FIV-IPD în Cipru : Alegerea sexului copilului

fiv cyprus sex choice baby 1
Scris de Maria

Noile metode de reproducere asistată medical (MAP) permit acum clinicilor de fertilitate din Cipru să aleagă sexul copilului chiar înainte de a rămâne însărcinată.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre FIV PGD în Cipru cu alegerea sexului bebelușului și vă ajută să rezervați o operație la o clinică de renume. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul FIV PGD în Cipru cu selectarea sexului copilului

Prețul FIV cu selecție de sex în Cipru începe de la 5000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia între 3.000 și 8.500 de euro.

ProceduraPreț în euro
FIV (ICSI)3000 €
FIV cu donare de spermă4000 €
FIV cu donare de ovule5000 €
FIV cu donare de embrioni6250 €
FIV în tandem6500 €
FIV cu metoda ROPA5250 €
PGD: Selecția sexului (PGT-A 5 cromozomi) 2000 €

Este posibil ca un cuplu să aibă deja copii, dar să dorească să aleagă sexul următorului lor copil din motive deechilibru familial. Unele cupluri doresc să aibă doar un singur copil și ar putea dori să aleagă sexul acelui copil.

Pe de altă parte, un cuplu poate dori să opteze pentru selecția sexului pentru a preveni bolile genetice. Alegerea sexului copilului dumneavoastră poate reduce potențial probabilitatea ca acesta să sufere de o boală genetică. Aici, în Cipru, putem determina sexul unui embrion chiar înainte ca acesta să fie implantat în uter.

Chiar dacă nu aveți probleme de infertilitate și sunteți capabil să concepeți pe cale naturală pe cont propriu, selecția sexului va necesita efectuarea unui test de infertilitate. Acesta le va permite specialiștilor noștri să identifice protocolul de tratament cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Acesta este cel mai important pas înainte de aurma un tratament FIV în Cipru.

Informații necesare:

  • Vârsta pacientului ;
  • Istoricul de concepție;
  • Nivelurile hormonale ale pacientei trebuie evaluate în a doua sau a treia zi de menstruație și trebuie efectuată o ecografie pentru a determina numărul de foliculi antrali;
  • Analiza spermei partenerului masculin.

După evaluarea din Cipru, vom putea întocmi un protocol de tratament adecvat pentru a optimiza rezultatele FIV cu selecție de sex.

Există o serie de avantaje în cazul unui tratament FIV cu PGD în Cipru de Nord,

  • Dacă pacienții doresc să se supună unuia dintre testele PGT-A și NGS, putem vedea sexul embrionilor cu ajutorul acestor teste și putem explica pacientului câți embrioni sănătoși de sex masculin și feminin sunt disponibili. Pacienții pot apoi să aleagă sexul oricărui embrion sănătos, ceea ce este permis în conformitate cu reglementările FIV ale Departamentului de Sănătate din Cipru de Nord.
  • Suntem autorizați să realizăm protocolul FIV pentru femei cu vârsta de până la 55 de ani (în majoritatea țărilor UE, FIV este permisă până la vârsta de 46 de ani).
  • De asemenea, suntem autorizați să efectuăm transferuri de embrioni de până la 3. Numărul de embrioni care urmează să fie transferați este stabilit de comun acord de către pacientă și medicul nostru.
  • Cuplurile nu trebuie să fie căsătorite pentru a beneficia de tratament FIV.
  • Prețurile pentru tratamentul FIV sunt foarte competitive în comparație cu cele din Europa, Statele Unite și Canada.
  • Fiind o insulă în Marea Mediterană, Ciprul de Nord este înconjurat de multe coaste frumoase, are 20 de plaje cu nisip fin și peste 300 de zile de soare pe an.

Citiți dosarul nostru: FIV cu alegere a sexului copilului în Turcia

Echipa noastră medicală

Ratele de succes

Datorită expertizei medicilor noștri, a celor mai recente tehnici de reproducere asistată, a unei rețele diverse de donatori (ovule, spermă și embrioni) și a opțiunilor de tratament personalizate, rata de succes a spitalului nostru pentru microinjecție și FIV se situează între 70 și 80%. (Rezultate din programul de donare 2019-2021).

SPITAL LGBTQ.

Suntem, de asemenea, mândri că suntem prietenoși cu LGBTQ și suntem unul dintre primele spitale din Cipru de Nord care a obținut certificarea calității. Oferim multe opțiuni de tratament FIV pentru cupluri de homosexuali/lesbiene și femei singure.

