FIV PGD în Spania: Alegerea sexului copilului

donare de ovule pma 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știți despre FIV și alegerea sexului copilului în Spania! Care este prețul mediu în Barcelona? Sfaturile noastre pentru o FIV de succes cu selecție de sex în Spania

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre FIV în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Sommaire
 [show]

    Prețul FIV cu PGD în Spania cu alegerea sexului copilului

    Costul mediu al FIV PGD cu selecție de sex în Spania în Barcelona este de 4400 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3800 de euro la 8200 de euro.

    FIV ICSI PGD FIV donare de ovule8200 de euro
    FIV ICSI PGD donare de spermă6700 euro
    FIV ICSI donare de ovule5200 euro
    FIV ICSI PGD6300 euro

    Este posibil să alegeți sexul copilului cu FIV PGD în Spania?

    Astăzi este posibil să se aleagă sexul unui copil, dar este selecția sexului 100% precisă?

    Cu ajutorul tehnicilor care implică FIV PGD, aceasta este de 99,9%. Toate celelalte metode de influențare a sexului nu s-au dovedit a fi utile. Clinicile de fertilitate din Spania folosesc aceste tehnici de mai mulți ani, cu o rată de succes foarte mare.

    Cuplurile care au avut unul sau mai mulți copii de un sex pot alege sexul opus al următorului lor copil.

    Putem alege embrionul cu cromozomul potrivit?

    Femeile sunt supuse FIV ICSI cu prelevare de ovule și fertilizare cu sperma partenerului lor masculin. Embrionii se dezvoltă și se divid pe o perioadă de 3 zile. O singură celulă este apoi prelevată și trimisă pentru analiza cromozomială.

    Embrionii de sexul ales sunt transferați în uter 2 zile mai târziu. Clinicile de fertilitate din Spania utilizează o tehnică numită aCGH, care permite o analiză cromozomială completă.

    Acest lucru asigură că un embrion cu un complement complet de cromozomi de sexul corect este transferat în pacientă.

    Echipa noastră medicală

    Dosar complet: Cipru este cea mai bună destinație pentru FIV cu PGD cu selectarea sexului copilului la cel mai bun preț și cu o rată de succes ridicată.

    Statistici

    Pacienții care au avut deja 2 sau 3 copii de același sex se întreabă întotdeauna dacă mai este posibil să aibă un copil de sex opus. 23 de pacienți au fost supuși recent selecției de sex. Aproape toate cuplurile au avut un embrion de sex corespunzător transferat în uter.

    Doar 3 din cele 23 de cupluri nu au avut un embrion de sexul potrivit la femei de toate vârstele. 80% dintre transferuri au dus la implantarea a cel puțin un embrion, cu o rată de sarcină de 50%.

    Anecdotă

    Un alt fapt surprinzător a fost alegerea sexului preferat. Când clinicile spaniole au început să ofere acest serviciu, majoritatea cuplurilor ar fi preferat un băiat. Acest lucru se întâmplă în majoritatea țărilor din lume. Cu toate acestea, la unii pacienți, în rândul cuplurilor caucaziene, peste 90% dintre cupluri doresc un copil de sex feminin.

    Citește și: FIV în Turcia cu posibilitatea de a alege sexul copilului

    De ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, în Europa, femeile, care au în general ultimul cuvânt în materie de familie, vor să aibă o fiică. Acest lucru a fost observat în Europa, unde trei din patru cupluri își doresc o fată.


    Dacă vă luptați să faceți o alegere, vă putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    Laurence

    Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️