Ginefiv

Ginefiv este specializat în MAP / FIV. Înființată în 1988, această clinică certificată este situată în Madrid, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Ginefiv, Madrid, Spania

Înainte de a alege o clinică de fertilitate, comparați acest citat și descoperiți calitatea înaltă a Ginefiv la prețuri rezonabile, în mod complet anonim și confidențial. La Ginefiv vă oferim un nou program de ovodonatie cu garanție de blastocist.

Un tratament cu o rată de succes excelentă, conceput pentru a se adapta mai bine ca niciodată la cazul dumneavoastră particular. La clinica de reproducere asistată Ginefiv, avem peste 30 de ani de experiență în a ajuta cuplurile cu probleme de infertilitate să își îndeplinească visul de a deveni părinți.

Cu cei mai buni specialiști în inseminare artificială și fertilizare in vitro, cele mai avansate tehnici de reproducere asistată și rate de succes ridicate. Ca parte a angajamentului nostru de a oferi cele mai recente progrese pacienților noștri, investim resursele necesare pentru a rămâne în continuare în vârful tehnologiei în medicina reproductivă.

Drept urmare, în fiecare an le oferim pacienților noștri noi tehnici care s-au dovedit eficiente de către echipa noastră medicală, ceea ce ne permite să vă oferim toate testele de diagnosticare sau tratamentele de care ați putea avea nevoie.


Specialitatea clinicii :

PMA / FIV
Testul anticorpilor antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Madrid – Țară: Spania – Fondată: 1988
Acreditare: Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e): spaniolă, engleză, franceză


