Medicana International Istanbul Hospital

Medicana International Istanbul Hospital Hospital Istanbul clinic 1

Spitalul Medicana International Istanbul Hospital este specializat în asistență stomatologică, chirurgie cosmetică, PMA/FIV și implanturi de păr. Înființată în 1992, această clinică acreditată JCI este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Spitalul Medicana International Istanbul Hospital, Istanbul, Turcia

Parte a grupului Medicana, Medicana International Istanbul Hospital Hospital a obținut acreditarea JCI în 2010, garantând pacienților cele mai înalte standarde de îngrijire. Spitalul este specializat în transplanturi de măduvă osoasă și de ficat, implanturi capilare, oncologie și fertilizare in vitro.

Cu o suprafață de aproape 30.000 de metri pătrați, spitalul are peste 100 de paturi și 8 săli de operație, toate dotate cu cea mai recentă tehnologie. Medicana primește mii de turiști medicali în fiecare an, mulți dintre ei din Europa și Orientul Mijlociu.


Specialități ale clinicii :

Îngrijire stomatologică
Grefe osoase
Punte dentară
Invisalign

Chirurgie estetică
Genioplastie
Brahioplastie
Ridicarea corpului
Lift brazilian
Implanturi mamare
Ridicarea sânilor
Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Ridicarea sprâncenelor
Implanturi fesiere
Umplerea pielii
Ridicarea cervico-facială
Coborârea liniei părului
Liposucție
Ginecomastie
Ridicarea gâtului
Otoplastie
Consultație de chirurgie plastică
Rinoplastie tradițională
Rinoplastie cu ultrasunete (piezochirurgie cu ultrasunete)
Tratamentul cicatricilor
Ridicarea coapselor
Tratamentul venelor varicoase
Tratamentul ridurilor
Abdominoplastie
Lipofilling facial
Mastopexie
Liposucție cu laser
Gastric Sleeve
Banda gastrică
Botox gastric
Bypass gastric
Rinoplastie secundară
Alungirea picioarelor

MAP / FIV
Metoda ROPA
Fertilizare in vitro

Implant de păr
Transplant de barbă
Transplant de sprâncene
Consultație pentru pierderea părului
Transplant de păr
Transplant de păr DHI
Transplant de păr FUE
Transplant de păr FUE Gold
Transplant de păr FUT
BHT transplant de păr

Servicii

Transfer de la aeroport
Cazare în familie
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PRM
Consultare pe internet
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondată: 1992
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: arabă, engleză, rusă, turcă


