Ivf Spain Madrid Madrid

clinica ivf spania madrid 1

IVF Spain Madrid este specializată în MAP / FIV. Înființată în 2008, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Madrid, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Ivf Spain Madrid, Madrid, Spania

Înființat în 2008, IVF Spain Madrid este un centru internațional de fertilitate care oferă tratamente precum inseminarea cu donator (DI), donarea de ovule și fertilizarea in vitro (FIV), cu scopul de a crea o clinică ce combină cele mai recente progrese tehnice, personalizând în același timp fiecare tratament pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Marea majoritate a pacienților sunt foarte mulțumiți de nivelul de profesionalism și de sprijinul emoțional pe care îl primesc pe tot parcursul procesului premergător și ulterior tratamentelor și procedurilor.

Mai mult de jumătate dintre pacienții tratați la IVF Spain Madrid provin din străinătate, motiv pentru care clinica dispune de un program de tratament internațional conceput special pentru pacienții internaționali.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Congelare de spermă
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelare de embrioni
Congelarea ovocitelor
FIV – Fertilizare in vitro
Metoda ROPA
Inseminare artificială
Embrioscop
Test ERA – Biopsie endometrială
Evaluarea fertilității
Test hormonal
Histerosalpingografie
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecția celulară imuno-magnetică
PGD – Diagnostic preimplantațional
Consultație de medicină reproductivă
Spermogramă

Servicii

Servicii de interpretare
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate pentru PMR
Consultații pe internet
Camere private
Servicii de traducere


Oraș: Madrid – Țară: Spania – Înființată în 2008
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): engleză, spaniolă