Recenzii de Clínica Ginefiv

Cora Martín
Cora Martín
07:11 24 Jan 24
Îmi doresc de multă vreme să scriu recenzia dar încă mai am sentimentul că „nu vreau să ghinesc” norocul, dar am fetița mea de 6 luni acum și vreau să-mi dau cu părerea, în caz că ajută pe cineva să se hotărască.După o experiență negativă într-o altă clinică (nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci și al tratamentului în sine) am decis să o încercăm la Givefiv, iar din prima zi m-am simțit susținută și înțeleasă. Profesioniști care știu ce fac și care îți oferă liniște sufletească, mereu cu o viziune realistă. Dupa 2 transferuri care s-au terminat cu avorturi au depistat trombofilia care pare sa fi fost cauza, iar la al patrulea am ramas insarcinata cu mica mea minune.Nu este ieftin, dar măcar simți că fiecare pas (și cheltuiala care vine cu el) are sens și este justificat.Din păcate, cei care îl urmează nu o reușesc întotdeauna și nici orice efort nu are răsplata lui, dar dacă combini efortul cu oameni care știu ce fac, șansele de succes cresc.Mulțumesc foarte mult întregii echipe care a avut grijă de mine: Carolina, Sonia, Dr. Aura, imunologul (Dr. Rodríguez) și tuturor celorlalți care m-au părăsit.
Passion née
Passion née
18:43 18 Jan 24
O echipă care ascultă, este disponibilă, grijulie și eficientă în caz de urgență, ceea ce demonstrează un mare profesionalism.Recomandăm cu căldură clinica pentru a începe o mare aventură cu ei.Vă mulțumim încă o dată pentru tot, vom păstra amintiri foarte bune despre voi.Celiame
Fany Chamak
Fany Chamak
21:02 06 Dec 23
Sunt foarte recunoscătoare echipei Ginefiv Barcelona pentru că mi-a permis să fiu în sfârșit mamă.O echipă grozavă, atentă, care vă oferă toate posibilitățile pe care le aveți la dispoziție după propriul drum. La fiecare întrebare pe care mi-am pus-o, mi s-a oferit rapid un răspuns.Primirea în timpul șederii mele a fost caldă, echipa este prezentă și reconfortantă.Pentru francezi, nu vă faceți griji, o parte a echipei vorbește franceza perfectAm doar amintiri bune din primele mele contacte cu clinica.Recomand această clinică tuturor femeilor care doresc să fie mamă.Mulțumesc din nou 🥰
Laetitia Herault
Laetitia Herault
09:10 11 Jan 24
Recomand această clinică tuturor celor care încă ezită. Am început azi, sunt însărcinată și am avut o echipă foarte plăcută și profesionistă care lucrează cu mine. Și faptul că oamenii care au de-a face cu tine vorbesc franceza chiar îți dă încredere. Clinica este foarte plăcută la fel ca și personalul. Termenele sunt destul de rapide și îl recomand 1000%. Mulțumesc din nou lui Ginefiv pentru această frumoasă aventură pe care o trăiesc.
Ludi Ludi
Ludi Ludi
05:33 28 Jan 24
Recomand cu caldura aceasta clinica, inca de la primul contact informatiile au fost foarte clare si schimburile fluide, am avut mereu raspunsuri rapide la intrebarile mele. Întreaga noastră călătorie a fost foarte lină și am câștigat rapid încredere. La fața locului echipa este caldă și primitoare, primirea este pur și simplu perfectă. Multumim lui Ginefiv astazi sunt insarcinata si asta de la primul transfer!Multumim din suflet intregii echipe Ginefiv!
Esther Lopez
Esther Lopez
04:40 08 Jun 23
Am venit la Ginefiv la recomandarea unui prieten. Fertilizarea in vitro a fost cea mai bună opțiune a noastră și, datorită muncii bune a clinicii, am reușit-o. Au fost 4 luni intense, de asemenea grele, dar foarte bine însoțite. Multumesc din suflet.
Magali Coudeville
Magali Coudeville
15:04 29 Jun 23
Recomand cu caldura aceasta clinica, pe langa profesionalism, exista o primire binevoitoare fara judecata.Ei te însoțesc în cel mai bun mod, astfel încât să-ți poți atinge visul de a fi părinte.Astăzi, datorită muncii lor, sunt o mamă împlinită. Sunt făcători de minuni.Mulțumesc mult, nu există cuvinte suficient de puternice pentru care să le mulțumesc
Ana Bel
Ana Bel
18:23 13 Jul 23
Suntem super super fericiți. Tratamentul este imbatabil, dr. Aura este o iubită, explică totul așa cum este, fără a înfrumuseța nimic, cu mare tact și bunătate, dar cu lucruri clare, și ce să spună despre asistentele și fetele de la att. clientului si laboratorului sunt toti 10, mereu au grija sa iti fie bine, iti sunt mereu alaturi, mereu prietenosi si apropiati, ma bucur foarte mult ca am optat pentru ei, dupa 2 ani fara succes , am reușit sarcina în Prima noastră FIV, cu 40 de ani și de calitate scăzută. Sunt foarte multumita, o recomand cu ochii inchisi. Va multumesc mult pentru tot fetelor, fiti mandri de munca pe care o faceti pentru ca este foarte apreciat sa aveti acest sprijin si caldura in astfel de momente delicate. 🥰❤️
julie R
julie R
12:29 31 Jan 24
Ascultare perfectă, bunătate cum am văzut-o rar! Viitoare mame? Du-te la această clinică!O echipă care ascultă fără nicio judecată, ai o întrebare? Îți răspund foarte repede și îți clarifică toate îndoielile. Nu ne-am fi putut visa să avem o clinică mai bună pentru a ne concepe copilul.Și datorită GINEFIV așa a fost și la primul transfer 🙏🏼.Vom incerca o secunda peste putin timp si fara indoiala vom reveni pe mainile linistitoare ale echipei GINEFIV.Datorită lor, și pentru toți cei care ezită, puteți merge fără nicio teamă.
Amélie R
Amélie R
12:15 31 Jan 24
Echipa este cu adevărat grozavă, fie că este vorba de recepție, ginecologi, asistenți, toată lumea este absolut atentă și extrem de amabilă.Eu și soția mea am putut să ne realizăm visul de a avea un copil și de a întemeia o familie datorită lui Ginefiv, nu vom putea niciodată să vă mulțumim suficient pentru acest rezultat și toată această bunătate.Un lucru este cert, pentru a 2-a ne vom întoarce la această clinică fără nicio ezitare.Un mare MULȚUMESC întregii echipe și vouă, dragi cititori, puteți merge acolo cu ochii închiși!
Fiona Fissoune
Fiona Fissoune
11:37 26 Aug 23
Am fost încântați de primirea, comunicarea și accesibilitatea personalului clinicii. Pe parcursul întregului curs ne-am simțit încrezători și totul a decurs așa cum am sperat. Prin urmare, nu putem decât să recomandăm Ginefiv. Multumesc pentru tot.
Nuria Carreras
Nuria Carreras
16:54 23 Aug 23
Echipa foarte apropiata si competenta!Clinică din 10 în ceea ce privește urmărirea pacientului și răspunsul la distanță. Am mers singur și m-am simțit total însoțit. Personal adorabil și de ajutor. Fără îndoială, o clinică pe care o recomand
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️