Opinii despre Medicana International Istanbul Hospital

Hilal Narin
Hilal Narin
08:56 15 Dec 23
Mergem la acest spital pentru copilul meu, medicii neonatali sunt buni. Am reușit să obținem răspunsuri la toate întrebările noastre. Trebuie doar să așteptați secția de copii, care este puțin aglomerată.Spitalul și personalul său sunt foarte înțelegători și de ajutor. Curățenia și igiena sunt de asemenea foarte bune, nu am probleme momentan, îmi pot actualiza comentariul din nou pe viitor.
Huseyin Ozservet
Huseyin Ozservet
16:23 02 Jul 23
Interesul medicului pediatru de urgență a fost foarte mare. Începând de la procesul de înregistrare, procesul de Inspecție, toate testele au fost făcute cu mare interes. Recomand mereu.
nurgül balcı
nurgül balcı
19:58 14 Dec 23
Medicana este un spital spatios, nu te pierzi in el.Se canta la pian, ceea ce se simtea foarte bine in goana aceea.-2 Cand cobori la sectia de laborator te relaxezi cu mirosul proaspat pe care il auzi, si deodată uiți gândul la sânge și ace. Mulțumiri nesfârșite asistentelor noastre Yasemen♡Tuğce♡Esra♡ din departamentul Ekg și Holter pentru grija de care dau dovadă în munca lor și sinceritatea pe care ne-o fac să simțim cu fețele lor zâmbitoare. Mulțumiri și medicinii interne Dr. Uğur Dilek Calap și Eye Dr. Murat Şahin.
Marius Catalin
Marius Catalin
10:26 04 Aug 22
Personal foarte amabil astept cu nerabdare
PICA PANTU
PICA PANTU
10:25 25 Feb 22
Cea mai impresionanta traire ,am avut o aici,am gasit personal de o înalta calitate profesionala,nu am cuvinte pt domnul profesor dr Nezih Meydan ,si consiliera -translator Elif dedicati trup si suflet.Incredibil te simti de parca tot timpul din lume îl au pt tine si toti ar lucra doar pt tine!❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Recunostinta pt totdeauna !
Mert Turan
Mert Turan
13:06 28 Oct 23
Este un spital groaznic, nu trebuie să-ți faci o programare pentru că pacientulRândul tău pentru examinare vine în ordinea înregistrată. Chiar și pentru cele mai mici tranzacții de asigurare, trebuie să mergi la diferite case de marcat, cu direcții greșite constante. Nu voi mai veni la tratament. Spitalele de stat au un sistem mai rapid decât aici. Ei încă păstrează liniile de răbdare cu hârtie și creion.
Murat Keles
Murat Keles
04:28 14 Feb 24
Fii atent dacă urmează să te operezi. Dacă este posibil, programați-vă operația cât mai devreme posibil. Ești chemat la spital înainte de operație, dar este un spital atât de aglomerat încât ești ținut să aștepți pe linia de sânge și plămâni aproximativ o oră cu valiza în mână. Nu există un tratament special pentru pacienții operați. Nu am nimic de spus medicilor, oricum toti sunt experti in domeniile lor. Cele 2 vedete ale mele sunt doctorilor. Camerele sunt foarte prost intretinute si exista un paravan, adica o usa din lemn imparte camera ta de camera alaturata, astfel incat sunetul camerei alaturate este in camera ta. Clădirea este foarte mică în comparație cu volumul acestui spital, așa că este necesară o clădire nouă sau reducerea capacității.
Mustafa Can
Mustafa Can
10:38 20 Nov 23
Cel mai scump spital din regiune, dar care nu-ți dă ceea ce plătești! Când am venit la un control pentru rezultatul RMN pe care îl făcusem acum 4 zile, am aflat că rezultatul nu fusese încă văzut, raportat sau aprobat de medic, va trebui să aștept încă o oră pentru această procedură. .. Ei nu fac ei înșiși niciuna dintre proceduri fără îndemnul dvs. și, atunci când o solicitați, susțin că își cunosc foarte bine meseria și nu sunt confortabili cu interferența dvs. .Nu alege niciodată decât dacă trebuie!
DUYGU TERCAN
DUYGU TERCAN
07:48 03 Nov 23
