Clinica Tambre

Clinique Tambre Madrid

Clinique Tambre este specializată în MAP / FIV. Înființată în 1980, această clinică certificată este situată în Madrid, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Tambre, Madrid, Spania

Clínica Tambre este un centru medical și chirurgical de pionierat specializat în ginecologie și fertilitate, situat în inima Madridului. A fost înființată în 1978 și este o clinică privată. În 2017, a efectuat aproximativ 1.000 de cicluri de tratament. Misiunea sa este de a ajuta pacientele să își îndeplinească visul de a da naștere unui copil sănătos, pentru a contribui la dezvoltarea științei, a medicinei și a societății. Clínica Tambre este cunoscută și sub denumirea generală de Mistral Fertility Clinics, SL.

Fostul președinte, Dr. Pedro Caballero, și-a început cariera în domeniul reproducerii asistate în urmă cu peste 40 de ani, ceea ce face din Clínica Tambre din Madrid cel mai experimentat centru medical în domeniul fertilității. Cu mai mult de 56 de studii științifice publicate, Caballero este considerat o referință solidă în cadrul comunității științifice.

În plus, Dr. Pedro Caballero și-a folosit experiența în andrologie pentru a crea a doua bancă de spermă din Spania în 1980. Ambiția, angajamentul și dedicarea sa sunt împărtășite de întreaga sa echipă, permițând Clinicii Tambre să se poziționeze ca o clinică de calitate superioară în Spania și în străinătate. Dar cheia succesului lui Caballero nu constă doar în cei 40 de ani de experiență și în spiritul său antreprenorial.

Clinica Tambre se remarcă, de asemenea, printr-o îngrijire caldă și personalizată a pacienților, prin ratele de succes cu mult peste media spaniolă și europeană, printr-o echipă medicală excelentă și prin implementarea celor mai recente și mai precise tehnologii.

Clínica Tambre a fost complet renovată în 2018, când Inge Kormelink a preluat funcția de director al clinicii. Există două laboratoare, unul pentru FIV și celălalt pentru andrologie. După tratament, pacienții se pot bucura de confortul celor șase săli de recuperare private.

Echipa Tambre are o experiență bogată, condusă de directorul medical, Dr. Laura Garcia de Miguel, specialist în obstetrică și ginecologie, cu un masterat în reproducere umană. Întreaga echipă cuprinde 10 medici, 6 embriologi (embriologul principal este acreditat ESHRE) și 6 asistente medicale.

Echipa internațională este formată din experți interculturali care facilitează comunicarea de la primul contact până la sfârșitul tratamentului. Echipa vorbește mai multe limbi, inclusiv engleza, italiana, germana, olandeza, franceza și, bineînțeles, spaniola.

Clínica Tambre are cea mai mare și mai veche bancă de spermă din Madrid și furnizează mostre altor clinici din Spania; banca de spermă este profesionistă atât în ceea ce privește factorul masculin, cât și cel feminin.

Clínica Tambre se angajează să controleze calitatea. Tambre a fost prima din Spania care a primit acreditarea ISO; ISO 9001:2015, precum și ISO 14001 și regulamentul UNE 179007 al Ministerului Sănătății. Este singura clinică europeană care a primit premiul EFQM European Quality Management Finalists în 2005 și 2008.

Pe lângă propriile sisteme de urmărire a probelor biologice, au și un sistem numit Witness. Acesta constă într-un card RF (card de radiofrecvență) dat pacienților care blochează identitatea pacientului la spermă, ovule și embrioni în fiecare etapă a tratamentului.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Test de anticorpi antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Madrid – Țară: Spania – Fondată: 1980
Acreditare: Nu există informații – Limbi vorbite: spaniolă, engleză, franceză


