Transplanturi de păr pentru celebrități

Cyril Lignac, Matt Pokora, Raphaël Nadal, Malik Bentalha, Elon Musk, David Beckham, Chris Martin, etc… Pentru o vedetă, a avea un aspect impecabil este esențial pentru cariera sa. Unii s-au confruntat cu chelia și au găsit calea potrivită pentru a remedia acest lucru: transplantul de păr.

Multe celebrități și-au făcut transplant de păr pentru a-și corecta problemele de calviție. Vedete de film, cântăreți și chiar sportivi de top au optat pentru această soluție radicală.

Am întocmit o listă neexhaustivă a celebrităților care credem că au suferit implanturi de păr. Haideți să aruncăm o privire la 39 de fotografii înainte și după ale unor vedete internaționale și la transplanturile lor de păr pentru a face față căderii părului!

Transplantul de păr nu este doar pentru vedete. Este pentru oricine a suferit o cădere a părului și vrea să își recapete părul natural fără durere sau cicatrici.

Cereți-ne o ofertă pentru un transplant de păr FUE sau DHI în Turcia. Până la 70% mai ieftin decât în Europa.

Jean Dujardin: transplant de păr înainte și după

Celebrul actor francez devenit agent OSS 117 a trecut printr-o perioadă de chelie în anii 2010. După un transplant de păr, el și-a recăpătat o coamă mai densă, ceea ce l-a făcut unul dintre cei mai atractivi actori masculini din Franța.

Chelia masculină, cunoscută și sub numele de alopecie androgenetică, este principalul motiv pentru care bărbații optează pentru transplantul de păr. Potrivit ISHRS, peste 95% dintre bărbații cu chelie au alopecie androgenetică.

John Travolta: Transplantul de păr înainte și după

Între 2010 și 2016, John Travolta a prezentat o schimbare a densității părului său, ceea ce i-a făcut pe oameni să creadă că poartă peruci. Dar, de fapt, actorul din Grease a optat pentru implanturi capilare pentru a ascunde o calviție incipientă și pentru a-și redensifica părul.

Elton John: transplant de păr înainte și după

Victimă a căderii părului încă de la o vârstă fragedă, cântărețul britanic Elton John a optat pentru mai multe implanturi de păr începând cu anii 1970. Transplantul de păr îi va schimba viața și îi va oferi un nou look.

Mel Gibson: Transplant de păr înainte și după

Deși Mel Gibson nu a confirmat transplantul de păr, gladiatorul are o linie a părului mai puternică, ceea ce dezvăluie un implant de păr. Evoluția părului său a permis fanilor săi să detecteze o densitate progresivă.

Potrivit Societății Americane de Chirurgie Plastică, în 2019, peste 16.000 de bărbați au fost supuși unui transplant de păr în Statele Unite.

Nicolas Cage: transplant de păr înainte și după

La fel ca John Travolta, Nicolas Cage a prezentat o evoluție flagrantă a părului între 2012 și 2014. Actorul nu a confirmat niciodată transplantul de păr, dar o diferență reală la nivelul liniei părului a dat de gol secretul său capilar.

Rafael Nadal: Transplant de păr înainte și după

În 2016, tenismenul a scăpat de un complex estetic care îl urmărea pe teren. Suferind de calviție, Rafael Nadal a suferit o operație estetică și a optat pentru un transplant de păr la vârsta de 35 de ani.

Elon Musk: Transplant de păr înainte și după

Pentru a-și oferi tinerețea veșnică, șeful Tesla a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În afară de un implant de barbă, cel mai evident tratament a fost un transplant de păr, care i-a oferit acel păr dens.

Potrivit unui studiu realizat de International Society Of Hair Restoration Surgery (ISHRS) în 2020, bărbații reprezintă peste 85% dintre pacienții cu transplant de păr din întreaga lume.

Tom Hanks: transplant de păr înainte și după

Deși este înzestrat genetic cu un fir de păr fin, actorul din Forrest Gump a optat totuși pentru un implant de păr pentru a-și rectifica subtil linia părului și pentru a-și umple tâmplele. Actorul din Forrest Gump a reușit astfel să recupereze o linie a părului dreaptă.

Sylvester Stallone: transplant de păr înainte și după

În 2016, Sylvester Stallone are o linie a părului mult mai joasă și mai armonioasă. Acest lucru poate sugera că a suferit un transplant de păr și, mai precis, implanturi temporale cu câțiva ani înainte. Craniul său este plin și bine mobilat.

Wayne Rooney: transplant de păr înainte și după

În 2011, fotbalistul englez Wayne Rooney, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a fost supus unui transplant de păr pentru a atenua o calviție gravă. Dar nu a funcționat cu adevărat. Acest lucru i-a determinat să opteze pentru o metodă mai bună în 2014.

Vârsta medie a bărbaților care se supun unui transplant de păr este de aproximativ 40 de ani, deși aceasta poate varia în funcție de individ și de gravitatea căderii părului.

David Beckham: transplant de păr înainte și după

Legenda fotbalului englez David Beckham ar fi fost supus unui transplant de păr în 2018. Deși nu a confirmat niciodată acest lucru, părul său, care a devenit și continuă să fie dens, sugerează că a fost supus unei operații estetice.

Jude Law: Transplant de păr înainte și după

Suferind de calviție avansată și probleme cu părul de la o vârstă fragedă, actorul Jude Law a suferit mai multe transplanturi de păr între 2011 și 2014. Implanturile sale de păr, destul de reușite, sunt discrete, iar linia părului său este din nou armonioasă.

