Ivf Spain Madrid

Ivf Spain Madrid Alicante clinica 1

IVF Spania este specializată în MAP / FIV. Înființată în 2009, această clinică certificată este situată în Alicante, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Ivf Spain Madrid, Alicante, Spania

La IVF Spain ne angajăm să fim în prima linie a cercetării în domeniul reproducerii asistate, evaluând și utilizând în mod constant inovația și tehnologia pentru a garanta pacienților noștri cel mai bun tratament posibil. Acest angajament ne permite, de asemenea, să ne specializăm și să obținem rezultate pozitive în cazuri deseori complexe, cum ar fi pacientele a căror implantare a eșuat, probleme imunologice și genetice care afectează concepția sau avorturi spontane repetate, precum și în cazul donațiilor anonime de ovule.

IVF Spain a fost vizitată și acreditată oficial de echipa RAG în martie 2017 și a demonstrat nivelul ridicat de expertiză, servicii, facilități și punctaj la examinare decât orice altă clinică de fertilitate RAG în 2016. Echipa continuă să muncească din greu pentru a oferi tratament de fertilitate de “clasă mondială”, în special pacienților internaționali și transfrontalieri.

IVF Spain este situată într-o zonă foarte liniștită și pașnică, cu acces ușor prin transportul public. Clădirea este foarte modernă, înconjurată de palmieri frumoși, plante tropicale și cântecul păsărilor. Clinica are propria sa terasă, unde vă puteți bucura de o ceașcă de cafea sau de ceai. Zona de recepție este foarte bine amenajată, permițând pacienților să simtă armonia locului.

Mediul clinicii este foarte curat și steril. Totul este prietenos și primitor. Clinica dispune de 4 laboratoare în incinta sa și este dotată cu cele mai noi tehnologii. Filozofia IVF Spain se bazează pe un tratament personalizat al pacientului, oferind un serviciu complet în limba preferată de pacient, ceea ce promovează o comunicare și o înțelegere clară. Pacienții primesc un pachet de bun venit și, după tratament, pot beneficia de servicii de acupunctură sau masaj. Aceștia se angajează să se afle în fruntea cercetării în domeniul resurselor umane, evaluând și utilizând în mod constant inovația și tehnologia pentru a se asigura că pacienții lor primesc cel mai bun tratament posibil.

Această clinică a demonstrat în mod oficial un nivel de expertiză, facilități, servicii și răspuns al pacienților cu mult peste standardele internaționale actuale ale clinicilor.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Test de anticorpi antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii oferite

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Alicante – Țară: Spania – Înființată în 2009
Acreditare: Nu există informații – Limbi vorbite: spaniolă, engleză, franceză


Recenzii de IVF-Spain Alicante

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️