Fecundație in vitro în Tunisia

fertilizare in vitro tunisia 1
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știți despre fertilizarea in vitro în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o fertilizare in vitro de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre fertilizarea in vitro în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu medici calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul fertilizării in vitro în Tunisia

Costul mediu al fertilizării in vitro în Tunisia este de 3.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2900 de euro la 3300 de euro.

ProceduriPreț Tunisia
Fertilizare in vitro3100 €

Ce este fertilizarea in vitro?

Pentru ca o sarcină să aibă loc în mod natural, ovarul eliberează un ovul la ovulație, care se deplasează în trompele uterine, unde întâlnește spermatozoizii și este apoi fecundat. Ovulul fertilizat intră în cavitatea uterină, unde se implantează în peretele gros al uterului (endometrul).

În cazul tratamentului FIV (fertilizare in vitro), ovarele sunt stimulate pentru a produce un număr de ovule, care sunt apoi colectate și amestecate cu spermatozoizi în laborator, permițând fertilizarea. Embrionii în curs de dezvoltare sunt monitorizați îndeaproape, iar cei mai sănătoși embrioni sunt apoi transferați în uter pentru implantare.

Fertilizarea in vitro în Tunisia este o serie de proceduri efectuate pentru a trata infertilitatea, în special la femeile cu vârsta de peste 40 de ani. De asemenea, poate fi utilizată pentru a trata anumite probleme de sănătate, cum ar fi tulburările de ovulație, insuficiența ovariană prematură, leziuni ale trompelor uterine, endometrioza, infertilitatea inexplicabilă, fibroamele uterine, producția sau funcția spermatozoizilor afectată, sterilizarea sau ablația tubară anterioară, o tulburare genetică sau conservarea fertilității pentru pacienții cu cancer.

Ce presupune o procedură de fertilizare in vitro (FIV)?

Fertilizarea in vitro în Tunisia este un proces de lungă durată și poate dura câteva luni. Deși această procedură vă crește șansele de a rămâne însărcinată, nu există încă nicio garanție că va funcționa pentru toată lumea.

Înainte de a vă supune la FIV, dumneavoastră și partenerul dumneavoastră trebuie să treceți mai întâi printr-o serie de teste, cum ar fi analiza spermei, testarea rezervei ovariene, depistarea bolilor infecțioase, transferul simulat de embrioni și examinarea cavității uterine.

După depistare, amândoi veți fi supuși procedurilor de FIV :

Medicamente pentru fertilitate – acestea sunt medicamente prescrise pentru a vă stimula ovarele pentru a crește producția de ovule. Trebuie să fie produse mai multe ovule, deoarece este de așteptat ca unele să nu se dezvolte sau să nu fie fertilizate după prelevare. În timpul acestei etape, se folosește o ecografie transvaginală pentru a verifica ovarele și se va administra, de asemenea, un test de sânge pentru a vă verifica nivelul de hormoni.

Ovulele dvs. vor fi prelevate printr-o procedură chirurgicală minoră. Această procedură va fi efectuată cu ajutorul celei mai recente tehnologii cu ultrasunete pentru a ghida un ac în fiecare dintre ovarele dumneavoastră pentru a extrage ovulele. În timpul procedurii se va folosi de obicei un anestezic cu propofol.

Proba de spermă – Partenerului dumneavoastră i se va cere să producă o probă de spermă care să se potrivească cu ovulele pe care le-ați extras pentru fertilizare. Dacă folosiți spermă donată, aceasta va fi scoasă din congelator și pregătită în același mod.

Inseminare – În cadrul acestei proceduri, ovulele și sperma sunt amestecate și depozitate într-un vas de laborator pentru fertilizare. Dacă șansele de fertilizare sunt scăzute, se poate folosi injecția intracitoplasmatică de spermatozoizi (ICSI). În acest caz, un singur spermatozoid va fi injectat direct în ovul; ovulele vor fi monitorizate îndeaproape pentru a vedea dacă are loc fertilizarea.

