Eugin – Madrid

Eugin Madrid Madrid Madrid clinic 1

Eugin – Madrid este specializat în MAP / FIV. Înființată în 1999, această clinică certificată ISO și Directiva UE privind țesuturile este situată în Madrid, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Eugin, Madrid, Spania

Eugin Madrid este clinica preferată de femeile europene, cu centre în Madrid și Barcelona (Spania), Modena (Italia) și Copenhaga (Danemarca).

Legislația spaniolă permite tuturor femeilor să aibă acces la tratamentul de reproducere asistată, indiferent de statutul lor marital sau de orientarea sexuală. O echipă italiană efectuează aceste tratamente la Barcelona. În Spania, donarea de spermă este un act altruist și anonim.

Donatorii sunt bărbați tineri care sunt supuși unor controale medicale și psihologice stricte, în urma cărora doar 10% dintre candidați sunt admiși.

Clinica Eugin Madrid este responsabilă din punct de vedere legal de a găsi persoana cea mai potrivită pentru femeia sau cuplul care va primi donarea. Una din treisprezece femei europene alege clinica EUGIN, ceea ce face ca aceasta să fie unul dintre cele mai importante centre din Europa.

În unele țări, este prima opțiune pentru tratamentele de reproducere asistată. Statisticile noastre sunt peste medie și se bazează pe un număr mare de cazuri. Aproape în fiecare lună, creștem rata de succes a fiecărui tratament.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Testul de anticorpi împotriva spermei
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Eugin Madrid vă oferă :

Transfer de la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Madrid – Țară: Spania – Fondată: 1999
Acreditare: ISO și Directiva UE privind țesuturile – Limbi vorbite: spaniolă, engleză, franceză


