Reducerea frunții în Turcia

prețul reducerii liniei de front Turcia 1
Scris de Manuella

Cunoscută și sub numele de reducere a frunții, operația de coborâre a liniei părului permite pacienților să își coboare linia părului și este cel mai frecventă la femeile cu o linie a părului înaltă, adesea din cauza căderii părului. Sfaturile noastre pentru o operație de succes de coborâre a liniei părului în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații desprereducerea firului de păr în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o Reducerea frunții în Turcia?

Costul mediu al unei reduceri a frunții în Turcia este de 1.400 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore. Durata șederii în Istanbul este de 4 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 3 luni.

Coborârea liniei frunții1400 €
Transplant de păr pentru bărbați1800 €
Transplant de păr pentru femei2200 €
Reducerea frunții1800 €

Ce este reducerea frunții?

Cunoscută și sub numele de reducerea frunții, remodelarea frunții sau îmbunătățirea scalpului, operația de coborâre a frunții din Turcia permite pacienților să își coboare linia părului, reducând înălțimea frunții fără a modifica trăsăturile faciale. Este cel mai frecventă la femeile cu o linie a părului înaltă, adesea din cauza căderii părului.

Simulation de la réduction de la ligne frontale
Simulare de reducere a frunții

Turcia s-a impus ca lider în turismul medical în Europa. Procedura dereducere a liniei păruluiîn Turcia, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, durează, în general, câteva ore și se efectuează sub anestezie generală, în regim ambulatoriu. Noua linie a părului este marcată pe frunte, chirurgul taie excesul de piele și scalpul este coborât până la noua linie a părului.

Inciziile sunt plasate strategic pentru a minimiza vizibilitatea cicatricei, făcându-o practic nedetectabilă, deoarece este acoperită de păr. Este frecventă combinarea operației de pierdere a părului cu operația de feminizare a feței.

Fotografii înainte și după

Intervenții chirurgicale pentru bărbați și femei

Înainte de începerea operației, chirurgul trasează o linie de creastă post-operatorie anticipată. Operația de coborâre a crestei părului în Turcia se realizează în funcție de această linie și se face o incizie de-a lungul liniei părului.

Excesul de scalp este tăiat și îndepărtat, iar restul scalpului este întins până la noua linie a părului. Dacă acest lucru nu este suficient, se folosesc expansoare tisulare pentru a ajunge la noua linie a părului. Se folosesc suturi pentru a fixa scalpul de os, iar inciziile sunt cusute și se aplică bandaje pe deasupra.

abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Fotografie înainte și după coborârea frunții

Inciziile sunt plasate acolo unde părul poate crește la loc, făcând cicatricile invizibile. Pe măsură ce părul crește la loc, cicatricile dispar complet din vedere.

Aveți HIV? O clinică specială vă este rezervată pentru a vă coborî linia părului în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personal.

Durata șederii în Turcia

Operația de reducere a frunții în Turcia este o procedură ambulatorie care durează aproximativ 1,5 până la 2 ore în sala de operație. După ce efectele sedării au dispărut, vi se permite să plecați. Cu toate acestea, ar trebui să vă propuneți să rămâneți în Turcia timp de cel puțin 6 zile după operație.

În această perioadă, veți avea o vizită de control cu chirurgul pentru a verifica dacă totul este în regulă și dacă suturile au fost îndepărtate, de obicei după 5 sau 6 zile – moment în care veți putea pleca acasă.

Perioada de recuperare

Va dura între 3 și 6 luni pentru ca părul să crească din nou prin cicatrice, ceea ce este important, deoarece ascunde cicatricea. Timpul de recuperare variază de la o persoană la alta, iar unele persoane se pot întoarce la rutina normală chiar și după 2 zile. de obicei, este nevoie de 6 până la 7 zile pentru a relua activitățile normale și este posibil să observați la început o oarecare umflătură și vânătăi în partea superioară a frunții.

Durerea este tratată cu analgezice și toate simptomele dispar după câteva zile. Amorțeala în partea superioară a frunții este frecventă și senzația normală revine de obicei după 3 până la 5 zile.

