Implanturi toracice în Turcia

preț implant pectoral Turcia ieftin 1
Scris de Laurence

Procedurile cosmetice din Turcia referitoare la implanturile pectorale pentru bărbați sunt ideale pentru pacienții care doresc să dea formă și mărime sânilor lor.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre implanturile pectorale din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă implanturile pectorale în Turcia?

Costul mediu al implanturilor pectorale în Turcia, în Istanbul, este de 1.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.300 și 1.700 €.

ProceduraPreț Turcia
Implanturi mamare1500 €

Ce sunt implanturile pectorale?

Procedurile cosmetice din Turcia referitoare la implanturile pectorale pentru bărbați sunt ideale pentru pacienții care doresc să adauge formă și dimensiune pieptului lor atunci când alte metode de exerciții fizice, ridicarea greutății sau dieta nu au produs rezultatele dorite.

Pentru pacienții cu defecte congenitale sau cu pierdere de mușchi în urma unui accident sau a unei leziuni, procedura de implant pectoral poate reproduce adesea o zonă toracică naturală și simetrică.

Înainte de procedura propriu-zisă de chirurgie estetică din Turcia, chirurgul vă poate arăta diferitele forme și dimensiuni ale implanturilor disponibile. Împreună, îl veți alege pe cel care se va potrivi în mod natural curbelor și formei mușchilor dvs. existenți.

Cât durează operația?

Operația de implant mamar în Turcia durează în general între una și două ore și se efectuează sub anestezie generală.

Doare operația?

Pacienții care se supun unei intervenții chirurgicale de implanturi pectorale în Turcia experimentează, în general, dureri ușoare până la moderate în zilele care urmează operației.

Durerea și vânătăile sunt frecvente și ar trebui să dispară în aproximativ o săptămână. Medicii pot prescrie medicamente orale pentru a reduce durerea.

Cât timp durează?

Majoritatea oamenilor sunt mulțumiți de rezultatele implanturilor pectorale în Turcia. Implanturile în sine sunt concepute să dureze o viață întreagă. Cu excepția unor complicații majore, rareori este necesară o intervenție chirurgicală secundară. Rezultatele operației de implant pectoral în Turcia sunt diferite pentru fiecare persoană în parte.

Rețineți că, în funcție de forma și mărimea corpului dumneavoastră, a avea cel mai mare implant nu este neapărat cea mai dezirabilă opțiune. Discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră despre schimbările dorite pentru a vă asigura că acestea sunt rezonabile și realizabile.

Mulți pacienți sunt îngrijorați de asemănările dintre implanturile mamare masculine și feminine. Trebuie remarcat faptul că implanturile pectorale nu sunt realizate din același material de silicon ca și implanturile feminine.

În cazul bărbaților, este vorba de fapt de un material rezistent, dar flexibil (similar cu materialul folosit adesea la apărătorile de gură pentru sport) care nu poate curge sau se poate rupe.

Spre deosebire de implanturile feminine, augmentarea pectorală masculină utilizează un implant din elastomer solid care vine în diferite forme și dimensiuni, în funcție de preferințele individuale. Acesta se ridică deasupra zonei pieptului pentru a semăna cu mușchii proprii ai pacientului.

Majoritatea pacienților vor trebui să poarte o vestă elastică sau un bandaj după operația pectorală pentru a reduce umflarea. Cu toate acestea, pacienții pot avea dureri moderate timp de cel puțin o săptămână, până când durerea dispare.

Este important să vă odihniți din belșug, să vă hidratați bine și să nu ridicați nimic și să nu faceți eforturi excesive. Nu veți putea face exerciții fizice timp de cel puțin șase săptămâni.

Este posibil să vi se prescrie analgezice, dar nu trebuie să luați aspirină, deoarece aceasta poate provoca formarea de cheaguri de sânge. În a doua săptămână după operație, vă veți simți mai bine și veți putea reveni la muncă și la multe alte activități normale.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️