Medicul pneumolog de la spitalul la care am fost acum vreo 2 luni a fost foarte grijuliu si, dupa parerea mea, un expert in domeniul sau. Medicul la care am mers pentru tratament endocrin a fost, după părerea mea, un doctor căruia i-a fost lene să vă răspundă și era destul de neinteresat. A făcut 30 de teste și nu a durat 30 de secunde pentru a-și anunța rezultatele. Ne-au trimis la chirurgie generală și au spus că masa din organism ar putea fi canceroasă și ar trebui îndepărtată imediat. Am fost la alte spitale și medici și s-a afirmat că nu există așa ceva. Am vorbit cu medicul sef si radiologul spitalului si mi-au spus ca nu am vazut rapoartele vechi si mi-au scris un nou raport. Un spital în care nu vom mai merge și nu vom mai recomanda niciodată. Singurul lucru bun este că mama mea nu are cancer!
Antonina Kıtaev
Antonina Kıtaev
19:10 30 Oct 23
Am nascut acum 2 saptamani in acest spital.Trebuia sa fac cezariana, nu imi intra suficient laptele. Bebelușul meu plângea pentru că îi era foame, venea asistenta și îi arăta că alăptează. În a doua noapte, copilul meu a plâns non-stop de la 22:00 la 01:00, avea crize. Chiar dacă am sunat-o de multe ori pe asistenta bebelușului, nu a venit nimeni. Bebelușul, care avea doar două zile, a plâns în brațele mele timp de 3 ore, fără suflare! Nici măcar un slujitor al lui Dumnezeu nu a venit până când eu și soția mea am început să strigăm peste tot. Apoi au venit și mi-au dat 30 de grame de mâncare și incidentul s-a terminat. Copilul meu moare de foame! Și, ca urmare, acum avem 15 zile, acum copilul meu are mai întâi convulsii la fiecare alăptare și apoi începe să vărsă. Am vorbit cu mai mulți pediatri și toți sunt de acord că acest incident din spital rămâne în memoria lor.Le sfatuiesc pe doamnele care vor naste in acel spital sa aiba grija la asistentele si restul personalului care lucreaza acolo, ca sa nu strice viata dumneavoastra si a bebelusilor dumneavoastra!
Alper Koroglu
Alper Koroglu
09:21 01 Sep 23
Numele meu este Alper Köroğlu, acum o lună Prof.Dr. Am fost la Ahmet Tiryaki pentru ca am avut o problema cu tulburarea de deficit de atentie si a inceput sa ia medicamente.Din moment ce era un medicament eliberat pe baza de reteta, mi-a cerut sa revin peste 1 luna sa evaluez situatia si sa evaluez probleme precum cresterea/scăderea dozei. Mi se termină medicamentele mâine, sun la spital, spun că ne putem programa în 10 zile, spun să mă conectez la doctor, mă pun să ascult muzică la telefon 20 de minute. Este un spital în care lucrează oameni fără caracter care îi pun pe oameni pe astfel de medicamente și apoi nu stau în spatele lor, care se concentrează doar pe bani, cărora nu înțeleg sănătatea sau psihologia și cărora le pasă doar de bani.
Gökhan Gökhan
Gökhan Gökhan
09:38 28 Aug 23
Ne-am adus bebelușul nou-născut la o doamnă pe nume Sultan ay, care este medic pediatru, și ea a cerut o analiză de sânge.La 09:50 i-am făcut testul de sânge. La 12:05, ne-a ieșit rezultatul de sânge. Mergem sa asteptam pacientul sa iasa si sa intre inauntru.Un alt pacient a mai intrat fara sa ceara voie, au trecut 2 ore jumate ca ne-a venit randul la doctor.Am spus ca asteptam rezultatul dar nu ne-a lasat înăuntru, dar în timp ce celălalt pacient era înăuntru, a început să ne spună rezultatele examinării de pe scaunul lui, nici nu s-a amestecat cu pacientul care aștepta înăuntru, nici nu ne-a primit și a avut grijă de noi, iar el a inceput sa strige cand era un bebelus.Am cerut un alt medic si al 2-lea doctor mi-a spus ca valorile lui nu au scazut niciodata si ca trebuie sa revii pentru control dupa 2 zile. Atât am să vă spun de la spitalul BEYLIKDÜZÜ MEDICANA, unde am plătit mii de lire și am fost să obțin îngrijiri medicale de calitate.
Berkay ALTUĞ
Berkay ALTUĞ
07:34 15 May 24