Recenzii de Clínica Tambre

Karen Hughes
Karen Hughes
08:19 23 Jan 24
Tambre este a doua clinică spaniolă pe care am folosit-o, ne-am schimbat în urma unei experiențe slabe cu IVI. Tambre au fost excelente de la început, sfaturile chiar și în faza de consultare au fost excelente și ne-au ajutat să ne îmbunătățim rezultatele, planul de medicație a fost mai amănunțit împreună cu testarea.Cu IVI am avut două runde de ivf și am recuperat doar 7 ouă în total fără embrioni viabili, cu Tambre în două runde spate în spate am recuperat 16 ouă care au produs un embrion viabil după o mulțime de teste. Nu pot recomanda suficient Tambre
Elyce Cattle
Elyce Cattle
09:17 20 Sep 23
Nu pot să mulțumesc suficient clinicii Tambre pentru sprijinul și îngrijirea incredibilă pe care mi le-au oferit în călătoria mea de fertilitate. Din momentul în care am intrat, am simțit că fac parte dintr-o familie, mai degrabă decât dintr-un alt pacient.Personalul m-a întâmpinat cu căldură, compasiune și înțelegere. Eram nervos și anxios, dar ne-au făcut pe mine și pe partenerul meu să ne simțim imediat în largul meu.Medicii și asistentele și-au făcut timp să se așeze și să-mi vorbească ca un prieten, nu doar un caz medical. Au explicat cu răbdare totul, de la proceduri până la potențialele rezultate, într-un mod ușor de înțeles pentru mine.Facilitatea lor este foarte impresionantă și vă puteți da seama că investesc în cea mai recentă tehnologie pentru a oferi cea mai bună îngrijire. Dar ceea ce m-a atins cu adevărat a fost sprijinul emoțional pe care ni l-au oferit. Ei au înțeles că această călătorie nu este doar despre proceduri medicale; este vorba despre vise, speranțe și emoții.Sunt nespus de bucuros să spun că timpul petrecut la Tambre a dus la un rezultat pozitiv și că fără ei nu ar fi fost posibil.
Andra-Ioana Horcea-Milcu
Andra-Ioana Horcea-Milcu
15:08 27 Oct 23
În septembrie 2022, după trei transferuri de embrioni eșuate, căutam pe google care sunt cele mai bune clinici de fertilitate din Europa. Tambre a fost mereu printre clasamente. Aveam programări online cu mai multe clinici din Europa, dar din prima clipă am simțit că trebuie să merg la Madrid la clinica Tambre. La mai puțin de un an după aceea îmi țin în brațe copilul născut în august 2023 datorită profesionalismului și expertizei echipei Tambre. M-am simțit liniștit și de angajamentul lor față de etică, un alt plus. Un mare mulțumesc.
Jumana Jana
Jumana Jana
13:18 12 Dec 23
Ieri marchează ultima zi a călătoriei mele medicale în această clinică după congelarea ouălor și trebuie să spun că toată lumea a fost incredibilă! Oamenii de la recepție au fost foarte prietenoși și gata să ajute, persoanele mele de contact au fost foarte drăguțe și gata să ajute! E-mailurile mele au primit întotdeauna răspuns în 24 de ore! Un mare mulțumesc domnului doctor Marban și doctorului care mi-a făcut extragerea! Totul a fost perfect! Am luat toate medicamentele și am reușit să înghețe 13 ovocite! Sunt foarte mulțumit de întregul proces de la început până la sfârșit! Mulțumesc baieti! Chiar meriti 5 stele.
Margherita Garbino
Margherita Garbino
10:13 22 Jan 24
Am urmărit visul pe care astăzi îl țin strâns în brațe timp de 10 ani. Am încercat stimularea, FIV și metode naturale între Orientul Mijlociu și Italia, dar nimic. Citind ratele de succes obținute în clinicile spaniole, am decis să ne bazăm pe Clinica Tambre din Madrid. Calea nu a fost ușoară, nici scurtă, dar ei, spre deosebire de experiențele anterioare, au arătat întotdeauna că au o contra-miscare și o soluție alternativă la fiecare dificultate, eveniment neașteptat sau eșec. Nimeni nu a investigat vreodată atât de amănunțit situația clinică a amândurora și datorită lor am obținut astăzi cel mai frumos dar, privilegiul de a fi părinți și de a ține în brațe acest mic miracol. Infinit recunoscator intregii echipe Tambre!!!!!