Transferul de embrioni – Odată ce fertilizarea a avut succes, are loc diviziunea celulară; ovulele fertilizate se numesc acum embrioni. Acești embrioni vor fi apoi transferați în uterul dumneavoastră la 3 până la 5 zile după ce ovulele au fost prelevate și fertilizate. În cazul femeilor sub 40 de ani, pot fi transferați unul sau doi embrioni, iar în cazul femeilor cu vârsta de 40 de ani și peste, pot fi transferați maximum 3 embrioni. Numărul de embrioni care urmează să fie transferați trebuie să fie limitat pentru a preveni riscul de nașteri multiple.

Cât timp trebuie să rămân în Tunisia pentru o procedură de fertilizare in vitro (FIV)?

Deși este recomandabil să o luați ușor după transferul de embrioni, unele femei își pot relua rutina zilnică normală după procedură. Vă rugăm să rețineți că vizitele de control programate cu chirurgul dumneavoastră sunt esențiale pentru recuperarea și vindecarea dumneavoastră și că va trebui să rămâneți în Tunisia timp de 10-12 zile. Cu toate acestea, trebuie să fiți, de asemenea, conștientă de posibilele efecte secundare:

  • Scurgerea unei cantități mici de lichid (care poate fi clar sau colorat cu sânge) după procedură.
  • Crampe ușoare și/sau balonare
  • Constipație
  • Sensibilitate la nivelul sânilor

Care este timpul de recuperare pentru procedurile de fertilizare in vitro (FIV) în Tunisia?

la 12 zile după recoltarea ovulelor, medicul dumneavoastră va efectua un test de sânge pentru a verifica dacă sunteți însărcinată. Prin urmare, va trebui să rămâneți puțin mai mult timp după FIV pentru a vă asigura că toate procedurile sunt pe deplin reușite.

Ce fel de urmărire este necesară pentru procedurile de fertilizare in vitro (FIV) în Tunisia?

Consilierea este foarte importantă atunci când se face FIV; toată lumea trebuie să înțeleagă că nu toate procedurile de FIV sunt de succes. Se recomandă insistent ca cuplurile să beneficieze de consiliere adecvată în timpul și după tratamentul FIV.

Care este rata de succes a procedurilor de fertilizare in vitro (FIV) în Tunisia?

Rata de succes a FIV depinde de o serie de factori, inclusiv de vârsta mamei, stilul de viață, cauza infertilității și istoricul reproductiv. 40% dintre femeile cu vârsta sub 35 de ani vor avea succes, 25% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 36 și 41 de ani vor avea succes și doar 4% dintre femeile de peste 42 de ani vor avea succes. De asemenea, trebuie să înțelegeți că rata de sarcină nu este exact aceeași cu rata de nașteri vii. În plus, ar trebui să știți că FIV implică unele riscuri minore, de exemplu, este posibil să aveți grețuri sau vărsături, dificultăți de respirație, leșin, dureri de stomac și balonare și o posibilă creștere în greutate.

Există alternative la procedurile de fertilizare in vitro (FIV) în Tunisia?

Fertilizarea in vitro nu este singurul tratament posibil pentru infertilitate. Alte tratamente de fertilitate care pot fi luate în considerare pot include:

Inseminareaintrauterină – cunoscută în mod obișnuit sub numele de inseminare artificială. În această procedură, sperma este introdusă în uterul dumneavoastră prin colul uterin în momentul ovulației.

Intervenție chirurgicalăîn unele cazuri, bărbații și femeile au nevoie de intervenții chirurgicale corective dacă organele lor de reproducere cauzează probleme de fertilitate. Astfel de opțiuni chirurgicale corective pot ajuta fără a fi nevoie de alte tratamente pentru infertilitate.

Modificări ale stilului de viață în loc de tratament pentru infertilitate, specialistul în fertilitate vă poate sugera o serie de modificări ale stilului de viață care ar putea cauza problemele. Acestea pot include reducerea greutății, reducerea consumului de alcool și renunțarea la fumat.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️