Acum vă voi spune o poveste de mare imoralitate. Pe data de 07.05.2024 am aplicat la spital pentru un defect al pielii ca un mic cos-aluniță Mi-au dat programare pentru 15.05.2024. La prima depistare și tratament, s-au concentrat doar pe momentul în care a început asigurarea mea suplimentară de sănătate, fără să mă uit la ce este în neregulă cu fața mea, desigur, nu mi-am dat seama de ce la început. În timpul examinării, doctorul m-a întrebat când s-a produs această mică formare de masă, acum 3-4 luni, am spus: „Domnule, nu-mi amintesc exact, este important?”. A spus nu și, în timp ce discuta, a introdus informațiile în computer și a trimis-o. Cand am venit la operatie pe 15.05.2024 mi-au spus ca asigurarea mea nu a aprobat. Fără să dau nici măcar un preaviz 😀 M-am uitat la data la care medicul s-a îmbolnăvit. A introdus o dată în urmă cu exact 8 luni. I-am spus că am asigurare de vreo 7 luni, domnule, așa că bănuiesc că de aceea nu și-a asumat niciun risc 😀 Apoi mi-au cerut rapid 13B TL. Mai mult, din moment ce sunt introduse în sistem astfel, asigurările nu le vor aproba în alte spitale. Am vrut sa ma intalnesc cu medicul, acesta a spus ca nu pot schimba data fara sa-l salut pe el, pe secretarele care au cunostinte de toata materia si cu echipa coordonata cu clientii care au ajuns la doctor acolo. Ceea ce mă fascinează cel mai mult este prof. Dr. Când o persoană de nivelul său face parte de bunăvoie din acest sistem imoral, desigur, fac plângerile necesare. Depun un proces maine. Dar dacă citiți acest articol, nu vă lăsați păcăliți, ei pun fiecare întrebare pentru a vă înșela.
Bensu Mina Öztürk
Bensu Mina Öztürk
21:17 12 May 24
Astăzi am fost la camera de urgență la spitalul Medicana Beylikdüzü. Femeia cu părul lung și roșcată care lucra la casieria de la urgențe imita pacienții și era o persoană foarte nepoliticosă. Pot să înțeleg munca grea și plictiseala personalului la un moment dat, dar a avut o problemă serioasă de stil. Las asta deoparte, este destul de greșit că îi imită pe pacienții la spatele lor. Nu știu ce fel de sistem de management sau disciplină de personal are acest spital, dar sper să fie observat și pus sub semnul întrebării de către managerii săi în curând.
Gamze Kaya
Gamze Kaya
13:23 06 May 24
Am venit la examinare pe 26 aprilie și abia am fost examinat la 50 de minute după programarea mea. Doctorul a cerut RMN și analize de sânge. Programarea mea la RMN, care a fost pe 28 aprilie, a fost amânată pentru 1 mai sunându-mă cu o oră înainte, din cauza unei piese sparte a aparatului. Am sunat pentru rezultatul meu pe 5 mai (ieri), mi s-a spus că încă nu a fost aprobat, mâine va fi aprobat, iar azi, 6 mai, am fost din nou în spital, am fost ținut să aștept 45 de minute, și deși rezultatul RMN-ului meu, care a fost amânat din cauza defecțiunii propriilor aparate, a apărut astăzi, mi s-a spus că perioada de control mi-a expirat ieri și că trebuie să deschid o nouă fișă de examinare. S-a cerut din nou o taxă și s-a spus că nu se poate scrie altă rețetă. Mai mult, este o problemă serioasă cu angajații. Există o persoană în special, care m-a certat spunând „doar explic” când am repetat ceva ce nu am înțeles. Pot da si nume. Oamenii care stăteau la coadă erau extrem de nervoși și ținuți să aștepte, ceea ce înseamnă că calitatea spitalului a scăzut atât de mult încât ceea ce vom experimenta dacă venim pentru o urgență. Necrezut.
ALC3474
ALC3474
15:09 17 Mar 24
Nu este un spital infiintat in numele sanatatii, prioritatea lor este profitul comercial.Desi este interzisa perceperea de taxe in parcajele spitalelor, nu percep taxa si nu dau chitanta de plata.In data de 17.03.2024, la ora 00:20, in timp ce cautam un loc in parcare cu vehiculul nostru cu numarul de placa 34pk3780, de unde stiu ca angajatul care s-a prezentat ca valet si a cerut cheile vehiculului este spitalul dumneavoastra? a avut un jack?? Apoi, m-a tratat nepoliticos ca un paznic de parcare pe stradă, spunându-i să nu se plimbe prin parcare și să plece de aici. Nu a luat demersul de a ne arăta un document asemănător omului etc., care să dovedească că era valet. Am sunat la ruda pacientului nostru si la conducere.Da dupa ce am primit raspunsul de la valet am lasat autovehiculul si am ridicat vehiculul in jurul orei 07:00 dimineata.Am venit acasa.Urmeaza sa intru in parcare.Am nu ai telecomanda.Telecomanda, care se afla de 5 ani in acelasi loc (bunul vitezei este acolo) a disparut.Pe scurt, este un regret pentru Medicana.
