Transplant de păr pentru femei în Turcia

transplant de păr femeie Istanbul 1
Scris de Melissa

Concentrează-te pe transplanturile de păr pentru femeile din Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr feminin de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr pentru femei în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Care este prețul unui transplant de păr feminin în Turcia?

Prețul mediu al unui transplant de păr feminin în Turcia este de 2.200 EUR, cu un preț minim de 1.500 EUR și un preț maxim de 2.500 EUR. Acest preț include costurile de cazare și de transport. Transplantul de păr durează aproximativ 7 ore și implică un anestezic local. Șederea în Istanbul durează 5 zile. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

Transplant de păr afro1700 €
Transplant de păr pentru femei2200 €
Transplant de păr DHI1900 €
Transplant de păr FUE1800 €

Implantarea părului este acum o formă de chirurgie estetică bine cunoscută și recunoscută. În Turcia, transplantul de păr pentru femei este oferit la prețuri accesibile de către chirurgi cu experiență, în clinici moderne, de înaltă tehnologie și, mai ales, cu 70% mai puțin decât în Europa. Un paradis pentru femeile care doresc să își coafeze din nou părul în fața oglinzii cu toată încrederea.

Căderea părului sau căderea părului?

Căderea părului este aproape inevitabilă la femei: la pubertate, în timpul sarcinii sau după naștere, în timpul alăptării, dar și la menopauză. În cazul carențelor, al subnutriției sau al unei alimentații dezechilibrate, ea apare ca un memento pentru a adopta un stil de viață mai sănătos.

Une femme qui perd ses cheveux
O femeie care își pierde părul

Căderea părului este o cu totul altă problemă. Aceasta se caracterizează printr-o cădere a părului care durează mai mult timp. Aceasta duce la o pierdere de densitate și la subțierea părului. În plus, există o reducere a liniei părului și o chelie consecventă la tâmple sau la despărțire.

Fotografii înainte și după

Cauzele căderii părului la femei

Căderea părului la femei poate fi ereditară, hormonală, mecanică sau indusă de medicamente.

  • Ereditară: Aceasta este cunoscută sub numele de alopecie androgenetică sau chelie de tip feminin. Este cel mai adesea rezultatul unei sensibilități a foliculului pilos care duce la perturbări ale ciclului de creștere a părului.
  • Hormonal: De-a lungul vieții, o femeie este supusă unor fluctuații ale hormonilor feminini și masculini. Acestea se reflectă în sănătatea părului ei, care poate fi fragil, despicat, uscat sau gras. Acest lucru este cunoscut sub numele de alopecie androgenetică.
  • Imunitară: Alopecia rezultată în urma unei boli autoimune se numește alopecie. Aceasta se caracterizează prin găuri rotunde pe craniu. Foarte adesea, poate fi rezolvată cu un tratament medical adecvat.
  • Mecanică: Căderea mecanică a părului este rezultatul unui tratament defectuos al părului: coafuri prea strânse sau trase pe spate, împletituri strânse, utilizarea excesivă a fiarelor de călcat, produse pentru păr prea chimice etc. Aceasta este cunoscută sub numele de alopecie de tracțiune.
Évolution de l'alopécie féminine
Evoluția alopeciei feminine

Soluție definitivă pentru a corecta căderea părului

Căderea părului la femei poate rezulta dintr-o serie de factori, dar poate fi ireversibilă. În prezent, nu există un tratament medicamentos eficient pentru alopecie. Cu toate acestea, există o soluție definitivă la care femeile pot recurge pentru a-i pune capăt: un transplant de păr în Turcia.

Transplantul de păr sau implantarea de păr presupune îndepărtarea foliculilor de păr dintr-o zonă care încă mai are păr și apoi implantarea lor în zona cheală.

Simulation avant et après une greffe de cheveux pour femme
Simulare înainte și după un transplant de păr pentru femei

Transplantul de păr este o intervenție chirurgicală neinvazivă care folosește tehnici moderne de transplant și echipamente de ultimă generație. Se efectuează într-o clinică sau într-un cabinet de chirurgie estetică de către un chirurg estetician cu experiență.

Clinicile de transplant de păr din Istanbul oferă cele mai competitive tarife de pe piață. Dacă aveți în vedere un transplant de păr feminin în Turcia, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă spunem mai multe despre ceea ce avem de oferit. Persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

Când ar trebui o femeie să facă un transplant de păr în Turcia?