Recenzie despre Eugin Madrid

Sylvie Rollus
Sylvie Rollus
16:36 09 Apr 24
Recomand eugin tuturor celor cărora le este greu să aibă un copilSunt grijulii, ne simțim încrezători, atenți și sprijiniți încă de la începutul aventurii.
marie Hilta
marie Hilta
21:19 20 Jan 24
O clinica foarte buna, personal disponibil, atent, urmarire foarte buna... eu care sunt in premenopauza, primul transfer reusit! Mulțumesc frumos Clinica Eugin! mai ales Tamara, o perla, o dulceata... multumesc pentru tot.
Marlene Finck
Marlene Finck
11:11 19 Dec 23
Recomand cu incredere clinica Eugin, pentru amabilitatea si profesionalismul intregii echipe, pentru disponibilitatea lor pe tot parcursul tratamentelor mele. Expertiza dr. Alexandra Izquierdo și a întregii echipe mi-a permis să obțin rezultatul dorit, sunt încântat!
Amandine Gyn
Amandine Gyn
16:39 16 Nov 23
Recomand aceasta clinica incredibila 10000%, nu voi uita niciodata echipa in special Tamara, Luce si directorul clinicii Dr Izerquierdo, datorita tie miracolul meu se va intamplaascultare, bunătate fără cuvinte... Nu le voi mulțumi niciodată suficient pentru toată urmărirea, sfaturile 7/7 și ascultarea.Vă mulțumesc din nou și fără îndoială dacă există într-adevăr un miracol, acesta este la locul vostru!!!mulțumesc din nou
Sisi Ben
Sisi Ben
10:10 09 May 23
Grozav!O echipa extraordinara.Comunicare și suport excelent.Vă recomand.
gema muñoz-torrero castaño
gema muñoz-torrero castaño
14:51 08 Nov 22
Foarte mulțumit de clinică, același medic te tratează mereu, personalul clinicii este foarte uman și foarte drăguț. Medicul ginecolog (sanătate publică) care poartă sarcina mi-a spus că este una dintre cele mai bune clinici și o pot atesta.Recomand.Îți mulțumesc că m-ai ajutat să-mi împlinesc visul și să fiu mamă.
Tatiana Galvis
Tatiana Galvis
15:09 05 Jan 23
Suntem mulțumiți de atenția și grija pe care le-am primit la Clinică. Tot personalul, de la recepție, asistente, embriologi și personalul medical, este incredibil de prietenos și cald. Ei fac tot posibilul pentru a vă ușura în timpul procesului. Mi-a plăcut foarte mult că nu generează așteptări false în ceea ce privește rezultatele și îți vorbesc clar, îți răspund la întrebări și sunt atenți la orice nevoie a pacienților lor. Mulțumiri speciale medicului meu ginecolog Alexandra Izquierdo cu care am simțit empatie din prima clipă. Vă mulțumim încă o dată și vă vom spune rezultatele.
Maria Dolores Perez
Maria Dolores Perez
14:01 29 Apr 23
Am cea mai bună experiență cu Eugin Madrid, profesioniștii săi, modul său de lucru, facilitățile și, mai presus de toate, rezultatele sale. De aceea aș vrea să împărtășesc experiența. Voi începe prin a spune că scriu aceste rânduri uitându-mă la prețiosul meu copil, care s-a născut ieri și m-a umplut de fericire.Experiența mea cu Eugin a început acum 5 ani, la Barcelona, ​​când locuiam acolo. Am decis sa fac vitrificarea ovocitelor in caz ca am nevoie de ele intr-o zi si o prietena mi-a povestit despre aceasta clinica. Am fost la mai multe pentru a cere cotații și a avea interviuri și cotațiile au fost asemănătoare dar am fost convins de claritatea și transparența Dr. Marta Trullenque la Eugin. Procesul a fost grozav, dar, de asemenea, a trebuit să mă mut la Madrid pentru a lucra în mijlocul lui și mi-au dat toate facilitățile ca să-l pot termina și să fac extracția și vitrificarea aici.5 ani mai târziu, am decis să fiu mamă și să folosesc ovocite vitrificate. Am revăzut mai multe clinici, acum locuind în Madrid, și încă o dată mi s-a părut că, cu bugete similare, Eugin era superior. Am mers înainte cu ei și a lucrat cu mine dr. Elena Izquierdo, o persoană foarte empatică, clară și transparentă care m-a însoțit pe tot parcursul procesului. Trebuie să subliniez că atunci când am sunat sau scris pentru a pune întrebări cu asistentele medicale, care sunt, de asemenea, foarte profesioniste și apropiate, mi-a plăcut foarte mult că un responsabil de zona care se ocupă de problema respectivă m-a contactat imediat. Fie că a fost Doctorul însăși, Directorul Laboratorului sau cei de la Departamentul de Potrivire. Acest lucru mi-a făcut mult mai ușor să urmăresc și să înțeleg totul clar, deoarece m-au ajutat să răspund la toate întrebările pe care mi le-am dorit (desigur, o mie de îndoieli apar într-un proces de FIV). Și sunt, în general, destul de ageri în a răspunde.Povestea se încheie cu o sarcină reușită prima dată și o naștere care a avut loc ieri. Micuțul meu este sănătos, el este prețios și eu sunt fericită. Recomand cu căldură Eugin Madrid (și Eugin Barcelona) atât pentru vitrificare, cât și pentru FIV.
Alba Hernandez
Alba Hernandez
15:28 06 Apr 24
FOARTE NEPROFESIONALExperiența mea a fost dezastruoasă. Mi-am dorit sa fiu donatoare de ovule, din prima clipa la telefon am insistat daca inaltimea mea ar putea fi o problema din moment ce am 1,53m inaltime si stiu ca unele clinici au acea cerinta, ceva absurd intrucat sunt si femei scunde cu probleme de infertilitate, dar mi-au spus că nu este nicio problemă. Ne-a fost greu să facem o programare și în cele din urmă m-au programat într-o zi, la 18:00, pe stomacul gol, să-mi fac niște analize. Am stat vreo 1 ora in sala de asteptare, cand am intrat mi-au facut ecografie si mi-au spus ca totul e ok si spre surprinderea mea nu au facut nicio analiza, degeaba am postit toata ziua.... Cateva zile mai tarziu am primit un telefon in care se spunea ca „echipa medicala” a stabilit ca nu sunt potrivit sa donez din cauza inaltimii mele!!!!! De ce m-au făcut să pierd timpul și să fiu foame? Clinica aia e o prostie.....
Ale
Ale
08:30 07 Jul 22
Managementul anulărilor și rezilierii contractelor este regretabil.Îți trimit un e-mail pentru a reînnoi taxa sau a anula. Daca nu raspunzi (in vremuri de covid, cand nici macar nu stiu situatia ta) presupun ca vrei sa reinnoiesti, nu incearca sa te localizeze sau sa te sune. Dar când tarifele cresc deja și trebuie să comunice, te localizează în 2 zile prin apel/email și toate mijloacele disponibile. Procesul este un 10, medicii și sfaturile. Birocrația și problemele administrative sunt o rușine
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️