Ce limbă vorbim?

Avem coordonatori de pacienți care vorbesc fluent turca, spaniola, engleza, germana, franceza, italiana, persana, araba și albaneza.

Metode de selecție a sexului

Există două metode distincte de selecție a sexului la clinicile de fertilitate din Cipru:

Selecția de spermă MicroSort

MicroSort este o tehnologie brevetată care permite sortarea spermei.

Cromozomul X este responsabil pentru procrearea sexului feminin, iar cromozomul Y pentru procrearea sexului masculin.

MicroSort este o procedură mecanică care separă spermatozoizii în două compartimente distincte: cei purtători de X și cei purtători de Y. Odată ce procedura MicroSort a fost finalizată,proba de spermă de înaltă calitateeste utilizată în ciclul FIV pentru a produce embrioni de sexul dorit.

Această metodă are o acuratețe de aproximativ 75% pentru selecția sexului masculin și de aproximativ 90% pentru selecția sexului feminin.

Unul dintre avantajele tehnologiei MicroSort este că ne permite să oferim selecția sexului cu cicluri IUI non-invazive. Ciclurile IUI necesită regimuri de medicație mult mai blânde și nu necesită nicio procedură chirurgicală. Capacitatea de a alege sexul copilului dumneavoastră fără proceduri invazive este o opțiune bună pentru majoritatea cuplurilor.

Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că MicroSort IUI este cel mai potrivit pentru cuplurile tinere, în vârstă de 20 de ani, și că rata generală de succes a sarcinilor cu cicluri IUI va fi de aproximativ 25%. Este o opțiune ieftină și neinvazivă, dar ratele sale de succes nu vor fi la fel de ridicate ca opțiunile de tratament FIV.

Costul selecției de sex în Cipru

MicroSort cu IUI

Aceasta este cea mai puțin invazivă opțiune de selecție a sexului pentru cuplurile tinere și fertile care doresc să specifice sexul următorului lor copil în scopul echilibrului familial. Tehnologia de sortare a spermei MicroSort este combinată cuinseminarea intrauterină (IUI ) pentru a ajuta cuplurile să conceapă un copil de sexul dorit.

Prețul pentru MicroSort cu IUI în Cipru este de 3.000 de euro.

MicroSort cu FIV

Cu această opțiune de tratament, procesul de sortare a spermei este întotdeauna același. Proba de spermă este sortată în celule purtătoare X și Y. În acest caz, pe măsură ce pacienții sunt supuși unui ciclu de FIV, ovulele mature sunt prelevate din ovare pentru a fi fertilizate în laborator cu proba de spermă sortată.

Prețul MicroSort cu FIV în Cipru este de 4200 de euro.

MicroSort cu FIV și PGD

MicroSort cu FIV / PGD este opțiunea de tratament pe care o recomandăm pacienților din categoriile de vârstă mai înaintate. Ovocitele îmbătrânite pot avea probleme, inclusiv disfuncție mitocondrială, aneuploidie și modificări epigenetice. Pentru a vă asigura că embrionii dvs. nu suferă de aneuploidie (anomalie) cromozomială, se recomandă ca pacienții cu vârsta de peste 30 de ani să fie supuși unui screening PGD.

Prețul MicroSort cu FIV în Cipru este de 6.200 de euro.

Succesul FIV cu selecție de sex în Cipru

Succesul depinde în mare măsură de vârsta pacientei, de funcția ovariană și de analiza spermei partenerului masculin. Cu cât vârsta este mai mare, cu atât succesul oricărei forme de tratament de fertilitate este mai scăzut.

În consecință, rata de succes pentru pacienții cu vârsta sub 35 de ani este considerabil mai mare decât pentru pacienții cu o vârstă biologică mai avansată.

Concluzie

putem ajuta să reușiți procedura în Cipru și la un cost redus.

Dacă sunteți interesat de FIV cu selecție de sex în Cipru sau de orice alt tratament de reproducere asistată, vă rugăm să contactați coordonatorul. Serviciile noastre sunt disponibile și pentru pacienții internaționali.

1

Coordinatrice

Lăsați-ne datele dumneavoastră folosind formularul. Coordonatorul nostru vă va contacta prin Whatsapp sau e-mail pentru un prediagnostic gratuit.

2

Médecin

În cazul în care medicul este capabil să vă îndeplinească obiectivele, vă vom trimite o ofertă personalizată gratuită și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza pentru dumneavoastră: Taxi, Hotel, tratament FIV PGD, medicamente și un frumos tur ghidat al Ciprului.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️