FIV PGD alegând sexul copilului în Turcia

prix fiv choix sexe bebe bebe Turquie pas chere 1
Scris de Erika

MicroSort este o nouă metodă științifică de diagnosticare genetică preimplantațională, concepută pentru a crește șansele unui cuplu de a avea un copil de sexul dorit.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre fertilizarea in vitro selectivă în funcție de sex în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul FIV PGD cu alegerea sexului copilului în Turcia

Costul mediu al FIV cu selectarea sexului în Turcia este de 3.200 €. Aceste costuri acoperă procedura de FIV PGD cu tehnica de selecție a sexului (2.900 de euro), precum și costul medicamentelor (300 de euro). Tratamentul din Istanbul durează aproximativ 15 zile, cu o rată de succes de 75%.

FIV PGD selecție sexuală3200 €
Ciclul FIV cu medicație2100 €
Tratament FIV cu ICSI2250 €
Fertilizare in vitro2200 €

Ce este FIV cu alegere a sexului copilului?

MicroSort este o nouă metodă științifică de diagnosticare genetică preimplantațională concepută pentru a crește șansele unui cuplu de a avea un copil de sexul dorit. MicroSort este utilizat înainte de concepție pentru a separa spermatozoizii în cei care conțin cromozomi feminini (X) sau masculini (Y).

Contraception
Contracepție

Spermatozoizii care conțin cromozomi de sexul dorit pot fi introduși în uter prin IUI sau utilizați în ciclurile de tratament FIV în Turcia.

Multe cupluri care nu sunt afectate de infertilitate folosesc MicroSort pentru a echilibra sexul familiei lor sau pentru a preveni transmiterea unei boli genetice care afectează doar un singur sex.

FIV PGD în Turcia oferă o nouă opțiune pentru cuplurile care se luptă cu infertilitatea din cauza problemelor genetice. Rezerva ovariană este evaluată înainte de stimularea ovariană pentru a obține un număr suficient de ovule mature.

Embrionii sănătoși obținuți în urma fertilizării in vitro sunt supuși diagnosticului preimplantațional pentru a detecta orice anomalie genetică.

Embrionii selectați sunt apoi transferați în uterul mamei pentru implantare intrauterină. Rata de sarcină este încurajatoare, oferind o rază de speranță pentru pacienții care doresc să conceapă un băiețel sau o fetiță sănătoasă.

Echipa noastră medicală

Tratamentul infertilității cu MicroSort

Pacienții care doresc să utilizeze MicroSort pentru a echilibra sexele în familia lor trebuie să :

  • Să fie căsătoriți
  • Să aibă cel puțin un copil
  • Să dorească să utilizeze selecția sexului pentru a-i ajuta să conceapă copii de sexul cel mai puțin reprezentat. (Exemplu: părinții a patru fete ar putea folosi MicroSort pentru a-i ajuta să conceapă un băiat).

Bolile genetice moștenite pot fi legate de sex. MicroSort poate ajuta la prevenirea moștenirii de către un copil a unei boli legate de sex.

Femme enceinte
Femeia însărcinată

Procesul de tratament MicroSort

MicroSort este o tehnologie de selecție a sexului înainte de concepție. MicroSort nu implică crearea de embrioni pentru testare și selecție. Procesul MicroSort nu face decât să sorteze spermatozoizii în funcție de sexul lor înainte de procesul de fertilizare.

Spermatozoizii determină sexul copilului. Spermatozoizii purtători de X produc fete, iar spermatozoizii purtători de Y produc băieți. Fără MicroSort, probele de spermă sunt alcătuite din aproximativ 50% spermatozoizi purtători de X și 50% spermatozoizi purtători de Y.

În funcție de nevoile familiei pacientului, tehnologia MicroSort poate produce un procent ridicat de spermatozoizi purtători de X (fete) sau un procent ridicat de spermatozoizi purtători de Y (băieți).

Separarea spermatozoizilor în funcție de sex necesită o sortare celulară bazată pe diferența de cantitate de material genetic dintre spermatozoizii purtători de X și cei purtători de Y. Coloranții fluorescenți și laserele cu ultraviolete sunt utilizate de aparatul de sortare celulară pentru a identifica spermatozoizii X și Y.

Raport privind FIV

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul FIV cu PGD:

  • Bufeuri ;
  • Senzație de depresie sau iritabilitate ;
  • Dureri de cap ;
  • sindromul de hiperstimulare ovariană.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți medicul în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Un serviciu de închiriere de scaune cu rotile este disponibil pentru a vă asigura confortul în timpul șederii dumneavoastră, dacă aveți mobilitate redusă.

Cât de bine reușește MicroSort să selecteze sexul?

Clinicile de fertilitate care utilizează MicroSort nu garantează că sarcinile rezultate în urma selecției de spermatozoizi MicroSort vor produce un copil de sexul preferat.

MicroSort nu elimină complet cromozomii de sex opus din proba de spermă, compoziția genetică a spermei utilizate are pur și simplu un procent mai mare de cromozomi ai sexului dorit.

În prezent, separarea spermatozoizilor MicroSort pentru selecția sexului feminin (XSort) are ca rezultat o medie de 91% de spermatozoizi purtători de X în probele selectate. Separarea spermatozoizilor MicroSort pentru selecția sexului masculin (YSort) dă o medie de 74% de spermatozoizi purtători de Y în specimenele selectate.

Mai mult, dacă doriți să creșteți rata de succes a FIV PGD, vă recomandăm Cipru, care este o necesitate pentru alegerea sexului copilului.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să reușiți procedura, și la o rată redusă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Pot să aleg sexul copilului meu în timpul FIV în Turcia?

Dacă faceți FIV în Turcia, nu veți putea alege sexul copilului dumneavoastră. Determinarea sexului poate fi efectuată doar în caz de necesitate medicală, pentru a exclude, de exemplu, bolile legate de sex. Totuși, acest lucru necesită un diagnostic genetic prealabil.

Prelevarea ovocitelor durează între 20 și 30 de minute. Veți avea nevoie de 13 până la 18 zile pentru FIV la Istanbul. Aceasta include prelevarea ovocitelor în 3 sau 4 zile, fertilizarea în laborator în 5 zile, urmată de diversele teste și implantări.

În timpul procreării dumneavoastră asistate medical în Turcia, aveți 4 încercări de a avea un copil. Cu toate acestea, numărul de embrioni sănătoși transferați nu este reglementat în niciun fel. Și de fiecare dată când nașteți, aveți alte 4 încercări.

Succesul fertilizării dumneavoastră in vitro în Turcia depinde în principal de vârsta dumneavoastră. Dacă sunteți încă tânără, puteți avea în jur de 40-50% șanse, sau chiar 75% șanse la unele clinici. Pentru cuplurile de peste 40 de ani, rata de succes este de 25-30%, cu un maxim de 50%.

Pentru a beneficia de FIV în Turcia, trebuie mai întâi să fiți un cuplu căsătorit. De asemenea, va trebui să fi fost supuși unor teste care să dovedească faptul că sunteți infertili. De asemenea, femeia trebuie să aibă sub 46 de ani, care este vârsta limită pentru FIV în Turcia.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️