Transplant de păr afro în Turcia

transplant de păr afro Turcia 1
Scris de Melissa

Concentrează-te pe transplanturile de păr afro în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr creț de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplanturile de păr afro în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr afro în Turcia

Echipele de experți în transplant de păr din Turcia oferă prețuri foarte atractive în comparație cu clinicile din Europa. Costul unei operații de transplant de păr afro de 3500 de grefe în Istanbul este, în general, între 1.700 și 2.000 de euro. Prețul variază în funcție de numărul de grefe și de metoda utilizată (FUE sau DHI).

Transplant de păr afro1700 €
Transplant de păr pentru femei2200 €
Transplant de păr DHI1900 €
Transplant de păr FUE1800 €

Ce este un transplant de păr afro?

În primul rând, transplantul de păr afro este din ce în ce mai popular.Transplantul de păr în Turcia este un proces simplu care implică transplantul de păr dintr-o zonă donatoare într-o zonă primitoare. Metodele utilizate sunt FUT (transplant de unități foliculare) și FUE (extracție de unități foliculare). Bărbații și femeile afro cu păr creț pot fi supuși unui transplant de păr.

Bilan capillaire pour cheveux afro
Evaluarea părului pentru părul afro

Transplantul de păr afro este o soluție pentru cei care suferă de căderea părului din cauza alopeciei de tracțiune. Foliculii de păr afro sunt recoltați din zonele donatoare, de obicei din partea din spate a scalpului, și apoi implantați cu grijă în zona primitoare pentru a restabili linia părului.

Această tehnică restabilește o linie de păr densă și naturală, redând încrederea în sine și îmbunătățind aspectul estetic.

Transplant de păr afro FUT sau FUE?

În primul rând, există două opțiuni pentru transplantul de păr creț – FUE și FUT. Cu toate acestea, nu toate cazurile sunt potrivite pentru procedura FUE. De ce spun acest lucru? În primul rând, gândiți-vă la forma părului dumneavoastră.

Părul afro este foarte ondulat deasupra pielii. De asemenea, este la fel de probabil să fie creț sub piele. Procedura FUE utilizează un dispozitiv de extracție drept care pătrunde în piele și dislocă unitatea foliculului de păr.

implantation de cheveux crépus
implantarea părului creț

Părul creț este posibil să fie deteriorat în timpul procedurii FUE. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul. FUE și FUT sunt ambele opțiuni pentru mulți.

Fiecare pacient este diferit și nu vom ști care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră până când nu vă vom vedea personal. Așadar, sunați-ne și putem aranja o consultație gratuită. De asemenea, putem aranja o discuție față în față la o oră care să vă convină.

Informații despre FUE și FUT

Transplantul de unități foliculare (FUT) poate fi cea mai bună opțiune. Este posibil să doriți să luați în considerare următoarele puncte:

  1. Numai un chirurg calificat poate efectua procedura FUT. Orice medic calificat (de exemplu, medicul de familie) poate efectua procedura FUE.
  2. Unele clinici își vor “asuma riscul”, știind că veți semna că sunteți conștient de faptul că este posibil ca grefele să nu crească.
  3. Procedura FUE presupune să radem complet zona donatoare. Cu alte cuvinte, întreaga parte din spate a capului.
  4. Cicatrizarea liniară în cazul FUT
  5. Timpul de recuperare tinde să fie mai lung.
  6. FUE lasă foarte puține cicatrici vizibile și este mai puțin traumatizantă pentru pacient.
Un homme devant un miroir
Un bărbat în fața unei oglinzi

La început

Ajungeți la clinică. Nu uitați să nu consumați alcool timp de o săptămână înainte de operație. Ați fost sfătuit să vă asigurați că ați mâncat ceva la micul dejun. Dacă nu, vom merge să vă aducem ceva.

După aceea, vom face un ultim control medical, vom trece în revistă procedura și vom răspunde la orice întrebare pe care o aveți. Acest lucru se va face împreună cu medicul. După ce totul este gata, putem începe. Așadar, aceasta este o procedură FUT. Persoanele cu HIV sunt eligibile.

Citește și: Prețul unui transplant de păr DHI

Pregătirea zonei donatoare

Mai întâi de toate, trebuie să decidem asupra dimensiunii benzii donatoare. Aceasta este bucata de piele care va fi luată de pe scalp. Chirurgul va decide asupra cantității aproximative de grefe necesare și apoi va examina densitatea. Odată ce această etapă a fost finalizată, dimensiunea benzii poate fi estimată cu exactitate.

În plus, după ce zona a fost rasă, aceasta trebuie spălată. Un transplant de păr creț în Turcia este o așa-numită procedură curată și nesterilă. Acest lucru înseamnă că nu sunteți sedat, ci sub anestezie locală. Este un pic ca și cum ai merge la dentist, dar vei sta acolo câteva ore.