În funcție de evoluția sa, alopecia feminină este clasificată de oamenii de știință pescara Ludwig:

Echelle de Ludwig
  • Ludwig I: Pe scara Ludwig I, aceasta este denumită cădere benignă a părului. În acest stadiu, se observă căderea părului și va progresa cu siguranță spre o pierdere difuză. Nu se recomandă transplantul de păr, deoarece căderea părului nu s-a stabilizat încă.
  • Ludwig II: În stadiul Ludwig II, există o pierdere vizibilă a densității părului. Alopecia se instalează în jurul despărțiturii, care devine din ce în ce mai subțire. În acest punct, un transplant de păr este deja o opțiune.
  • Ludwig III: La acest nivel, transplantul de păr pentru femei în Turcia este esențial. Reducerea liniei părului este foarte vizibilă. Alopecia se lărgește la nivelul tâmplelor, lăsând jumătate din partea superioară a craniului aproape goală.
Simulation avant et après d'une greffe de cheveux
Simularea înainte și după un transplant de păr

Alopecia de tracțiune sau cicatricială

Pe lângă alopecia difuză și progresivă, transplantul de păr pentru femei în Turcia poate fi luat în considerare și dacă suferiți de alopecie de tracțiune: o reducere a liniei părului care tinde spre spate și o chelie la tâmple.

Citiți articolul nostru: Subțierea liniei părului în Turcia.

Persoanele care și-au pierdut părul în urma unui traumatism, a unei arsuri sau a unui accident sunt, de asemenea, candidați buni pentru un implant de păr.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu transplantul de păr pentru femei:

  • Scabie sau supurație ;
  • Durere și mâncărime a scalpului;
  • Inflamație a foliculilor de păr;
  • Pierderea senzației pe scalp;
  • Subțierea părului;
  • Formarea de chisturi.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi atunci când vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Clinica noastră medicală este accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă (PMR). Utilizatorii de scaune cu rotile nu vor avea niciun fel de dificultăți.

Simulation abaissement de la ligne frontale chez la femme
Simulare de coborâre a liniei frontale la femei

Trebuie remarcat faptul că, în credința islamică, transplantul de păr pentru femei nu este considerat haram. Este halal și acceptabil dacă este folosit pentru a elimina un defect.

Care sunt contraindicațiile unui transplant de păr?

Singura contraindicație la un transplant de păr pentru femei în Turcia este că nu poate fi efectuat pe un scalp care nu este sănătos. O inflamație profundă a scalpului poate face ca un transplant să eșueze.

Simulation greffe avant et après
Simularea transplantului de păr înainte și după

De asemenea, transplantul de păr nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați, sau dacă aveți reacții alergice sau tulburări de coagulare. Dacă suferiți de insuficiență respiratorie sau de boli cardiovasculare, un transplant de păr nu este recomandat.

Diferite tehnici de transplant de păr

În prezent, există două tehnici de implantare a părului la femei. Acestea sunt tehnicile FUT și FUE.

Transplantul FUT

Transplantul FUT sau transplantul de unități foliculare este utilizat în principal în cazurile dealopecie pronunțată (pe scara Ludwig II și III). Aceasta este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează benzi de scalp cu lățimea de 2 cm până la 30 cm lungime din spatele craniului.

Simulation greffe avant et après
Simulare înainte și după

Țesutul de păr viu de pe această fâșie este apoi implantat în zona cheală. Aceasta lasă o cicatrice pe scalp care va fi acoperită de o nouă creștere a părului.

Transplant FUE

FUE sau Follicular Unit Extraction (extracția unităților foliculare) presupune extragerea grefelor direct din zona donatoare. Pentru a face acest lucru, scalpul donatorului este ras. Aceste grefe sunt implantate direct în zona cheală cu ajutorul unei lame de incizie.

Lama va face microincizii în care vor fi introduse grefele. Deoarece metoda FUE este foarte modernă, aceasta a dus la introducerea unei alte metode mai revoluționare, DHI sau Implantarea directă de păr.

Metoda FUE DHI

Cu metoda DHI, grefele extrase prin FUE din zona donatoare sunt inserate direct în zona primitoare. Este ca și cum chirurgul ar muta sistematic grefele dintr-o zonă în alta.

