Liposucția gâtului în Turcia

liposucție gât preț 1
Scris de Émilie

Liposucția gâtului în Turcia este o procedură de chirurgie estetică concepută pentru a îndepărta grăsimea din depozitele de sub pielea gâtului cu ajutorul unei canule echipate cu o aspirație puternică. Este cunoscută și sub numele de lipoplastie sau modelare a grăsimii.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția gâtului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă liposucția gâtului în Turcia?

Costul mediu al unei liposucții de gât în Turcia, în Istanbul, este de 2.000 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.600 € la 2.400 €.

ProceduraPreț Turcia
Liposucția gâtului2000 €

Ce este liposucția gâtului?

Liposucția gâtului în Turcia este o procedură de chirurgie estetică menită să elimine grăsimea din depozitele de sub pielea gâtului cu ajutorul unei canule dotate cu o aspirație puternică.

Este cunoscută și sub numele de lipoplastie sau modelare a grăsimii. Scopul liposucției gâtului este de a elimina grăsimea vizată și de a lăsa conturul corporal dorit între zonele aspirate și cele neaspirate.

Liposucția gâtului, o procedură chirurgicală din Turcia concepută pentru a trata depozitele superficiale și profunde de grăsime subcutanată distribuite în proporții neplăcute din punct de vedere estetic, s-a dovedit a fi o metodă eficientă de îmbunătățire a siluetei.

Liposucția poate reduce în mod radical și permanent zonele localizate de grăsime proeminentă. Este cel mai eficient la persoanele a căror greutate este apropiată de cea normală și a căror piele este fermă și elastică.

Aceste zone de grăsime localizată nu dispar cu o dietă strictă și cu exerciții fizice. În schimb, liposucția nu este o metodă de slăbire sau de control al greutății. Liposucția nu este un tratament pentru obezitate.

În practică, liposucția poate fi aplicată în numeroase zone ale corpului: șolduri, coapsele exterioare, abdomen, genunchi, viței, glezne și brațe. Îmbunătățirile tehnice au făcut posibilă extinderea acțiunii sale la nivelul feței și al gâtului (de exemplu, bărbia dublă).

Liposucție Vaser de înaltă definiție

Vaser este o tehnică alternativă de liposucție care utilizează unde ultrasonice pentru a înmuia țesutul adipos. Deoarece vaser afectează doar țesutul adipos și nu și alte țesuturi din jur, timpul de recuperare este mai scurt și există mai puține vânătăi și umflături.

De asemenea, vaserul face posibilă sculptarea grăsimii mai în detaliu și crearea unor linii corporale mai fine. Această tehnică se numește Liposucție Vaser de înaltă definiție.

High Definition Vaser evidențiază detaliile anatomice ale corpului.

Consultația dumneavoastră

În timpul consultului dumneavoastră, veți avea ocazia să discutați despre obiectivele dumneavoastră cosmetice. Chirurgul vă va evalua ca și candidat pentru o intervenție chirurgicală de liposucție și va specifica abordarea care este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Trebuie să veniți la consultație pregătit să discutați istoricul medical complet și să răspundeți la următoarele întrebări:

  • Aveți probleme de sănătate sau alergii la medicamente? Sunteți în tratament pentru orice problemă de sănătate?
  • Ați suferit vreodată o intervenție chirurgicală?
  • Care sunt medicamentele, vitaminele și suplimentele pe bază de plante pe care le luați în prezent?
  • Care este consumul actual de alcool, tutun și droguri recreative?
  • Care este istoricul procedurilor cosmetice neinvazive?
  • La ce rezultate vă așteptați în urma unei intervenții chirurgicale? Care este motivația principală pentru a vă supune unei abdominoplastii?

De asemenea, chirurgul va:

  • Vă va ruga să vă uitați în oglindă și să indicați exact ceea ce ați dori să vedeți îmbunătățit.
  • Va face fotografii pentru dosarul dumneavoastră medical.
  • Vă va evalua starea de sănătate, inclusiv orice condiții de sănătate preexistente sau factori de risc.
  • Vă va evalua elasticitatea pielii.
  • Discutați despre greutatea dvs. ideală, greutatea dvs. realistă și greutatea dvs. actuală.
  • Explicarea tipului de procedură sau a combinației de proceduri.
  • Explicarea rezultatelor la care vă puteți aștepta.
  • Explicarea opțiunilor de anestezie.
  • Explicarea a ceea ce vă puteți aștepta după operație.
  • Arătați fotografii înainte și după operație ale unor cazuri similare cu al dumneavoastră și răspundeți la orice întrebări pe care le aveți.
  • Explicați riscurile și complicațiile asociate.