Lella Mami
Lella Mami
10:27 10 May 23
Datorita clinicii Tambre ne-am implinit visul si in sfarsit il putem tine in brate pe micul nostru Alessandro!!!!! Clinica este foarte primitoare si profesionista.Multumim tuturor personalului medical si administrativ care ne-a urmarit in calatoria noastra pentru amabilitatea si amabilitatea extrema manifestata. În special, am dori să mulțumim Arianei pentru sprijinul acordat! Recomandăm Clinica Tambre tuturor celor care urmăresc visul de a fi părinte!
Stefan Kiss
Stefan Kiss
17:29 03 Sep 23
Am fost primită cu căldură de Beatriz încă din prima zi și, datorită manierului ei prietenos și profesionist, am reușit să am încredere deplină în clinică încă de la început. Cu toate întrebările și ambiguitățile mele, am primit sprijin extrem de competent de la Beatriz, care m-a ajutat foarte mult. Îi sunt extrem de recunoscător și pot recomanda cu căldură această clinică.
Irène Abena
Irène Abena
19:34 18 Apr 24
Recomand !!!Fără nicio ezitare, comentez clinica cu 5 stele pentru profesionalismul, amabilitate și dăruire.După mai bine de 20 de ani în care am încercat să am un copil, după mai multe încercări de reproducere asistată în Franța unde locuiesc, am fost la clinică și prima încercare a funcționat. Ce bucurie!!!Sunt mama unei mici prințese fermecătoare care azi împlinește 2 săptămâni. Ea ne-a transformat complet viața de zi cu zi și ne-a umplut de fericire încă de la sosirea ei.Le doresc tuturor mamelor să experimenteze această fericire.
silvia vera diaz
silvia vera diaz
17:38 28 Feb 24
Tocmai am devenit părinți ai unui copil frumos pe nume Luca și nu putem decât să mulțumim clinicii Tambre pentru că ne-a îndeplinit cel mai mare vis.Dorim să-i mulțumim Dr. Marban pentru toată înțelepciunea, sprijinul și ajutorul ei pe tot parcursul procesului și mai ales Anabel pentru că ne-a însoțit necondiționat, ne-a ținut de mână și nu ne-a lăsat niciodată, făcând momentele dificile și complicate mai suportabile.Suntem super fericiți, și mai presus de toate mulțumiți, că ne-am pus încrederea în Tambre, fără îndoială a fost cel mai bun succes al nostru din care avem deja cel mai mare dar din viață.Invităm cuplurile sau persoanele care caută o clinică să aleagă Tambre pentru că vă asigur că nu veți regreta. Le-am alege de o mie de ori.... ❤️
Natalia Pazzaglia
Natalia Pazzaglia
11:18 12 Mar 24
Am avut o experiență excelentă cu Tambre.Dr Angela a fost foarte empatică și mi-a răspuns la toate întrebările. Serviciul pentru clienți este foarte bun și au încercat să îmi satisfacă nevoile și au fost foarte răbdători cu întrebările mele.Este o călătorie foarte stresantă, dar au reușit să o facă mult mai bună!
Daniel Christen
Daniel Christen
19:23 23 Feb 24
Vă putem recomanda clinica în orice moment. Personalul este politicos, plăcut și a putut să răspundă imediat la numeroasele noastre întrebări și să înlăture anumite incertitudini. Ne-am simțit foarte bine sprijiniți și acum, la sfârșitul unei călătorii care a durat aproape un an, am putut de curând să-i primim pe minunatul nostru fiu în această lume. Mulțumesc, Echipa Tambre!
Eline van Lent
Eline van Lent
16:58 06 Mar 24
Dacă te confrunți cu probleme de fertilitate; du-te la Tambre! Sunt eroi, toți. În Țările de Jos nu am putut rămâne însărcinată, îngrijirea olandeză a fertilității este simplistă, efectuează puține cercetări și vă spun că nimic nu este în neregulă; eram „infertili inexplicabil”. La Tambre au găsit până la urmă șase motive pentru care nu am reușit, unele puțin, dar câteva au fost probleme destul de majore. Cred că este adevărat că lucrează la cel mai înalt nivel științific posibil, de aceea am ales Tambre. Am vrut să cercetăm și să facem tot ce puteam.Ne-am simțit imediat bineveniți la Tambre, toată lumea este atât de