Metoda DHI se realizează cu ajutorul unui stilou cu microlamă. Această lamă poate fi realizată din oțel sau din piatră de safir. În acest din urmă caz, se folosește metoda DHI Sapphire.

Aceasta este în prezent cea mai bună metodă disponibilă. Piatra de safir, care este moale și sănătoasă, contribuie la o mai bună vindecare și reduce riscul de infecție, în special dacă este combinată cu o injecție de PRP.

Procedura de transplant de păr

Procedura se desfășoară în mai multe etape:

etapa1: Diagnosticarea părului

O consultație inițială va permite realizarea unui diagnostic de păr. De asemenea, se va efectua o evaluare a stării dvs. generale de sănătate prin intermediul unui test de sânge pentru a determina dacă un transplant de păr este compatibil cu starea dvs. de sănătate.

Greffe capillaire avant et après chez la femme
Transplantul de păr înainte și după pentru femei

etapa2: Consultația la fața locului

O a doua consultație la Istanbul pentru o evaluare medicală mai aprofundată: starea și textura părului, identificarea zonei donatoare, numărul de grefe necesare, tehnica de implantare care urmează să fie folosită.

etapa3: Ziua operației

În ziua operației, veți fi îngrijit de chirurgul plastician și de echipa sa.Operația de transplant de păr poate dura între 6 și 8 ore, în funcție de volumul de grefe care urmează să fie implantate și de tehnica folosită. Un chirurg cu experiență poate implanta până la 4.000 de grefe într-o singură ședință.

Anesthésie du cuir chevelu
Anestezia scalpului

Operația se efectuează sub anestezie locală. Este complet nedureroasă. La intervale de timp, chirurgul și pacientul pot lua o pauză pentru a se întinde și a se relaxa timp de câteva minute.

În timpul operației, nu poate fi exclus riscul de sângerare sau de deteriorare a foliculilor de păr. Totul depinde de expertiza chirurgului și de capacitatea acestuia de a extrage foliculii fără a-i deteriora.

Citește și: Transplantul de păr DHI în Turcia

După un transplant de păr, scalpul poate simți o ușoară furnicătură. Această senzație se va dispărea după 24 de ore, în timp ce scalpul se vindecă.

Simulation greffe capillaire chez la femme
Simulare de transplant de păr la femei

pasul4: Urmărire și monitorizare

la3 zile după operație, chirurgul va efectua un control în clinică. El va stabili dacă grefa a avut succes sau nu, în funcție de starea scalpului.

Practicianul va efectua controale la distanță pentru a vedea dacă grefa a avut succes și dacă pacientul urmează corect instrucțiunile postoperatorii. În general, nu există retușuri pentru un transplant de păr.

Coordinatrice et la patiente
Coordonatorul și pacientul

Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația la un cost redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

După o operație de transplant de păr reușită, implanturile de păr sunt întotdeauna reînnoite. Cu alte cuvinte, acestea durează atât timp cât trăiește pacientul. De fapt, părul transplantat nu moare niciodată.

Turcia este renumită pentru stăpânirea aproape perfectă a operației de implant de păr, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu medicii potriviți, rata de succes a operației poate fi estimată la 98%.

Deoarece operația de implant de păr se efectuează sub anestezie, nu există durere. Doar o mică durere poate fi resimțită în momentul injecției, precum și atunci când anestezicul dispare.

Este într-adevăr posibil să se efectueze o operație de transplant de păr fără a fi nevoie să se radă întreaga zonă. Doar anumite fire de păr din zona donatoare trebuie să fie rase, iar acestea nu depășesc, în general, 2.000 de foliculi.

Reducerea frunții presupune efectuarea unei incizii la linia părului, îndepărtând o parte din țesutul frontal pentru a coborî linia părului. Prin urmare, nu este un transplant de păr, ci o operație foarte diferită.

Transplantul de păr, deși durează între 6 și 8 ore, este o operație destul de simplă și lipsită de riscuri. Trebuie să petreceți doar 3 sau 4 zile în Turcia pentru a o face.

Tratamentul cu PRP (plasmă bogată în trombocite) este o tehnică medicală care utilizează plasma sanguină a pacientului, îmbogățită cu trombocite. Este utilizat în dermatologie, ortopedie și medicină estetică, în special în sectorul capilar, pentru a stimula creșterea părului.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️