Mărirea sânilor în Turcia

preț mărirea sânilor Turcia ieftin 1 1
Scris de Laurence

Când vine vorba de mărimea sânilor, unele femei simt că natura nu le-a făcut nici o favoare. Altele au văzut cum sânii lor generoși au devenit rapid neatractivi după sarcină, alăptare sau pierdere în greutate. Toate aceste femei aspiră să redobândească o mărime completă a cupei sutienului. Aici intervine augmentarea sânilor în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despreaugmentarea sânilor în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de mărire a sânilor în Turcia

Costul mediu al unei operații de mărire a sânilor în Turcia este de 2.700 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Acest preț depinde de volumul sânilor ales de pacientă, de marca de proteze și de faptul dacă operația este însoțită de un lifting facial, de lipofilling sau de proteze mamare. Rezultatul final este vizibil în termen de 2 luni.

proteza rotundă Mentor®2500 €
proteza anatomică Mentor®2800 €
Ridicarea sânilor (mastopexie)2300 €
Mărirea sânilor2900 €
Lipofilling augmentare3000 €
Schimbarea implanturilor mamare2800 €

După rinoplastie, augmentarea sânilor este cea mai populară operație estetică, atrăgând milioane de femei din întreaga lume. În timp ce în unele țări este costisitoare, limitată sau riscantă, nu este cazul în Turcia.

Această procedură estetică este efectuată de cei mai buni chirurgi plasticieni din Istanbul, folosind tehnici ultramoderne, de ultimă oră. Totul la un preț cu 40% mai mic decât în Franța, Germania, Spania sau Italia.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Mărirea sânilor pentru sâni perfecți

Cât valorează mărirea sânilor în Turcia? Iată tot ce trebuie să știți.

Ce este augmentarea sânilor și de ce să o faci?

Mărirea sânilor este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie estetică din lume. Aceasta constă în creșterea sau restabilirea volumului și asimetriei sânilor folosind diferite tehnici.

Sânii flasci, mici sau căzuți pot fi uneori cauza complexului unei femei. Simboluri ale feminității, se consideră că au o putere de atracție sau de seducție. Dar funcția lor nu se oprește aici, deoarece au și rolul de a hrăni omenirea în primele sale momente de viață.

Acest tip de chirurgie plastică poate fi ales pentru :

  • Motive estetice: sâni mici în mod natural sau sâni care au devenit flasci după alăptare
  • Motive medicale: după o mastectomie sau o extirpare din cauza cancerului mamar.

Fotografii înainte și după

De ce să vă faceți o augmentare a sânilor în Turcia?

Turismul de sănătate este în plină expansiune în Istanbul. Deși augmentarea sânilor este deja un lucru obișnuit în multe țări, se bucură de o reputație mai bună în Turcia. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că augmentarea sânilor în Turcia, și în special în Istanbul, se realizează :

  • De către chirurgi esteticieni specializați în medicină estetică;
  • În clinici ultramoderne și sigure din Istanbul;
  • Cu o rată de succes de până la 95%.

Clinicile de chirurgie plastică și estetică din Istanbul oferă servicii și igienă de cea mai înaltă calitate pentru a asigura proceduri chirurgicale fără cusur. Iar prețul rămâne motivația numărul unu pentru pacienți.

Prețul mediu al unei operații de mărire a sânilor în Turcia este cu 40-50% mai mic decât în alte țări europene, iar același lucru este valabil și pentru reducerea sânilor.

Photo d'une poitrine refaite
Fotografie de la o augmentare a sânilor

Diferitele tipuri de augmentare a sânilor în Turcia

În funcție de opțiunile estetice ale pacientei, precum și de poziționarea și forma anatomică a sânilor, chirurgul plastician poate propune diferite tehnici de augmentare a sânilor în Turcia.

Mastopexia sau ridicarea sânilor

Ridicarea sân ilor este o operație de corectare a sânilor căzuți sau asimetrici și a imperfecțiunilor minore. Este un fel de întinerire a sânilor. Este recomandat după alăptare, sarcină sau pierdere în greutate.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Fotografie înainte și după mărirea sânilor

Operația constă în îndepărtarea excesului de piele căzută pentru a strânge sânii și a le da volum și curbură. Efectuată sub anestezie generală, mastopexia este o operație care durează aproximativ 1 oră și jumătate până la 2 ore. Se face o mică incizie în mamelon pentru a îndepărta excesul de piele. Aceasta lasă cicatrici mici care sunt invizibile cu ochiul liber.