călduroasă și interesată.. te cunosc pe nume, te întreabă cum ești, explică totul foarte bine și toți sunt actualizați, știu unde te afli în procesul tău.. și clinica în sine este frumos decorată. Am stat patru luni la Madrid și am făcut două runde de FIV, am fi putut zbura înainte și înapoi, ca probabil majoritatea oamenilor, dar am vrut să ne concentrăm pe deplin asupra dorinței noastre de a deveni părinți. Ne-am combinat șederea cu lecțiile de spaniolă, ceea ce a fost grozav! Si acum; Sunt insarcinata in aproape 12 saptamani!! Sunt sută la sută convins că nu am fi reușit în Olanda. Știința și Tambre ne-au salvat visele. Nu pot să le mulțumesc suficient! Mi-aș dori să le pot da o mie de stele ⭐️
Gio
Gio
10:57 01 Jul 23
Experiența noastră la Tambre a fost cu adevărat pozitivă. După diverse încercări care au durat ani de zile, am fost foarte descurajați. Dar am înțeles imediat că dincolo de rezultat ar fi fost o călătorie frumoasă cu Tambre. Ne-au primit și ne-au tratat cu mare umanitate și asta ne-a permis să avem încredere și să înfruntăm totul cu seninătate. În special, am perceput sprijinul Ariannei și Dr. Garcia ca pe ceva real, acest lucru este rar și prețios, am găsit oameni care au avut grijă de noi. MULȚUMESC !!!
Antonio
Antonio
12:39 02 Aug 23
Am fost profund dezamăgiți de experiențele anterioare. Atunci un prieten drag ne-a povestit despre Clinica Tambre. Și astăzi suntem părinți ai unui băiețel minunat! Ospitalitate și profesionalism fantastic. Mulțumiri speciale Arianei care ne-a îngrijit cu multă afecțiune și profesionalism.
Milos Maricic
Milos Maricic
08:52 13 Jul 23
Experiența noastră nu a fost bună. Tambre este o clinică în care nu poți avea încredere pentru că nu prea au grijă de tine.Scriu asta ca un bărbat care mi-a susținut soția pe tot parcursul procesului cu Clinica Tambre și trei încercări eșuate.Clinica a fost o recomandare personală de la o prietenă a soției mele, care apropo încă încearcă să rămână însărcinată după ani în care a încercat cu clinica. A fost greșeala noastră să acceptăm această recomandare.Problemele cu clinica încep după ce plătiți. La prima mea vizită (locuim în străinătate) m-au pus să donez spermă, dar au uitat să fac analize de sânge. A trebuit să le reamintesc și o asistentă a spus „oh, bine, îmi pare rău” ca și cum asta s-ar fi întâmplat tot timpul. Au uitat totusi sa faca niste analize (sifilis, etc). În timp ce așteptam, am observat o doamnă care plângea într-unul din cabine, deoarece venise din străinătate și nu avea nicio claritate cu privire la momentul în care urma să aibă loc transferul ei, dacă este deloc.După acea primă vizită am fost atât de șocată încât eram dispus să plec. Dar am plătit, așa că am continuat. O altă greșeală.Apoi soția mea a început să fie supusă procedurii. Mesajul imediat pe care l-am primit, după ce am plătit, a fost că noi nu eram o prioritate. Medicii au întârziat la apeluri zoom 15-30 de minute de fiecare dată, respingând remarcile noastre cu „Trebuie să îmi iau prânzul” și similare.De obicei, ar fi nevoie de multe e-mailuri și apeluri telefonice pentru a reaminti cuiva să scrie un program pentru soția mea. Aceste programe ar conține uneori doze sau program nepotrivit atunci când le-am verificat noi înșine sau cu un ginecolog; acestea ar fi corectate numai la intervenția noastră. Dacă lucrezi cu Tambre, trebuie să ții evidența acestor lucruri și să devii tu însuți medic cu jumătate de normă.Ești în mod constant în întuneric. Greu să ajungi să vorbești cu un medic. Este greu să ai răspuns la o întrebare. După un timp, încrederea va deveni o problemă majoră.Întrebați despre Tambre pe grupuri online autentice care discută despre fertilitate, veți începe să obțineți o imagine reală a reputației lor și nu este frumos.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️