Recenzii despre Clinica IVF Spain Madrid

Laura Monteleone
Laura Monteleone
11:43 22 Dec 23
Astăzi minunatul meu copil are 7 luni! Acest vis s-a împlinit doar datorită Dr. Gomez, profesionist și de ajutor. Mulțumesc Robertei care ne-a urmat pe tot parcursul călătoriei noastre și întregului personal. Recomand cu drag aceasta clinica, este serioasa si mai presus de toate concreta! Îți doresc să-ți îndeplinești visele și cu ele este cu adevărat posibil.
Monica Mendez
Monica Mendez
14:26 05 Jul 23
Inainte de a urma tratamentul de congelare a ovulelor, am fost la 5 clinici sa ma pun pe cele mai bune maini si am optat in sfarsit pentru aceasta fara indoiala! Ginecologul care m-a condus prin acest proces, Victoria, o persoană minunată și profesionistă. Asistenta, Jimena, a avut grijă de mine în orice moment și tot personalul clinicii mi-a făcut lucrurile super ușoare. Doctorul care a făcut puncția și ceilalți care au fost alături de mine au fost foarte profesioniști, iar rezultatul a fost grozav, mai bun decât mă așteptam! Așa că nu pot spune decât lucruri bune despre această clinică. Vei fi pe mâini grozave!! Îmi dă liniște sufletească să știu că există o clinică de încredere în Madrid. Mulțumesc pentru tot și voi continua în mâinile tale 🙂
Lays Felix
Lays Felix
13:15 14 Jul 23
Am gasit clinica printr-o cautare pe Google cand am descoperit ca in Italia nu se poate face conservarea fertilitatii sau reproducerea asistata ca cuplu de doua femei (sau femei singure). Clinica este foarte structurată, fizic și uman. Chiar de la început am primit răspunsuri exhaustive și foarte rapide. După câteva ecografii și analize de laborator, dr. Gómez de Segura mi-a prezentat toate scenariile posibile și împreună cu o echipă de oameni excepționali m-au urmărit prin 3 ridicări ovariene pe parcursul a aproximativ 1 an. Toți sunt mereu disponibili și amabili, mi-au fost alături în cele mai grele momente.Vom urmări ca pacienți ai clinicii, pentru o probă de sânge viitoare de la soția mea și mai târziu pentru fertilizare asistată.Ne-au câștigat încrederea de multe ori. Le las un mulțumire specială Dr. Rut Gómez de Segura, Roberta Zazzarino și Maria Suárez care m-au urmărit direct pentru atenția acordată pacientului dar și întregului personal care ne-a susținut :)Sfatuit!
Lara Rossi
Lara Rossi
13:44 20 Sep 23
După multe încercări nereușite cu alte structuri, am aterizat la IVF Spain Madrid, iar după mai puțin de un an sunt mama unui bebeluș frumos, care mi-a făcut viața nemaipomenită de frumoasă. Trebuie să-i mulțumesc dr. Rut Gomez de Segura care m-a urmărit pas cu pas, îngrijindu-se nu doar de activitățile centrului, ci și verificând toate analizele pe care le-am făcut din cauza numeroaselor mele patologii (hipertensiune arterială, hipotiroidie, sindrom de anticorpi antifosfolipidici). , probleme de coagulare etc) oferindu-mi sfaturi medicale foarte utile. Sunt mama datorita ei, multe centre ma respinsesera din cauza varstei si/sau patologiilor mele. Doctorul a fost întotdeauna amabil și de ajutor și mi-a răspuns întrebărilor chiar și atunci când acestea nu erau preocuparea ei (de exemplu sfaturi privind testul nipt). O femeie pregătită, disponibilă, politicoasă, liniștitoare fără egal. Un mulțumire la fel de mare merge și Robertei Zazzarino, interfața mea cu clinica, tot o profesionistă de neegalat, mi-a răspuns mail-urilor fără ca eu să aștept prea mult, când nu a putut pentru că aștepta un răspuns de la altcineva, tot ea mi-a trimis un email prin care ma intreba stiind ca asteapta un raspuns, m-a sustinut si a suportat toata paranoia mea, linistindu-ma pentru numeroasele mele temeri, a avut grija de mine, nu mi se intamplase niciodata. Pacat ca nu le-am mai intalnit... acum varsta nu imi permite sa am o a doua sarcina, sunt sigura ca cu ei mi-as fi reusit fara probleme obiectivul asa cum a fost la aceasta sarcina
alessandra dicanito
alessandra dicanito
11:38 30 Oct 23
Politețe, bunătate, răbdare și competență! Într-o situație atât de delicată, întâmpinând multe obstacole pe parcurs, întregul personal a fost mereu gata să ne ofere soluții și alternative, dând dovadă de mare empatie și implicare atât în ​​timpul procesului de fertilizare asistată, cât și în timpul sarcinii mult chinuite!Mulțumiri speciale Robertei, Angelei și Dr. Gómez de Segura.
L R
L R
08:28 14 Jul 23
If I were to use three words to describe this clinic, they would be: professional, efficient, human. This is the place that I would recommend to family and friends.
Margarita Alvarez
Margarita Alvarez
09:50 19 Apr 23
I had an amazing experience at IVF-Madrid. The process was very smooth and the results where great. I'll like to thank to Olga and Dr. Victoria Verdú for all their support through the process.
Veronica Miceli
Veronica Miceli
17:12 17 Nov 23
Experiența mea cu Clinica IvF Spain Madrid a fost minunată, din punct de vedere profesional și uman.Ivf Spain Madrid a dat dovadă de grijă, pregătire, atenție și dragoste mai presus de toate. Tot personalul a avut toată grija și claritatea în fiecare pas, de la comunicări prin e-mail sau în persoană, la examene, la planul terapeutic și la procedurile strict inerente reproducerii asistate. În momentele Pick up and Transfer mi s-au părut ca niște îngeri în halate de laborator.Nimic nu este lăsat la voia întâmplării atât din punct de vedere emoțional, cât și strict medical, așa că fiecare pas este explicat datorită mai ales traducătorilor italieni care sprijină procedurile medicale ginecologice. Umanitate și profesionalism pentru a ne oferi zâmbetul copilului nostru.Multumesc inca o data pentru tot, sunt extrem de recunoscator!
Maria Jos
Maria Jos
11:03 13 Mar 23
I had an amazing experience with egg freezing at the clinic. I strongly recommend them. I traveled from abroad for the procedure and had a great experience throughout the process. I did the medication and tests etc in my country of residence and was extremely well supported by the clinic’s staff. The staff and the doctors are extremely component, understanding and caring.
O R
O R
13:00 02 Sep 23
We had a very positive experience with this clinic in Madrid from the very first email exchange to the moment our daughter was finally born. All of the staff members we were in touch with throughout our IVF journey were very responsive, attentive, and professional, and we cannot recommend IVF Spain enough.We are particularly grateful to Dr. Manuel Izquierdo and director of nursing Raquel Pascual- not only for the excellent medical care, but particularly for the emotional support and encouragement they provided throughout the whole process, which as many of those going through an IVF will know is very taxing.I would certainly encourage couples who are not based in Spain to consider this clinic- we are based in Benelux, but the instructions provided were so clear, and the communication so smooth, that the procedure did not require many back-and-forth flights.Thanks to the whole IVF Spain team- the receptionists, the embryologists, the nurses and the doctors, for helping our greatest dream come true.
Caroline
Caroline
19:29 24 Oct 22
Like others, we are experiencing poor communication and lack coordination between the medical side and business/scheduling office. We were told we were on track to be pregnant by a doctor but then the scheduling office suddenly couldn’t accommodate us and follow-up inquiries went unanswered. We aren’t sure, but suspect business problems. Despite already investing thousands in blood tests and pre-payments, we are talking to other clinics. Save yourself the heartache ❤️‍🩹 and stay away.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️