Kevin Costner: transplant de păr înainte și după

Deși Kevin Costner nu a susținut niciodată că a făcut un transplant de păr, nici nu a negat acest lucru. Densitatea actuală a părului său sugerează că nu a chelit niciodată. Și totuși, la vârsta de 30 de ani, actorul de la Bodyguard avea tâmplele chele.

FUE (Follicular Unit Extraction) este cea mai frecvent utilizată tehnică de transplant de păr pentru bărbați, reprezentând peste 90% din proceduri, potrivit ISHRS.

Sam Smith: Transplant de păr înainte și după

Sam Smith este una dintre acele celebrități care a vorbit deschis despre căderea părului său. În 2020, cântărețul britanic a dezvăluit într-un videoclip pentru Vogue transplantul de păr care i-a permis să își recâștige o plete densă de păr.

Ben Affleck: Transplant de păr înainte și după

În 2012, revista GQ a relatat eșecurile de păr ale lui Ben Affleck. Actorul american, care obișnuia să își piardă părul prin aplicarea zilnică de gel, are acum tâmplele și vâltoarea plină după un implant de păr.

Bono: Transplant de păr înainte și după

Cântărețul irlandez de la U2 are o linie a părului joasă, armonioasă și tâmple pline. Nu ai ghici niciodată că și-a făcut un transplant de păr între 2011 și 2014. Muzicianul nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

Transplantul de păr poate fi o opțiune costisitoare, costul mediu variind în funcție de țară, clinică și gradul de cădere a părului. Cea mai bună destinație este Turcia (Istanbul)

Tom Brady: transplant de păr înainte și după

Jucătorul NFL Tom Brady a fost subiectul mai multor zvonuri referitoare la chelia sa și apoi la părul său brusc dens. Fundașul echipei New England a fost supus unei intervenții de chirurgie estetică și a optat pentru un implant de păr.

Lebron James: Transplant de păr înainte și după

În timp ce Lebron James obișnuia să își ascundă chelia cu o bentiță, el a îmbrățișat-o în mod clar în 2015, înainte de a opta pentru un transplant de păr. De atunci, starul NBA nu a mai avut probleme cu părul și acum se mândrește cu o plete completă.

Gordon Ramsay: transplant de păr înainte și după

Gordon Ramsay, celebrul bucătar cu stele Michelin, a suferit o operație estetică și a optat pentru un transplant de păr pentru a-și ascunde chelia, care ajunsese la nivelul 3 pe scara Norwood. De atunci, bucătarul și-a etalat cu mândrie părul des.

Jamie Foxx: Transplant de păr înainte și după

Actorul american, care în tinerețe avea o plete plină de păr, a avut dificultăți în a face față chelirii sale incipiente. Din fericire, grație unui implant de păr, el și-a recăpătat o frumoasă podoabă capilară, cu o linie a părului joasă și foarte naturală.

Robbie Williams: Transplant de păr înainte și după

Suferind de calviție, Robbie Williams a încercat mai multe metode pentru a-și păstra părul. După un transplant de păr, cântărețul în vârstă de 48 de ani nu mai încearcă să lupte împotriva chelirii. El a găsit cea mai bună soluție pentru a-și face părul mai dens.

Silvio Berlusconi: Transplant de păr înainte și după

Adept al chirurgiei estetice, celebrul om de afaceri Silvio Berlusconi a suferit transplant de păr după transplant de păr. În 2004, el a suferit un transplant de păr pe cap pentru a-și lua adio de la calviție, potrivit spuselor medicului său într-un interviu televizat.

Bărbații sunt din ce în ce mai deschiși la transplantul de păr ca soluție pentru căderea părului, numărul de proceduri efectuate în fiecare an fiind în continuă creștere.

Chris Martin: Transplantul de păr înainte și după

La fel ca multe vedete, liderul grupului Coldplay ar fi suferit un transplant de păr. O procedură estetică pe care nu a confirmat-o niciodată, dar care a dat roade, având în vedere linia părului aproape intactă a cântărețului.

Jurgen Klopp: Transplant de păr înainte și după

Fostului fotbalist german îi place să aibă grijă de părul său. În 2013, cel care acum antrenează în Premier League și-a făcut un transplant de păr pentru a combate căderea părului și pentru a-și da o nouă șansă la viață.

Concluzie

Alegeți cea mai bună clinică de implant de păr din Turcia pentru a vă asigura o procedură de succes. Aflați mai multe despre activitatea chirurgului. Există mai multe criterii de care trebuie să țineți cont atunci când faceți alegerea:

  • Opiniile și mărturiile pacienților
  • Fotografii înainte și după operație
  • Data la care a fost înființată clinica
  • Acreditarea clinicii
  • Numărul de ani de experiență a medicului
  • Specialitatea clinicii și a chirurgilor săi

Dacă vă este greu să faceți o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

1

Coordinatrice

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru vă va contacta prin mesaj pe Whatsapp sau prin e-mail pentru un prediagnostic gratuit al părului dumneavoastră.

Vă va cere fotografii de față și de profil, precum și obiectivele dumneavoastră, pentru aobține părerea chirurgului capilar.

2

Chirurgien

În cazul în care chirurgul este în măsură să îndeplinească obiectivele dvs. și ne dă undă verde pentru transplantul de păr, vă vom trimite o ofertă personalizată gratuită și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza totul pentru dumneavoastră: Zbor, taxi, hotel, transplant de păr, medicamente și, mai presus de toate, un frumos tur ghidat al Istanbulului.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️