Ginemed

Clinica Ginemed Seville 1

Ginemed este specializată în PAM / FIV. Înființată în 1998, această clinică certificată ISO 9001:2000 este situată în Sevilla, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Ginemed, Madrid, Spania

Ginemed este un grup de asistență medicală specializat în ginecologie, obstetrică și reproducere asistată; de mai bine de 20 de ani combinăm asistența medicală cu cercetarea, ceea ce ne-a permis să devenim un centru de referință, atât la nivel național, cât și internațional.

Pentru că știm că atunci când o femeie decide să devină mamă, ia una dintre cele mai importante decizii din viața ei și pentru că dorința de a fi mamă este o dorință care transcende toate rasele, limbile și distanțele, departamentul nostru internațional dorește să vă fie alături atunci când aveți cea mai mare nevoie de noi. Acest lucru ne-a permis să ne impunem ca un centru de referință atât în Spania, cât și în străinătate.

Pentru că folosim tot ceea ce ne oferă medicina, știința și inima noastră pentru a vă îndeplini visul. Mii de bebeluși din întreaga lume reprezintă cel mai bun răspuns. O echipă de experți cu înaltă calificare care folosesc tot ceea ce are de oferit știința și inimile lor pentru a vă însoți în această călătorie.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Test de anticorpi antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Madrid – Țară: Spania – Înființată în 1998
Acreditare: ISO 9001:2000 – Limbi vorbite: spaniolă, engleză, franceză


Recenzie la Ginemed

Raquel Fdz
Raquel Fdz
12:39 26 Oct 22
Încântați de serviciu, de la atenția telefonică (care are program...) atenție la ghișeu, dr. Cuenca, asistent... te fac să te simți confortabil și liniștit, clarifică orice îndoială. Ei explică totul într-un mod corect și ușor de înțeles. Control cuprinzător în teste și explorare.Fără îndoială, ginecul meu special
Cristina García laguna
Cristina García laguna
20:39 26 May 22
Dr. Salazar este un mare profesionist, in sfarsit dupa 10 ani in care am facut controale anuale la asigurarile sociale si imi este tot mai frica de raul pe care mi l-au facut cu o simpla citologie si ma gandesc ca era normal, pentru ca astazi datorita asta medic ginecolog mi-am dat seama ca nimic nu doare deloc, il recomand pentru ca tratamentul si modul in care explica totul este cu adevarat excelent. Doctorul este de asemenea foarte amabil si fata de la receptie foarte draguta.Singurul dezavantaj in a mentiona vreunul este timpul de asteptare, nu pot spune ca este ceva obisnuit deoarece este prima data cand merg.
Yurani montoya
Yurani montoya
15:31 24 Aug 23
Mi-a plăcut tratamentul, prietenoșii, profesioniștii foarte recomandați
Ana
Ana
08:08 25 Jul 23
Foarte multumit de serviciile si tratamentul primit. Evidențiați profesionalismul și apropierea medicilor și a personalului care lucrează în clinică.Mi l-a recomandat un prieten si cu siguranta a fost un succes total.
Enrique Pelaez
Enrique Pelaez
13:57 21 Jul 23
Tratament excelent, profesionalism și încredere. Soția mea a fost încântată de monitorizarea sarcinii de către doctorul Salazar și echipa sa. Fetele de la recepție sunt foarte hotărâte și ne-au ajutat mereu cu totul. Cu siguranta il recomandam 100%
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️