Mărirea sânilor prin lipofilling

Lipofillingul mamar este o procedură de chirurgie estetică în Turcia care presupune creșterea volumului sânilor prin umplerea cu grăsime. Această operație minim invazivă este cea mai bună alternativă după o mastectomie în urma unui cancer de sân.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Mărirea sânilor prin lipofilling cu seringa

Lipofillingul mamar presupune inițial îndepărtarea grăsimii naturale din zonele corpului în care aceasta este prezentă (coapsele, stomacul sau fesele). Această grăsime este apoi reinjectată în sâni. Această operație se realizează în condiții de igienă impecabilă.

Rezultatul este de lungă durată, foarte natural și, mai ales, fără cicatrici. Retușurile sunt totuși posibile, deoarece grăsimea reinjectată se poate uneori topi.

Mărirea sânilor cu proteze

Mărirea sânilor prin proteze mam are presupune introducerea de implanturi mamare. Aceasta este operația cea mai frecventă și cea mai fiabilă pentru obținerea unor rezultate de lungă durată și, mai ales, fără retușuri.

Prothèses mammaires Mentor®
Implanturile mamare Mentor®

Aceasta constă în implantarea de implanturi mamare de silicon umplute cu soluție salină fiziologică sub țesutul mamar pentru a modela sânii. Gelul de silicon este lipsit de riscuri, cu efecte secundare rare.

Efectuată sub anestezie generală,operația va dura între 1 și 2 ore. Chirurgul va implanta protezele mamare prin intermediul areolei (areola) sau axilei (axila), iar uneori prin regiunea submamară.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
Schema de implantare a protezelor mamare sub și peste mușchi

În funcție de tipul și grosimea pielii, implanturile pot fi plasate și sub mușchiul mare pectoral. Dimensiunea implanturilor mamare depinde de mărimea cupei sutienului dorită de pacientă. Operația se realizează într-o singură intervenție și nu necesită retușuri.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Fotografii înainte și după mărirea sânilor

Citește și: Mommy Makeover în Turcia

Care este procedura de mărire a sânilor în Turcia?

Primul lucru care trebuie făcut pentru o mărire de sâni în Turcia este să contactați o clinică din Istanbul. După ce ați ales clinica, veți avea o întâlnire inițială cu chirurgul plastic. Aceasta va avea loc prin videoconferință.

Chirurgul vă va cere fotografii ale sânilor dumneavoastră pentru a-i permite să efectueze simulări digitale și să aleagă cea mai potrivită operație chirurgicală.

Mărturie în urma unei operații de mărire a sânilor

Chirurgul poate solicita analize de sânge suplimentare pentru a se asigura că sunteți aptă să vă supuneți unei operații de mărire a sânilor și, de asemenea, pentru a determina serologia dumneavoastră (HIV, hepatită etc.), astfel încât să se poată lua măsurile corespunzătoare.

Aveți HIV? O clinică specială a fost amenajată pentru a vă supune unei operații de mărire a sânilor în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personal.

A doua consultație la fața locului

O a doua consultație are loc la Istanbul. Aceasta este o întâlnire care îi permite chirurgului să ia măsurătorile sânilor și să efectueze o simulare reală a operației la sân. Acesta este, de asemenea, momentul în care se primesc ultimele instrucțiuni înainte de operație.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
Rezultatele înainte și după mărirea sânilor

Ziua operației

În ziua Z, veți fi luată în grijă de echipa medicală a clinicii. Veți fi pregătită pentru a intra în sala de operație. Chirurgul plastician vă va opera sub anestezie generală. Operația durează aproximativ 1 până la 2 ore, în funcție de tehnica aleasă.

chirurgienne plastique
Chirurgul plastician

Recuperare

După ce operația de mărire a sânilor este finalizată, veți fi plasată în camera de recuperare. Veți rămâne peste noapte în clinică, sub supraveghere. Este posibil să simțiți unele dureri pe măsură ce efectul anestezicului dispare.

