele noastre, identificarea sexului embrionilor înainte de sarcină este posibilă datorită FIV și a secvențierii de nouă generație (NGS), numită uneori testare genetică preimplantațională (PGT). Aceasta este, de asemenea, combinată cu metoda MicroSort pentru sortarea spermatozoizilor.

În Dubai, metoda combinată de NGS și FIV este cea mai precisă metodă disponibilă în prezent, cu o acuratețe apropiată de 100%, ceea ce face ca echilibrarea familiei să fie sigură și eficientă pentru cuplu.

Citește și: FIV cu posibilitatea de a alege sexul copilului în Turcia

Ce este screeningul cromozomial complet?

Screeningul cromozomial complet (CCS) folosind secvențierea de generație următoare (NGS), cunoscut și sub numele de screening embrionar, este un test efectuat pe câteva celule obținute de la embrion și oferă următoarele avantaje:

  • Depistarea tuturor celor 24 de cromozomi pentru anomalii cromozomiale, cum ar fi sindromul Down și sindromul Edward.
  • Identificarea sexului embrionilor
  • Embrionii fără anomalii cromozomiale au un risc redus de avort spontan.

Procesul

Completarea CCS cu un ciclu FIV-ICSI nu modifică durata tratamentului. După prelevarea ovulelor, dacă ovulele sunt fertilizate cu succes, se ia o biopsie de la fiecare embrion și se testează prin CCS. Embrionii sănătoși de sexul dorit sunt apoi transferați în uter.

Următoarele etape se desfășoară pe parcursul a 15-20 de zile.

Etapa 1

Stimulare ovariană (de la ziua 1 la ziua 12)

În prima zi a ciclului menstrual, se prescriu medicamente pentru a stimula creșterea mai multor foliculi în ovare. În această perioadă, creșterea foliculară este monitorizată prin ecografie, pe măsură ce se transformă în ovule. Protocoalele de medicație sunt modificate dacă este necesar.

cu 36 până la 40 de ore înainte de prelevarea de ovule planificată, se administrează o injecție de hCG “trigger” pentru a induce maturarea ovulelor într-un interval de timp stabilit.

Etapa 2

Recoltarea ovulelor (OPU)

Ovulele sunt prelevate cu ajutorul unui ac fin ghidat cu ultrasunete, în cadrul unei proceduri scurte, sub sedare. Numărul de ovule prelevate depinde de răspunsul organismului la medicament.

Etapa 3

Recoltarea spermei și ICSI

În ziua prelevării de ovule, se prelevează o probă de spermă pentru a fertiliza ovulele prelevate. Pentru a crește șansele de fertilizare, un singur spermatozoid este injectat în fiecare ovul cu ajutorul unui ac de precizie, printr-o metodă numită ICSI.

Pasul 4

Screening cromosomic complet (CCS) folosind secvențierea de generație următoare (NGS)

Se va efectua un Screening cromosomic complet (CCS) pentru echilibrarea familiei sau pentru a depista orice anomalie cromozomială. la 3 până la 5 zile după prelevarea ovulelor, se ia o biopsie de la fiecare embrion și se testează în laboratorul de genetică. Starea de sănătate și sexul embrionilor sunt identificate și discutate cu dumneavoastră înainte de transferul embrionar.

Pasul 5

Transferul embrionilor

Transferul de embrioni este o procedură minoră, care nu necesită sedare și care se efectuează, de obicei, sub ghidaj ecografic. După procedură, nivelurile hormonale sunt monitorizate printr-un test de sânge pentru a confirma sarcina după 10-12 zile.

Concluzie

putem ajuta să faceți din procedura dumneavoastră un succes, și la un cost redus.

Dacă sunteți interesat de FIV cu selecție de sex în Dubai sau de orice alt tratament de reproducere asistată, puteți contacta coordonatorul. Serviciile noastre sunt disponibile și pentru pacienții internaționali.

1

Coordinatrice

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru vă va contacta prin Whatsapp sau e-mail pentru un prediagnostic gratuit.

2

Médecin

În cazul în care medicul este în măsură să vă îndeplinească obiectivele, vă vom trimite o ofertă personalizată, gratuită și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza pentru dumneavoastră: taxi, hotel, tratament, medicamente și un frumos tur ghidat al Dubaiului.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️