Clinica Dental Gilabert

Clinica Dental Gilabert Alicante

Clinica Dental Gilabert este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 1967, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Alicante, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Dental Gilabert, Alicante, Spania

Clinica Dental Gilabert funcționează de 30 de ani, iar expertiza lor acoperă elementele de bază, cum ar fi examinările, curățenia și obturațiile, până la cele mai avansate coroane, implanturi, punți, fațete, operații de canal și albire. Ei se angajează să ofere pacienților lor cea mai sigură și de cea mai înaltă calitate îngrijire și sunt dotați cu cea mai recentă tehnologie disponibilă în prezent.

Nivelul lor ridicat de expertiză vă garantează un standard ridicat de îngrijire, de la diagnosticare la tratament. Clinica Dental Gilabert are o echipă renumită de medici specialiști dedicați, care primește pacienți locali și internaționali. Cu opt limbi vorbite în clinică, vă puteți aștepta ca toate nevoile dumneavoastră să fie satisfăcute în mod adecvat.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Radiografii dentare
Polizarea fațetelor
Extracție dentară
Obturație dentară
Extracția dinților de minte
Tratamentul de canal
Coroană dentară
Grefa de sinusuri
Fațete dentare
Aparate dentare
Proteze dentare
Implanturi dentare
Consultație de stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Consultație stomatologică

Servicii

Wifi gratuit
Servicii de interpretariat
Camere cu accesibilitate pentru PMR
Consultații pe internet
Servicii de traducere


Oraș: Alicante – Țară: Spania – Fondată: 1967
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limbi vorbite: Engleză, franceză, germană, rusă, spaniolă


Recenzii de Dental Clinic Gilabert

Sean Kelly
Sean Kelly
23:26 13 Dec 23
Recomand cu caldura aceasta clinica, Fernando a facut o treaba excelenta cu lipirea compozitelor pe dintii mei din fata, tratamentul costa jumatate din pretul decat ar fi avut in Irlanda. O facilitate frumoasă, curată și luminoasă, construită special, cu personal prietenos și serviabil.
Magali Cala
Magali Cala
12:02 23 Jan 24
Atentie minunata din partea tuturor oamenilor care m-au tratat, de la primire si pana la plecare, in special Sandra care mi-a facut tratamentul cu rabdare si a asistat in orice moment la orice disconfort si dr. care m-a tratat.Mi-a explicat totul in detaliu. O recomand ☺️
Alex
Alex
13:39 24 Jan 24
Cea mai buna clinica dentara din zona! Serviciul și atenția clienților sunt impecabile! Sunt înclinați să vă rezolve problemele, nu doar să vă ia banii.Recomand cu totul!
Francesca McGarry
Francesca McGarry
14:23 29 Sep 23
Mi s-a recomandat acest dentist deoarece al meu se pensionase. Până acum mi s-au montat 2 coroane și la ultima mea programare am întrebat despre albirea dinților. Mi-au recomandat albirea, așa că mi-am făcut o programare. Am avut dinții albiți de Chloe, fără nicio sensibilitate - serviciu și atitudine genială. As recomanda. Acum, 2 saptamani mai tarziu, am avut o programare de albire de urmarire, dintii mi-au fost albiti din nou de catre Sandra - profesionist si nedureros si acum dintii mei sunt cu inca 3 nuante mai deschisi. Client foarte fericit - multumesc.
garik k
garik k
09:04 10 Jan 24
Eu sunt dentist și am fost în vacanță în La Zenia, Spania. Deodată a început să mă doară dintele și a trebuit să găsesc o clinică stomatologică.Am găsit clinica Gilabert și am fost foarte surprins de un răspuns atât de rapid. Mi s-a dat o programare imediat în aceeași zi. Clinica este de înaltă clasă, perfect curată și foarte profesionistă.Tot personalul vorbea engleza foarte bine, nu exista nicio bariera lingvistica. Dupa 2 zile am avut un tratament de canal efectuat de un specialist.O clinică minunată, o recomand cu căldură.
Joseba
Joseba
14:21 30 Jun 23
Clinica excelenta. Ana și echipa ei sunt magnifice. În special Susan și Fernando, SUPER!! . Amabilitate, profesionalism, tratament uman... Toate. Foarte recomandat.
Anthony Preston
Anthony Preston
09:45 09 May 23
Ana este uimitoare, tratamentul pe care l-am primit a fost remarcabil, nu aș ezita să recomand acest cabinet stomatologic, eram foarte îngrijorat de tratamentul meu resentit, dar Ana m-a liniştit, mi-a odihnit mintea, drept urmare sunt cu adevărat recunoscător .Mulțumesc mult 😊Trimis de Deborah Preston , folosind contul soțului meu
Gabriella Barna
Gabriella Barna
06:26 17 Mar 24
Sunt foarte profesioniști în orice. In mod normal ne este foarte frica sa mergem la dentist dar aici nu observi nimic. Îți pierzi frica de a merge data viitoare.Sunt foarte mulțumit de muncă.Sunt atât de fericit să găsesc această clinică🙏✴️✴️✴️✴️✴️
Jessica Grindrod
Jessica Grindrod
15:30 19 Mar 24
Experiență excelentă. Mi s-au scos 4 molari de minte sub sedare, eram foarte nervos de procedura motiv pentru care am facut-o sub sedare. Personalul este minunat, atât de prietenos și a făcut întregul proces ușor de la început până la sfârșit. Îngrijirea de după a fost grozavă, au primit medicamente și apă de gură pentru a ajuta la vindecarea mai rapidă și au fost disponibili pentru a contacta dacă a fost nevoie în prima noapte după procedura mea și am avut programări de urmărire pentru a mă asigura că totul se vindecă frumos. Întâmpinat întotdeauna de personal prietenos și zâmbitor. Recomand 100% cu placere.
andreas fuhrmann
andreas fuhrmann
15:02 10 May 23
Personal foarte competent, servicii uimitoare! Buna treaba!Mulțumesc foarte mult!Acesta este primul dentist din ultimii 4 ani care este cu adevărat profesionist și are o clinică standard european.recomand
Gordon Johnstone
Gordon Johnstone
08:39 30 Jul 22
În timpul vacanței, soția mea a suferit dureri dentare severe. Am verificat recenziile și am ales Clinica Gilabert. A fost făcută o programare din timp pentru investigație, care a concluzionat că este necesar tratamentul de canal. O altă programare a fost făcută pentru două ore mai târziu, dar clinica ne-a sunat și a putut să-mi vadă soția într-o oră. Tratamentul complet a fost efectuat fără durere și am fost informați că sunt necesare alte plombe, dar am fost liberi să-l facem acasă. Încântați de întreaga experiență de la clinica Gilabert am avea toată munca făcută acolo, care a fost aceeași grijă și atenție. În cele din urmă, a avut o lustruire de care soția mea a susținut că nu a fost niciodată atât de impresionată până acum. Soția mea și-a vizitat propriul dentist cu două săptămâni înainte de vacanța noastră pentru un control regulat, așa că se pare că îi vom schimba stomatologul acasă. Vom rezerva o întâlnire la Clinica Gilabert pentru un control la următoarea noastră călătorie. Tot personalul este oameni amabili si foarte profesionisti. Aerul condiționat din sala de așteptare pentru mine, bietul soț, a fost o binecuvântare
François Simon
François Simon
12:37 29 Aug 23
Mai multe programari si nu se face nimic, pacat, de la 185 euro pivot si coroana am trecut la 450 euro doar ca sa pot devitaliza in plus si 30 euro in plus la radio, pacat, o sa judeci singur.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️