Dr Cinik Hair Hospital

Dr. Cinik Hair Hospital Istanbul clinica 1

Dr. Cinik Hair Hospital este specializat în implanturi de păr. Înființată în 1977, această clinică certificată este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețurile pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Dr Cinik Hair Hospital, Istanbul, Turcia

Dr. Cinik Hair Hospital este o clinică de transplant de păr situată în centrul orașului Istanbul, Turcia. Peste 8000 de operații de transplant de păr au fost efectuate cu succes la Dr. Cinik Hair Hospital. FUE și PRP sunt cele mai frecvent utilizate tehnici în această clinică.

Clinica de transplant de păr Dr. Cinik este o clinică foarte bine acreditată, inclusiv de JCI USA, și este membru asociat al Societății Internaționale de Chirurgie de Refacere a Părului (ISHRS). Această clinică de transplant de păr este, de asemenea, acreditată de către Ministerul Sănătății din Turcia.


Specialitatea clinicii :

Implant de păr
Tratament pentru căderea părului
Transplant de păr pentru femei
Consultație pentru pierderea părului
Transplant de păr DHI
Transplant de păr FUE
Transplant de păr Afro
Transplant de păr FUT
BHT transplant de păr

Servicii

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondată în 1977
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): engleză, germană, turcă


