Ivf Donostia

Clinica Ivf Donostia San Sebastián 1

IVF Donostia este specializată în MAP / FIV. Înființată în 2013, această clinică certificată este situată în San Sebastian, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețurile pentru intervențiile chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

IVF Donostia, San Sebastian, Spania

IVF Donostia (Instituto Vasco de Fertilidad) a fost inaugurat în februarie 2015, fiind condus de Yosu Franco, doctor în biologie moleculară. În plus, această entitate privată face parte din centrul Logik al Onkologikoa. Ivf Donostia efectuează diverse tratamente legate de reproducerea asistată. În plus, echipa sa din Donostia este formată dintr-un grup de profesioniști cu o experiență vastă în domeniul sănătății femeilor.

Dacă aveți nevoie de informații despre cum să ajungeți la clinică, fie cu transportul public sau privat, puteți accesa acest link. Ivf Donostia dispune de cabinete de ginecologie cu săli de examinare intime. Potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de internet, FIV este dotată cu ecografe E-Cube 15 Platinum și un ecran care permite pacientelor să urmărească procesul.

Atât laboratorul de andrologie, cât și cel de FIV dispun de echipamentele necesare pentru a realiza toate tratamentele pe care le oferă pacienților. Concret, potrivit informațiilor furnizate de FIV, laboratorul de FIV dispune de un incubator Geri cu un sistem Eeva care permite monitorizarea embrionilor și analizarea neinvazivă a celor mai buni embrioni pentru transfer. De asemenea, acesta dispune de un sistem de micromanipulare Integra 3. Blocul operator este situat chiar vizavi de laboratorul de FIV.

În plus, lângă sala de operație se află săli de recuperare individuale. Aceste camere nu au baie privată. IVF precizează, de asemenea, că programul său de funcționare este de luni până vineri, deși sâmbăta și duminica sunt disponibile pentru tratamentele care necesită acest lucru. Cu toate acestea, nu toate aceste informații au putut fi verificate de către specialiștii în reproducere asistată din cadrul ORG.”


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Testul anticorpilor antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: San Sebastián – Țară: Spania – Înființată în 2013
Acreditare: Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e): spaniolă, engleză, franceză


Recenzii de IVF Donostia

Tiphaine Tilly
Tiphaine Tilly
08:33 16 Jul 23
Am ales clinica Ivf Life după multe eșecuri în Franța și la sfatul ginecologului nostru francez.De la primul contact telefonic (mulțumită lui Jean Philippe Mouhica) a fost evident că alegerea noastră a fost cea potrivită.Avem amintiri excelente despre managementul general al cursului. Întotdeauna bine primit.Totul a fost perfect si foarte bine organizat.Multumesc mult Dr. Perez, Dr. Santolaria pentru eficienta si profesionalismul lor, care fara ei nu s-ar fi intamplat nimic.Cristinei, consilierul meu, care a fost acolo pentru a ne răspunde la toate întrebările, vă mulțumim pentru amabilitate, disponibilitate și profesionalism.Asistentelor și întregii echipe de FIV San Sebastian.Astăzi sunt însărcinată în 9 săptămâni, ne-am realizat dorința și proiectul datorită vouă.Tiphaine și Julien
marina martin bengoetxea
marina martin bengoetxea
19:22 01 Sep 23
Foarte recomandat. Tratamentul uman este cel mai remarcabil lucru la clinică, toată lumea este de ajutor, prietenos și empatic. În plus, ei încearcă întotdeauna să atingă nevoile individuale ale fiecărui pacient. In cazul nostru au facut o treaba spectaculoasa, in ambele sarcini am ramas la prima. Procesul a fost ușor cu ajutorul FIV. Multumesc mult IVF!
V T
V T
15:17 29 Aug 23
Am dat întâmplător de această clinică pe Google, am lăsat un mesaj acolo și apoi a doua zi am primit un telefon de la clinică, a fost Jean Philippe, foarte prietenos, plăcut, liniștitor și foarte profesionist, ceea ce m-a făcut fericit. eu sa aleg aceasta clinica si nu regret. Un mare mulțumesc Dr. ESTEFANIA, (foarte profesionistă, își cunoaște meseria, știe ce face, un tratament adecvat este eficient) mulțumesc MAËVA interlocutorului nostru (a fost alături de mine, la fiecare întrebare pe care am pus-o, la indoielile ca as putea avea de completat actele etc... este eficient) multumesc medicului anestezist care este o femeie foarte dulce (mi aduc aminte de ziua puncției, mereu mica mangaiere pe brat ca sa ma linisteasca pentru ca am fost accentuat). Mulțumesc lui Sarah una dintre asistentele foarte drăguțe.Prima FIV, si este un succes, sunt insarcinata si sunt atat de fericita, Ivf Donostia mi-a implinit visul. Abia astept sa nasc si sa revin 😃.Nu ezitati daca sunteti in cautarea unei clinici serioase in san Sebastian. muncă.Spatiul este foarte curat, este usor de accesat poti parca nu departe.Într-adevăr un mare mulțumesc întregii echipe, ieri am auzit bătând inima bebelușului meu, a fost o mare bucurie. Multumesc inca o data multumesc multumesc din suflet.Fie ca Domnul să te bicuvânteze
sandrine delouye
sandrine delouye
10:58 25 Aug 23
Un mare mulțumire clinicii IVF Donostia care mi-a permis să realizez visul de a întemeia o familie și de a experimenta fericirea de a deveni mamă! O primire binevoitoare, profesioniști competenți, care sunt întotdeauna disponibili să răspundă la cele mai mici întrebări și preocupări. Am un gând afectuos mai ales pentru Cristina care a fost mereu prezentă pe tot parcursul călătoriei mele cu multă umanitate, pozitivitate și atâta bunătate!
L. Oth.
L. Oth.
17:15 30 Aug 23
După ani de eșecuri în Franța, o primă FIV într-o altă clinică din Bilbao unde am fost mai mult decât dezamăgiți, am decis să avem încredere în clinica FIV din Donosti pentru ultima noastră șansă. Și de data aceasta fără regrete! Ce echipă grozavă! O primire caldă, grijulie și imediat am simțit că toată lumea vrea să găsească o soluție și să ne ajute! Un mare mulțumire lui Ségolène, primul nostru contact când am contactat clinica: ce amabilitate! Întotdeauna empatic și pozitiv la fel ca Naroa cu care am vorbit pe tot parcursul călătoriei! Naroa a fost mereu acolo pentru noi, sa ne raspunda intrebarilor, indoielilor noastre.Bineinteles, un mare multumire medicilor care ne-au urmarit si ei, doctorilor Rodriguez apoi Albisu. De asemenea, asistentele și tehnicienii de laborator, mereu primitori și plăcuti.Vă mulțumim tuturor, așteptăm un eveniment fericit astăzi și vă suntem recunoscători pe viață. Sunteți o echipă grozavă!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️