Clinica este curățată la un standard ridicat și toate instrumentele sunt sterile și de unică folosință. După ce zona a fost curățată cu o soluție de sterilizare, sunteți gata pentru injecții.

Video transplant de păr afro

Anestezie locală

Sunt sigur că, la fel ca majoritatea oamenilor, sunteți îngrijorat de injecții și de faptul că vă vor durea. Nu am de gând să vă mint și să vă spun că nu veți simți nimic. Cei mai mulți pacienți doar stau și nu îi deranjează.

Unii le simt mai mult decât alții, dar aș adăuga că se termină repede. De asemenea, odată ce procedura s-a terminat, nu veți simți nimic pentru tot restul procedurii.

Deci, câte injecții sunt necesare? Asta depinde de mărimea benzii sau a zonei donatoare și de zona primitoare. Fiecare injecție durează doar câteva secunde.

Unii pacienți sunt foarte anxioși în legătură cu injecțiile. Medicul vă poate da ceva pentru a vă relaxa.

Colectarea benzii

În primul rând, prelevarea benzii poate și ar trebui să fie efectuată numai de către un chirurg calificat. Prin urmare, un medic (nu un chirurg) poate efectua o procedură FUE (extracție foliculară de păr), dar nu și o procedură FUT (transplant folicular de păr).

În plus, aveți nevoie de un chirurg cu multă experiență în transplantul de păr afro pentru a reduce riscul de cicatrizare.

Preluarea benzii durează doar câteva minute. Coaserea care urmează durează mai mult. Pe toată durata operației, nu veți simți nicio durere. Deși puteți auzi ce se întâmplă.

Une personne d'origine africaine inspectant ses cheveux
O persoană de origine africană care își inspectează părul

Suturarea zonei donatoare

Suturarea zonei donatoare necesită atenție și precizie. Mai întâi, se unește căptușeala interioară, apoi se închide stratul epidermic cel mai superficial pentru a asigura un aspect curat și pentru a minimiza riscul apariției cicatricilor cheloide. Acest proces necesită timp pentru a asigura un aspect finit. Cusăturile necesită o mână expertă pentru a se asigura că nu se desfac.

Cel mai important, suturile trebuie să fie realizate de către chirurg.

Nu există durere în timpul acestei proceduri. Este posibil să simțiți o ușoară “tragere” a pielii. Odată ce sutura este finalizată, chirurgul va trece la incizii.

Citește și: Prețul transplantului de păr pentru femei în Turcia

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unui transplant de păr afro:

  • Umflături ;
  • Sângerare;
  • Amorțeală;
  • Cicatrizarea cheloidă;
  • Subțierea părului;
  • Mâncărime.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Trebuie remarcat faptul că, în credința islamică, transplantul de păr afro nu este considerat haram. Este halal și acceptabil dacă este folosit pentru a elimina un defect.

Am făcut aranjamente speciale pentru a asigura o experiență fără griji pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Cât costă un transplant de păr afro în Turcia?

Dacă sunteți interesat să vă faceți un transplant de păr, dar nu doriți să cheltuiți mulți bani, ați putea lua în considerare posibilitatea de a vă face un transplant de păr în stil african în Istanbul, Turcia. Costul unui transplant de păr afro în Turcia este cuprins între 1.700 și 2.000 de euro.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să faceți o operație de succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un transplant de păr afro în Istanbul?

Un transplant de păr afro în Turcia este la fel de durabil ca un transplant de păr convențional. În principiu, rezultatele sunt permanente, părul implantat având aceeași durată de viață ca și cel din zona donatoare. Cu toate acestea, după vârsta de 50 de ani, o pierdere de păr de aproximativ 10% este normală.

Un transplant de păr creț se efectuează sub anestezie locală. De fapt, operația nu este dureroasă. Doar administrarea anestezicului poate fi puțin incomodă. După transplant, disconfortul este minim, sau chiar inexistent.

Da, rezultatul obținut cu un transplant de păr creț este definitiv. Acest rezultat final poate fi observat încă de la 12 luni de la operație. Părul transplantat va crește ca și omologul său. Mai mult, acestea nu sunt afectate de hormonul responsabil de căderea părului.

În cele mai multe cazuri, chirurgul face microincizii pentru a îndepărta părul care urmează să fie reimplantat. La finalul operației se aplică o cremă de vindecare. Cicatricile provocate sunt minime și invizibile în păr. Tehnica FUE nu lasă cicatrici.

Părul afro implantat în timpul unui transplant de păr începe să crească din nou după aproximativ 4 luni. Este nevoie de 12 până la 18 luni pentru ca acestea să atingă aspectul final și să acopere complet zona. Atunci vor fi atins densitatea optimă.

Pentru a efectua un transplant de păr creț în Turcia, va trebui să planificați o ședere de 4 până la 6 zile. Deși procedura este rapidă, acest timp permite ca operația să se desfășoare în cele mai bune condiții posibile, inclusiv examinările necesare și o monitorizare adecvată.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️