Opinii despre Dr. Cinik Hair Hospital

Philippe Beaudoin
Philippe Beaudoin
12:53 23 Mar 24
Am suferit recent un transplant de păr și trebuie să spun că sunt multumit de întreaga experiență. De la început până la sfârșit, a fost o navigare lină. Îngrijirea clienților a fost foarte bună pentru a ajuta cu rezervările de zboruri și îngrijirea operațiunii.
Charis Ch
Charis Ch
13:33 13 Nov 23
Transplant de păr 4800 meșteșuguriAm vizitat clinica pentru un transplant de păr în urmă cu aproximativ trei luni și am vrut să aștept puțin înainte de a-mi împărtăși gândurile pentru a oferi o recenzie sinceră a rezultatelor. Acum că am avut timp suficient să observ progresul, sunt încântat să raportez că rezultatele au fost remarcabile.Nivelul serviciilor oferite de clinică a fost excepțional de la început până la sfârșit. Nu numai că procedura inițială a fost făcută cu maxim profesionalism și grijă, dar și serviciile de îngrijire ulterioară au fost la fel de impresionante. Personalul s-a pus la dispoziție pentru orice întrebări sau nelămuriri pe care le-am avut după operație, ceea ce a contribuit foarte mult la liniștea mea sufletească în timpul procesului de recuperare.Recomand cu caldura aceasta clinica oricui se gandeste la un transplant de par. Combinația dintre serviciile lor excelente și calitatea rezultatelor mi-a depășit cu adevărat așteptările.
Matteo “Mattewpala” Palazzoli
Matteo “Mattewpala” Palazzoli
13:24 12 Jan 24
Experiența mea la clinica Cinik a fost foarte pozitivă, de la sosirea la aeroport până în momentul plecării, fiecare lucru mic a fost urmărit 100%, personalul este întotdeauna amabil și de ajutor și în special interpretul italian MERVE a fost profesionist și amabil cu întreg grup de italieni. Am mers la clinica de autotransplant de păr care a fost realizat sub supravegherea Dr. Cinik cu cel mai mare profesionalism. Rezultatul momentan este excelent și sunt mulțumit de experiența mea. Pachetul pe care l-am achizitionat includea Interventie+hotel+transport.
Adrian Gafencu
Adrian Gafencu
21:56 24 Apr 24
O experiență foarte plăcută,echipa domnului doctor Cinik a fost profesionistă . Servicii de calitate!! Mulțumesc
Sabo Bogdan
Sabo Bogdan
11:41 20 Nov 23
Am efectuat un transplant de par acum 20 de zile (4400 grefe). Inca nu se vad rezultatele, dar evolutia e asa cum ar trebui sa fie pana acum. Am ales aceasta clinica datorita recenziilor si nu imi pare rau, servicii remarcabile de la inceput pana la sfarsit, servicii de 5 stele!Toata lumea de la clinica a fost foarte prietenoasa si profesionista.Recomand clinica Dr Cinik tuturor.
Cristina De Felice
Cristina De Felice
09:59 21 Aug 23
Am fost operata pe 1 februarie 2023. Cu o zi inainte am fost preluati de la aeroport si dusi la clinica pentru verificarile necesare.Apoi ne-au dus inapoi la hotel si apoi a doua zi dimineata au venit sa ne ia si duce-ne înapoi. Toți au fost amabili, profesioniști și primitori. Dacă nu vorbiți corect engleza, vă stă la dispoziție un traducător italian. Este o clinică fantastică, top'! La șase luni aveam deja un rezultat destul de viabil. Voi reveni în curând pentru a face un PRP gratuit. Mulțumiri speciale și lui Cemil care m-a urmărit și după operație și când aveam vreo îndoială sau alta îmi răspundea mereu amabil și rapid pe whatsapp. Esti extraordinar.
Luca Greco
Luca Greco
14:04 04 Aug 23
Clinică foarte primitoare și primire strălucitoare. Ei te tratează cu o bunătate neobișnuită. Transferurile între hotel și clinică sunt planificate cu o acuratețe care te face să apreciezi personalul. În ceea ce privește rezultatele (adică înrădăcinarea părului), acesta este, de asemenea, un rezultat genial. Au transplantat aproximativ 4.500 de bulbi și mi-au umplut capul. Pentru mine a fost o mare problema chelie este in sfarsit dupa ce 2 transplanturi au mers prost in alte clinici am obtinut rezultate pe care nu credeam ca le pot obtine. Bravo si felicitari pentru tot. Chiar o clinică la care nici nu mă așteptam.
Cristian Lemma (XD CARTOON)
Cristian Lemma (XD CARTOON)
07:00 26 Aug 23
Transplant facut in februarie!Era necunoscut, dar până la urmă a fost o experiență minunată!Organizație de topCurățenie clinică excelentăDr. Cinik foarte bun în consultanță pre-operațieInterpret italian foarte bun întotdeauna disponibilAcum am 6 luni si rezultatul incepe sa prinda contur, speram sa imbunatatim si mai mult densitatea in lunile urmatoare
John Keane
John Keane
10:27 30 Aug 23
Mi-a luat 6 luni să scriu această recenzie pentru că am vrut să aștept până când am văzut rezultatele. Per total sunt foarte multumit.Clinica este condusă profesional, serviciul și urmărirea sunt excelente, cu o bună comunicare.Acesta a fost primul meu transplant de păr, așa că am fost foarte nervos de procedură. A fost mai implicat decât mă așteptam, dar a fost așa cum mi-au informat broșura și clinica. Aș recomanda să luați aproximativ 10 - 14 zile înainte de a vă întoarce la muncă. Eu și soția mea am decis să petrecem o săptămână în Istanbul și m-am bucurat de această perioadă și de spălaturile zilnice oferite de clinică ca o plimbare în serviciu.Când am ajuns acasă, am fost surprinsă de cantitatea de cădere șoc a părului, am fost asigurată de clinică că acest lucru este normal, dar mi s-a părut că procedura nu a funcționat și am avut mai puțin păr decât înainte. Cu toate acestea, acum puțin peste 6 luni mai târziu, este clar că procedura a funcționat într-adevăr și sunt foarte mulțumit de rezultate. Aș recomanda cu plăcere 100% clinica Dr Cinik pentru procedură dacă o luați în considerare.
Jean Michel Le Beauf
Jean Michel Le Beauf
15:10 21 Aug 23
Evaluare la 9 luni după transplant.Rezultatul nu este definitiv pentru că au trecut mai puțin de 12 luni.Operația a decurs bine, îngrijire bună, hotel și transfer de calitate, calitatea sediului.Oricum sunt surprins pentru că prima linie este curată, densitate bună pentru moment, dar în spatele fără evoluție, e aproape mai rău decât înainte.În timpul operației, echipa mi-a spus că a fost suficientă o singură operație, că nu mi-au transplantat mult păr pe spate pentru că „era normal, spatele nu este făcut să aibă mult păr”, în schimb astăzi 9 luni dupa ce fac schimb cu serviciul de asistenta imi spun ca este necesara o a doua operatie. Deși nu mi-au spus niciodată despre asta înainte și ar fi putut foarte bine să le facă pe toate într-o singură operație (am o zonă bună de donator).Prin urmare, dezamăgit, simt că am fost mințit.Pentru ei este o operațiune secundară, deci un venit suplimentar care în opinia mea nu este justificat.Serviciul de asistență este destul de corect, dar de îndată ce aveți o întrebare despre produsele de utilizat, vă direcționează către magazinul lor.Mulțumit de operație, totul a decurs bine (deși asistentele care efectuează operația vorbesc nu/puțin engleză) treaba bine făcută, dar dezamăgită că m-a mințit și am fost forțată să mă întorc la o clinică pentru a termina treaba când totul trebuia să fie făcut dintr-o singură mișcare, așa cum a fost anunțat inițial.As adauga ca am urmat perfect instructiunile post-operatie.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️