Urmărirea postoperatorie

Iată câteva sfaturi utile pentru urmărire:

  • Folosiți comprese cu gheață în primele zile pentru a ameliora inflamația și vânătăile. Gheața este eficientă în reducerea imediată a umflăturii.
  • Nu luați medicamente antiinflamatoare, deoarece acestea cresc tendința de sângerare.
  • Continuați să luați analgezicele prescrise de medicul dumneavoastră.
  • Evitați activitatea fizică intensă, cum ar fi gimnastica, alergarea, înotul etc. timp de cel puțin două săptămâni după operație.
  • Nu purtați bentițe sau orice alt accesoriu pe cap pentru o perioadă de timp.
  • Nu beți și nu fumați, deoarece acest lucru va interfera cu procesul de vindecare.
photo avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Fotografie înainte și după coborârea frunții

Rata de succes

Rata de succes este foarte mare pentru procedurile de coborâre a frunții, iar efectele secundare sunt minime, dar trebuie să știți că cicatricea poate fi vizibilă cu anumite coafuri. Transplantul de păr ar putea fi aplicat pentru a reduce și mai mult aspectul oricărei cicatrici.

Operația de reducere a liniei părului devine din ce în ce mai populară. Din ce în ce mai multe femei optează pentru această procedură și, până în prezent, nu au fost raportate decese. Subțierea părului din cauza căderii părului poate apărea imediat după operație, dar acest lucru este doar temporar.

Simulation avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Simularea coborârii frunții la un bărbat

Riscuri, complicații și efecte secundare

Coborârea frunții este în general sigură, dar există riscuri rare asociate cu orice intervenție chirurgicală. Acestea includ amorțeală, sângerare, vânătăi, umflături, disconfort și pierderea temporară sau permanentă a părului.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Reducerea liniei părului este permisă în Islam. Este o operație halal și nu haram, deoarece oferă un avantaj medical și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Simulare de reducere a frunții pentru femei

Am prevăzut facilități de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă (PMR) pentru a le face experiența mai plăcută.

Alternativele

Chirurgia estetică în Turcia nu este singura opțiune. Luați în considerare aceste metode înainte de a opta pentru un tratament chirurgical:

  • Implant de păr: Transplantul de păr în Turcia permite grefarea părului de-a lungul rădăcinii în loc de în jos. Această tehnică este, de asemenea, utilizată pentru a vă îngroșa părul.
  • Coafarea: Puteți ascunde o frunte mare prin coafarea părului în acest mod. Bineînțeles, aceasta este o metodă nechirurgicală. Alegeți coafuri care să acopere partea superioară a frunții.

Dacă vă este greu să alegeți, vă putem ajuta să faceți din procedura dvs. un succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Coborârea liniei părului reduce dimensiunea frunții. Această procedură armonizează și reechilibrează liniile feței. Pentru bărbați, în special, coborârea liniei părului compensează pierderea părului odată cu vârsta și chelia.

Operația de reducere a liniei părului în Turcia este sigură. Cu toate acestea, este posibil să vă confruntați cu unele efecte secundare inconfortabile, dar ușoare și de scurtă durată: amorțeală a părții superioare a frunții, sângerări minore, vânătăi sau umflături.

Coborârea liniei părului nu este o procedură dureroasă, datorită anesteziei generale și a inciziei minime. Este posibil să simțiți un oarecare disconfort la trezire și în zilele următoare operației. Analgezicele sunt atunci suficiente pentru a masca durerea.

Deoarece foliculii de păr sunt îngropați sub incizie, cicatricea este ascunsă în mod natural de păr. În următoarele 6 luni, țesuturile se vor fi vindecat și, după un an, cicatricea va dispărea complet.

Rata de succes pentru coborârea liniei părului în Turcia este optimă. Cu toate acestea, deoarece nu există un risc zero în chirurgie, un procent foarte mic de pacienți poate avea probleme postoperatorii minore, dar fără consecințe grave.

Operația de coborâre a liniei părului durează 2 ore. Deoarece se efectuează sub anestezie generală, trebuie să vă permiteți o ședere totală de 4 zile în Turcia, inclusiv o noapte în spital după operație pentru a rămâne sub supraveghere medicală.

Rezultatele coborârii liniei părului sunt vizibile imediat. Mai mult, rezultatele sunt permanente, deoarece linia frunții rămâne coborâtă toată viața. Prin urmare, vi se garantează rezultate stabile și ireversibile.

Pentru a reduce o frunte mare, puteți încerca o coafură cu franjuri sau o parte laterală pentru a reduce înălțimea frunții. De asemenea, puteți folosi machiajul pentru a crea umbre sau puteți purta o bentiță sau o pălărie. Intervenția chirurgicală este încă o soluție eficientă.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️