Tipul de anestezie

În funcție de mărimea zonei care urmează să fie tratată, liposucția poate fi efectuată sub anestezie locală, anestezie locală combinată cu sedare intravenoasă sau anestezie generală. În unele cazuri, se poate utiliza și anestezia regională, cum ar fi o anestezie epidurală.

Șederea în spital

Durata șederii în spital depinde de cantitatea de grăsime îndepărtată. Aceasta poate fi scurtă (câteva ore) pentru liposucțiile mici efectuate sub anestezie locală sau mai lungă (1 sau 2 zile) pentru liposucțiile mai mari efectuate sub anestezie generală.

Tehnica operatorie

Fiecare chirurg are propriile tehnici personale, pe care le adaptează la fiecare caz nou pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Cu toate acestea, există câteva principii comune: Inciziile cutanate sunt mici (3 până la 4 milimetri) și discrete, în general ascunse într-un pliu natural. Celulele de grăsime din straturile profunde și superficiale sunt aspirate cu ajutorul unor canule netede care trec prin straturile de țesut subcutanat, având grijă să evite nervii și vasele de sânge.

Un tub metalic îngust este introdus printr-o mică incizie (un tub Vaser în acest caz) în pielea înconjurătoare. Acesta este conectat la o pompă de vid puternică care este trasă înainte și înapoi de-a lungul zonei cu exces de grăsime. Dispozitivul Vaser descompune țesutul adipos superficial cu ajutorul undelor ultrasonice, iar dispozitivul de vacuum aspiră grăsimea. Procesul elimină tunelurile de grăsime, lăsând intacte vasele mici de sânge și nervii. Pielea se retrage apoi.

După operație, se aplică un pansament compresiv cu ajutorul unui bandaj elastic. Foarte des, peste bandaj se poartă un articol special de compresie. Durata operației depinde de cantitatea de grăsime îndepărtată și de numărul de zone ale corpului care urmează să fie tratate. Aceasta poate varia de la 20 de minute la 3 ore (durata medie este de 1 până la 2 ore).

După operație

Timpul necesar pentru recuperarea după operație este proporțional cu cantitatea de grăsime în exces îndepărtată. După operație, veți observa umflături și vânătăi în zonele tratate. Durerea poate varia de la pacient la pacient, dar este în general ușoară, datorită utilizării unor canule foarte fine. Oboseala este frecventă în primele câteva zile postoperatorii, în special după operațiile majore de liposucție. Rezultatul final poate fi evaluat în cel mai bun caz la 6 luni de la operație.

Care sunt limitările?

Este important să înțelegem că liposucția nu este un tratament pentru obezitate. Cantitatea de grăsime care poate fi îndepărtată dintr-o zonă localizată este limitată de ceea ce este sigur (maximum 3 litri) și de o limită naturală, când nu mai poate fi îndepărtată grăsime. Prin urmare, este posibil să nu fie posibil să slăbiți o zonă atât de mult pe cât v-ați dori.

Alte tratamente pot fi efectuate în aceeași zonă după șase luni. În unele situații, pielea este inelastică și flască. Liposucția în aceste zone va avea atunci tendința de a lăsa pielea mai laxă, iar excizia pielii poate fi recomandată pentru a corecta acest lucru, fie în același timp cu liposucția, fie într-o etapă ulterioară.

Acest lucru se întâmplă cel mai adesea la nivelul abdomenului, după sarcină sau pierdere în greutate, al feselor sau al gâtului. Gropile și ridurile pielii, cunoscute uneori sub numele de celulită, nu vor fi îmbunătățite prin liposucție.

Posibile complicații

Liposucția, chiar dacă este efectuată din motive estetice, este o operație chirurgicală veritabilă, cu riscurile consecvente asociate oricărei proceduri medicale, oricât de benigne ar părea.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️