Transplant de păr din biofibre sintetice în Turcia

prețul transplantului de păr sintetic biofibre 1
Scris de Melissa

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de păr sintetic din biofibre în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr sintetic cu biofibre de succes.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplantul de păr sintetic din biofibre în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr sintetic biofibre în Turcia?

Costul mediu al unui transplant de păr biofibre în Istanbul, Turcia, este de 4.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.500 și 5.500 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Transplant de păr sintetic din biofibre4000 €

Ce este un transplant de păr sintetic din biofibre?

În cazul subțierii părului, oferim atât implanturi de păr, cât și metode de transplant. Obținem cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri prin implantarea de păr artificial Biofibre.

Căderea părului poate fi cauzată de o combinație de factori, cum ar fi îmbătrânirea, schimbările hormonale și un istoric genetic de calviție. Cu cât începe mai devreme căderea părului, cu atât mai severă este calviția. Poate fi, de asemenea, rezultatul unor traumatisme sau arsuri.

Spre deosebire de transplant, care presupune îndepărtarea părului natural de la ceafă pentru a face grefe, implantarea părului este o metodă care presupune acoperirea capului cu fibre biocompatibile (Biofibre) pentru a obține imediat aspectul dorit.

În cazul transplanturilor, noul păr crește la aproximativ 4 până la 6 luni de la operație. În cazul în care tehnica este inadecvată, pot apărea cicatrici vizibile, ceea ce face ca transplanturile ulterioare să fie dificile.

Vezi și: Transplant de păr pentru vedete

Biofibre este cea mai avansată fibră organică potrivită pentru implantarea părului. Acestea dispun de toate certificatele necesare pe baza cerințelor Directivei europene 93/42/CEE privind dispozitivele medicale pentru implantare. Numeroase studii clinice și histologice confirmă eficacitatea și siguranța Biofibre pentru tratamentul alopeciei (calviției) la bărbați și femei.

Biofibre este moale, flexibil, fin și rezistent la schimbarea culorii. Rezultatul este natural, imediat și estetic. În acest scop, Biofibre este disponibil în 13 culori, 3 lungimi diferite (15, 30 și 45 cm) și 3 stiluri (drept, ondulat sau creț). Cu o selecție și o îmbinare corecte, aceste caracteristici pot satisface aproape toate cerințele pacienților. Firește, acest păr artificial este lavabil și are un aspect natural.

Procedura

Procedura de implantare a părului Biofibre este rapidă și nedureroasă, efectuată sub anestezie locală. Rezultatul estetic este imediat, iar pacienții părăsesc clinica întinerită, cu păr nou-nouț. cele 40 până la 50 de fibre pe centimetru pătrat creează o densitate naturală a părului.

Pierderea medie anuală a fibrelor variază între 5 și 20% și depinde de tipul de piele, de păr și, mai ales, de îngrijirea acordată de pacient. Pierderea fibrelor nu lasă cicatrici și putem repeta procedura de îngroșare în orice moment , dacă este necesar. Datorită unui nivel ridicat de sterilitate chirurgicală, nu avem infecții.

Senzația de mișcare a părului implantat este aceeași cu cea a părului natural. Pacienții descriu plăcerea vântului în părul lor imediat după procedură.

Vedeți și: Transplant de păr afro în Turcia

Transplantul de păr: metode

Transplantul de păr presupune refacerea zonelor chele ale scalpului cu părul propriu al pacientului (foliculii de păr). Foliculii sunt preluați din partea din spate a capului și transplantați într-o nouă locație în pielea zonei chele. Numărul de grefe și durata ședințelor de transplant depind de gradul de calviție. Pot fi necesare mai multe ședințe.

O modalitate de obținere a părului constă în efectuarea de microperforații în zonele păroase, care conțin grupuri de 2 până la 4-5 rădăcini de păr care urmează să fie transplantate. Aceasta este o metodă veche. Metode mai moderne sunt următoarele:

Transplantul de păr prin extracția unităților foliculare (FUE)

Extracția unităților foliculare (FUE) este o tehnică de transplant de păr care presupune extragerea unităților foliculare din zonele donatoare chele și rezistente ale pacientului. Apoi, transplantăm aceste grefe de unități foliculare în zonele chele ale pacientului.

Având în vedere natura consumatoare de timp a acestei proceduri, adesea nu putem transplanta mai mult de 500 până la 600 de unități foliculare într-o zi, cu un maxim de 2.000 de foliculi. De asemenea, costul per grefă al FUE este, în general, de două ori mai mare decât cel al procedurii standard de transplant de păr pe unitate foliculară, în cadrul căreia luăm o fâșie de țesut donator din spatele capului și o tăiem sub lupă în unități foliculare individuale.

Reducerea scalpului (excizie în serie)

Aceasta presupune îndepărtarea a cât mai mult posibil din zona cheală. Zonele adiacente purtătoare de păr ale scalpului sunt aduse mai aproape de zona cheală, înțelegând că vor rămâne unele zone chele. Repetăm această tehnică de una sau mai multe ori la o dată ulterioară pentru a reconstrui în cele din urmă zona cheală.

Extinderea țesutului

Chirurgul turc plasează un dispozitiv numit “expandator tisular” sub zona de creștere a părului, lângă zona calvă. După câteva săptămâni, expanderul de țesut determină creșterea de noi celule de piele. Apoi este necesară o altă operație pentru a plasa noua piele expandată pe zona cheală adiacentă.

Aproape toată lumea crede că unitățile foliculare sunt cea mai bună dimensiune a grefei pentru transplantul de păr, dar realitatea este puțin diferită. În clinica noastră, folosim trei dimensiuni de grefe: unități foliculare de păr simple, 2-3 unități foliculare de păr și 4-5 unități foliculare de păr modificate. Folosim unități foliculare unice în principal pentru linia părului, în timp ce unitățile foliculare pot fi dimensiunea de bază pentru restul grefelor.

Candidații ideali pentru înlocuirea părului ar trebui să aibă o creștere sănătoasă a părului pe partea din spate și pe părțile laterale ale capului. Părul de pe spatele și părțile laterale ale capului vor fi locurile donatoare, din care vom îndepărta chirurgical lambourile și grefele.

Pentru a obține plinătatea dorită, sunt necesare mai multe ședințe chirurgicale. Se recomandă o perioadă de vindecare de câteva luni între fiecare ședință. Rezultatul final cu o serie completă de grefe poate dura până la 2 ani.

La o lună sau două după operația din Istanbul, părul grefat cade (ceea ce este normal și temporar). Este nevoie de încă o lună sau mai mult până când părul începe să crească. Pentru a obține rezultate cu aspect mai natural, poate fi necesară o procedură chirurgicală de retușare.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️