FIV în Turcia

fiv price curcan 2
Scris de Laurence

Prețul FIV în Turcia și rata mare de succes din Istanbul au atras un număr mare de persoane care doresc să își conceapă un copil.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre FIV în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul FIV în Istanbul, Turcia

Costul mediu al FIV în Turcia în Istanbul este de 2.100 €. Prețul variază în funcție de tipul de tratament de fertilitate, de numărul de cicluri necesare, de medicație, de examinările prealabile necesare și de onorariile medicului. Tratamentul în Istanbul durează aproximativ 15 zile, cu o rată de succes de 75%.

Ciclul FIV fără medicație2000 €
Ciclul FIV cu medicație2250 €
Tratament FIV cu ICSI2250 €
Tratament FIV cu PGD3500 €

Ce este FIV?

În ultimii ani, Turcia a devenit o Mecca pentru turismul medical și destinația preferată de cuplurile care doresc un tratament FIV. Rata ridicată de succes a FIV în Turcia a atras un număr mare de persoane care doresc să își conceapă copilul în cel mai bun spital din Turcia datorită unui tratament de fertilitate adecvat.

Clinicile de FIV din Turcia au cunoscut o creștere remarcabilă datorită ratei ridicate de succes și expertizei lor în domeniul îngrijirii ginecologice și obstetricale.

Vezi și: FIV cu alegerea sexului copilului în Turcia

Schéma de spermatozoïdes et d'un ovule
Diagrama spermatozoizilor și a ovulelor

Creșterea numărului de pacienți străini care vin în Turcia pentru tratamentul de fertilitate este raportată la aproximativ 15-20% în anul 2018-20 și se așteaptă ca această rată să crească în anii următori.

Cercetătorii și specialiștii de la cel mai bun spital de fertil izare in vitro din Turcia sunt toți experți și calificați pentru a rezolva problemele de infertilitate prin sugerarea tratamentului de fertilitate adecvat și perfect pentru cuplu.

Pacienții care aleg Turcia ca destinație pentru FIV obțin cel mai bun tratament cu costuri FIV ieftine și rezonabile în Turcia.

Echipa noastră medicală

Aflați mai multe despre costul FIV în Turcia

Am căutat povești ale femeilor care au călătorit în străinătate pentru FIV. Femeile au declarat că au cheltuit între 2.000 și 3.000 de euro pentru tratamentul FIV în Turcia, în Istanbul.

Aceste costuri includ toate costurile legate de FIV, inclusiv injecția intracitoplasmatică de spermatozoizi (ICSI) și medicamentele pentru fertilitate. Aceste costuri includ, de asemenea, cheltuielile de călătorie pentru una sau două persoane.

Deși aceste costuri reduse pot părea atractive, trebuie să știți că ar putea fi nevoie de câteva călătorii în străinătate și de câteva cicluri de FIV înainte de a aduce un copil acasă.

Ovule au microscope
Ovulul sub microscop

Facilitățile europene pot, de asemenea, să perceapă tarife mai mari din cauza serviciilor oferite, inclusiv consilieri care să vă ghideze prin anxietatea pasională a FIV și nutriționiști care pot adapta o dietă de fertilitate pentru a vă ajuta să vă atingeți greutatea ideală.

Vă puteți întreba: ați prefera să alegeți alternativa mai puțin stresantă de a rămâne aproape de casă și de a lucra cu specialiști locali, sau ați prefera să economisiți niște bani și să vă confruntați cu anxietatea de a călători în străinătate?