Este necesară o perioadă de recuperare înainte de a vă putea relua viața de zi cu zi. În această perioadă, veți beneficia de monitorizare postoperatorie pentru a vă evalua starea de sănătate și pentru a nota orice reacții sau efecte secundare. Această monitorizare postoperatorie ne va permite, de asemenea, să observăm dacă protezele au aderat bine.

Augmentation mammaire post opératoire
Mărirea sânilor postoperatorie

Perioada de convalescență

Perioada de convalescență este de minimum o săptămână. Pentru o recuperare corespunzătoare, se recomandă o perioadă de 15 zile. În timpul perioadei de convalescență, pacienta trebuie să poarte un sutien de susținere. Ea nu trebuie să efectueze nicio activitate de amploare care ar putea să o obosească.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Bustă de susținere după mărirea sânilor

Pentru o mai bună vindecare, se poate aplica un unguent pe cicatrici. În jurul sânilor pot apărea umflături și mici umflături. Se poate aplica o pungă de gheață, dar acest lucru nu trebuie făcut în mod sistematic.

Reluarea activităților sportive nu este recomandată în cele 2 luni care urmează operației. Expunerea la soare trebuie, de asemenea, evitată timp de câteva luni. Noii sâni vor căpăta aspectul lor final după 6 luni.

Coordinatrice avec une patiente
Coordonatorul cu o pacientă

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare asociate cu augmentarea sânilor:

  • Durere la nivelul sânilor ;
  • Modificări ale sensibilității mamelonului și a sânilor;
  • Deplasarea neintenționată a implantului mamar;
  • Scurgerea sau ruperea implantului;
  • Cicatrici care deformează sânul.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În plus, augmentarea sânilor este permisă în Islam. Este o intervenție chirurgicală halal, nu haram, deoarece oferă un beneficiu medical și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

S-au luat măsuri speciale pentru a ne asigura că PMR-urile pot avea acces cu ușurință la facilitățile noastre.

Cât costă augmentarea sânilor în Turcia?

În Turcia, pentru lipofilling în Istanbul, așteptați-vă să plătiți între 3.000 și 4.000 de euro. O ridicare a sânilor costă între 2.500 € și 3.000 €. Mărirea cu implanturi mamare de nouă generație marca Mentor costă între 2.500 și 3.500 de euro.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
O femeie fericită după mărirea sânilor

Vă recomandăm să solicitați o ofertă personalizată pentru a obține un preț pe măsură. Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă. Vom fi încântați să vă răspundem.


Dacă aveți dificultăți în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează o mamoplastie?

Multă vreme, studiile au stabilit că durata de viață a unei proteze mamare este de 10 ani. Astăzi, odată cu dezvoltarea tehnicilor și a protezelor în sine, acestea pot dura între 20 și 25 de ani fără a prezenta nicio anomalie.

Pentru a alege dimensiunea potrivită a implantului mamar, trebuie să țineți cont nu numai de profilul pe care doriți să îl obțineți, ci și de sânii dumneavoastră actuali și de constituția dumneavoastră. Proiecția mai mare sau mai mică a implanturilor va avea, de asemenea, un impact asupra mărimii finale.

Printre mărcile cel mai des folosite pentru mărirea sânilor în Turcia se numără implanturile Mentor și Natrelle. Aceste două mărci sunt renumite pentru fiabilitatea lor. Există, bineînțeles, mulți alți distribuitori cu caracteristici perfect sigure.

Implanturile mamare sunt montate în spatele glandelor mamare. În marea majoritate a cazurilor, alăptarea este încă posibilă după o operație estetică la sân. Ea poate fi, totuși, întreruptă în cazul corectării sânilor lăsați.

Da, în funcție de tipul de proteză și de profilul pacientei. Cu toate acestea, uneori este posibil să se aleagă locația cicatricilor. Acestea pot fi în jurul mamelonului, sub axilă sau sub pliul sânului. În toate aceste cazuri, ele rămân discrete.

Pentru mărirea sânilor este necesară o ședere de 7 zile în Turcia. Aceasta include o zi de consultație preoperatorie cu chirurgul, o noapte de spitalizare și o zi de recuperare postoperatorie. La 5 zile după operație se efectuează un control, chiar înainte de întoarcerea acasă.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️