Clinica Girexx

Clinique Girexx Barcelone

Clinica Girexx este specializată în MAP / FIV. Înființată în 1999, această clinică certificată este situată în Barcelona, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Girexx, Barcelona, Spania

Clinica Girexx este specializată în reproducerea asistată, cu o experiență de peste 20 de ani. Vă oferim cele mai bune tratamente de fertilitate, astfel încât să vă puteți îndeplini visul de a rămâne însărcinată. Întotdeauna cu garanții maxime și cu cel mai uman tratament, vă punem la dispoziție tehnici de reproducere asistată de ultimă generație, disponibile doar în câteva centre din întreaga lume.

Embryoscopul, IMSI, MACS… ne permit să vă optimizăm tratamentul și să atingem o rată de succes excepțională. Veți găsi întotdeauna un tratament foarte adecvat și uman. Vă veți simți întotdeauna însoțit de partenerul dumneavoastră, atât în timpul cât și după tratament.

Vrem să vă simțiți în largul vostru alături de noi. Pentru că suntem oameni care ajută oamenii. Nu este același lucru și nu avem aceleași dificultăți de proiectare, motiv pentru care studiem cu atenție fiecare caz pentru a vă oferi o soluție personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră. Taxele de expediere și evaluările pacienților reflectă o zi bună de muncă. În plus, taxele noastre de expediere sunt mai mari decât media. Suntem specializați în reproducerea asistată, cu o experiență de peste 20 de ani.

Oferim cele mai bune tratamente de fertilitate, astfel încât să vă puteți îndeplini dorința de a rămâne însărcinată. Nu așteptați învingătorii, iar noi nu vom aștepta și nu vom aștepta. Acum este momentul să încercați. Când sunteți gata, vom începe tratamentul. La Girexx, îți vom desemna un coordonator pentru tratamentul tău, astfel încât să putem rezolva orice nelămurire pe care o ai. De asemenea, vă vom oferi serviciile noastre de șofer, pentru a vă ajuta să profitați la maximum de oportunitățile pe care le aveți în ceea ce privește mâncarea, stresul etc.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Test de anticorpi pentru spermă
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Barcelona – Țară: Spania – Fondată: 1999
Acreditare: Nu există informații – Limbi vorbite: spaniolă, engleză, franceză


Recenzii de Clinique Girexx

4.0
powered by Google
Tiffany R
Tiffany R
20:27 10 Aug 23
Datorită lui Girexx, ne-am putut întemeia familia chiar de la început. Foarte atent și prezent la fiecare pas în ciuda distanței. Foarte receptiv la fiecare e-mail trimis. Mulțumesc din nou.
Mélanie Severe
Mélanie Severe
17:10 09 Jun 23
O echipa de profesionisti foarte competenti si umani. Întotdeauna atenți, plini de bunătate și optimism pentru sprijinul nostru, în ciuda îndoielilor care apar uneori. Întotdeauna am putut conta pe tot personalul. Au dat dovadă de o mare disponibilitate.Mulțumim întregii echipe pentru că ne-ai îndeplinit cel mai mare vis.Vom reveni la tine în scurt timp pentru a ne extinde mica familie.
Juvaron Lisa
Juvaron Lisa
08:16 16 Aug 23
O experiență foarte frumoasă cu Girexx, receptiv, grijuliu și foarte profesionist, am avut gemeni mici datorită ajutorului lor.Cele 2 clinici Girona și Barcelona sunt grozave.Echipele vorbesc franceza, ceea ce este un mare plus!Le mulțumim pentru că au contribuit la visul nostru 😍
laura lorenzetti
laura lorenzetti
15:37 17 Jul 23
Am contactat clinica anul trecut, m-au urmărit și asistat într-un mod excelent în ciuda distanței. Am făcut o donație de ovule și astăzi îl avem alături pe micuțul nostru! Mulțumesc din suflet întregii echipe pentru că mi-a oferit oportunitatea de a deveni mamă, o emoție de nedescris. Laura
MISTER MYSTERE
MISTER MYSTERE
18:55 07 May 22
Atenție la recenzii de 5*****, este posibil să plătiți google pentru a le avea. E o prostie clinica asta, i-au implantat sotiei mele un embrion de foarte foarte proasta calitate, sa-l aud pe dr. ROCAS e magnific, e grozav.... doar ca atunci cand ginecologul meu francez se uita la pozele cu embrionul n-ar fi trebuit NICIODATA sa inseminare. .. In rest receptia este corecta dar din pacate nu par deloc serioase
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️