Oricum ar fi, costul real al FIV în Turcia poate varia între diferite centre și clinici, dar un cuplu poate găsi cel mai autentic și real preț al FIV în Turcia la cel mai bun centru de FIV din Turcia.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Diagrama unui spermatozoid și a unui ovul

NOTĂ – Donarea de ovule, donarea de spermă și donarea de embrioni sunt total interzise în Turcia.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Diagrama unui spermatozoid și a unui ovul

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu fertilizarea in vitro:

  • Crampe și balonare ;
  • Sensibilitate la nivelul sânilor
  • Constipație
  • Dureri de cap;
  • Dureri abdominale.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți medicul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În plus, FIV este autorizată în Islam. Este o intervenție chirurgicală halal, nu haram, deoarece oferă un beneficiu medical și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

Echipa noastră este instruită pentru a oferi asistență specială persoanelor cu mobilitate redusă.

Legea FIV în Turcia

Spre deosebire de alte țări, legile turcești nu permit donarea de ovule, spermă și embrioni; prin urmare, tratamentul FIV în Turcia se efectuează întotdeauna cu ovule și spermă personale, la un preț rezonabil.

Această lege turcească pare a fi destul de restrictivă, dar prețul FIV în Turcia este aproape la jumătate față de cel din alte țări occidentale, iar acest lucru face din Turcia o țară preferată pentru tratamentul FIV.

Video despre FIV în Istanbul

Legea prevede următoarele:

  • Donarea de spermă, ovule și embrioni nu este permisă.
  • Maternitatea surogat nu este autorizată de către guvern.
  • Cuplurile trebuie să fie căsătorite pentru a urma un tratament FIV.
  • Femeile singure și cuplurile de lesbiene nu sunt tratate.
  • PGD și PGS sunt permise, dar dacă un cuplu dorește să cunoască sexul copilului, acest lucru este ilegal.
  • Nu există o lege care să stabilească numărul de embrioni care pot fi plasați în uterul primitoarei.

Cât costă FIV în Turcia?

Costul mediu al FIV în Istanbul, Turcia, este de 2.150 de euro. Acest preț include stimularea ovariană, examinările cu ultrasunete, prelevarea de ovule, anestezia generală, FIV sau ICSI, ecloziunea asistată cu laser, embrioscopia, transferul de embrioni, urmărirea și consultarea rezultatelor. Prețul include, de asemenea, cazarea la hotel și transferul de la aeroport.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, vă putem ajuta să faceți din procedura dumneavoastră un succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Care este limita de vârstă pentru fertilizarea in vitro în Turcia?

Limita de vârstă pentru fertilizarea in vitro în Turcia este de 46 de ani. Această limită de vârstă este impusă de menopauză. Apariția menopauzei reduce considerabil șansele unei femei de a avea un copil, înainte de a face procedura definitiv imposibilă.

În Turcia există un număr mare de clinici care oferă servicii de fertilizare in vitro. Cele mai renumite sunt Memorial Bahçelievler Hospital, Hisar Hospital Intercontinental, Jinemed Hospital, Medicana International Istanbul Hospital Hospital și Anadolu Medical Centre.

Întreaga procedură de fertilizare in vitro din Turcia necesită o ședere între 13 și 17 zile. Acest lucru îi oferă medicului timpul necesar pentru a examina spermatozoizii, a stimula hormonii feminini pentru a obține ovocite, a declanșa ovulația și apoi a transfera embrionii.

Numărul de încercări de FIV posibile în Istanbul depinde de clinica care vă primește. Ca regulă generală, se limitează la 4 încercări. Rețineți că FIV supranumerară nu este permisă pentru a limita sarcinile multiple: sunt autorizați cel mult 2 embrioni pe tentativă.

Rata de succes a FIV în Turcia variază între 40% și 50% pentru cuplurile tinere, dar poate ajunge la un maxim de 70% pentru pacienții cei mai receptivi. Rata scade la 25-30% pentru cuplurile cu vârsta de peste 40 de ani, dar poate depăși 50% pentru cele mai norocoase cupluri.

Durata minimă a șederii în Turcia pentru fertilizarea in vitro este de 12 zile și rareori depășește 18 zile. Procedura necesită timp între stimularea hormonilor pentru obținerea de ovocite și declanșarea ovulației și apoi implantarea embrionilor.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️