Fikriye Özkal
Fikriye Özkal
23:13 21 Mar 24
Am fost examinat de prof. Barış Yılmaz pe 27 februarie.Endoscopia a fost efectuată pe 4 martie. Dupa endoscopie am vorbit la telefon cu asistenta medicului si i-am spus ca ma doare puternic.L-am intrebat cand ma pot intalni cu el.Cand a iesit rezultatul biopsiei mi s-a spus ca saptamana trecuta a iesit rezultatul biopsiei. .Am sunat de multe ori la spital si nu am reusit sa dau de asistenta.Mi-am lasat telefonul si i-am rugat sa sune dar nu s-a mai intors nimeni!!! Ultima dată am fost la spital miercuri, l-am găsit pe asistent și i-am spus că nu suport durerile de stomac și că trebuie să merg imediat la doctor. Mi s-a spus sa fac o programare si sa vin!!! M-am supărat, nu, trebuie să mă întâlnesc, am sunat de multe ori și am zis de ce nu m-ai sunat o dată și mi-ai spus să fac o programare și să vino!! Așteptați în timpul procedurii, doctorul a spus: „Lasă-mă să te văd la mijloc". Apoi am vorbit cu medicul. El a spus că nu se poate întâlni cu tine la mijloc, vă vom contacta prin WhatsApp și vă vom evalua. Au trecut 3 zile si nimeni nu s-a intors sau nu a sunat!!! Apropo, miercuri m-am dus la secția de relații cu publicul să mă plâng, am așteptat 15 minute, nu a venit, am întrebat, mi s-a spus să aștept la urgențe, va dura ceva!! Pe scurt, cui si ce ma plang!!! Nu mai suport durerea, ma duc la alt spital!! Nu voi mai trece niciodată pe lângă spitalul tău!!!!
Faruk Soydan
Faruk Soydan
18:16 27 Jan 24
Am fost la acest spital pentru a face un control în cadrul asigurării noastre private de sănătate. Este spitalul care oferă cel mai prost serviciu de control pe care l-am văzut vreodată.Am așteptat o oră în secția unde am fost direcționați să donăm sânge, iar la sfârșitul orei, au spus că suntem prea ocupați, ar trebui să-ți ia sângele din altă secție și să ne îndrume în alt loc.După ce a donat sânge, soția mea s-a îmbolnăvit, au spus că poate să-și verifice tensiunea arterială și să o pună într-un scaun cu rotile. Nu a existat nici măcar supraveghere.Când au ieșit rezultatele de sânge, am fost la controlul medicului și fiecare persoană a avut o examinare de 2 minute.Unele dintre valorile mele din sânge erau de 3 ori mai mari decât valoarea normală, iar când am întrebat de ce, nici nu am putut obține un răspuns clar.Nici nu voi mai merge la acest spital și nici nu voi recomanda nimănui din apropierea mea să meargă.
Tolga D.
Tolga D.
08:15 20 Jan 24
Un spital împuțit, calitatea și moralitatea au fost resetate după ce a venit noua conducere. Din momentul in care intri iti cer bani constant (chiar daca ai asigurare privata de sanatate), nu sunt interesati de tratamentul tau, il aman pe cat posibil si te indruma catre medici din fiecare sectie, si te vor. pentru a vă plăti toate cheltuielile de imagistică și analiză. Vă țin distrați săptămâni întregi și, cu cât vizitați și cheltuiți mai des, cu atât se consideră mai de succes. Mai rău, medicii nici nu se uită la tine și diagnosticele lor sunt complet diferite și inconsecvente. Nu poți vedea un mediu mai rău în care medicina este călcată în picioare...
Elif
Elif
13:50 05 Jan 24
Un sistem spitalicesc care ia banii si nu iti da ce vrei tu este ridicol.In spitalul in care sunt urmarita pentru nastere sunt asteptata sa fac totul in directia pe care isi doresc ei.Ei doar te obliga sa faci o intelegere cu propria companie de organizare.Mi-as dori sa pot obtine atentia necesara de la oficialul companiei.Amenna logica, doar da banii,ziua speciala a fiecaruia este pentru ei insisi,eu sunt ceea ce i-ai obligat tu sa faca.Nu trebuie sa faca. sa fac o intelegere cu firma, ceea ce oricum nu am putut sa fac.Cand vreau sa amenajez o camera de apartament pentru momentul nasterii primesc raspuns de la unitatea spitaliceasca pacienta ca nu pot amenaja o camera de apartament.Imi pare rau ???? Solicit un serviciu la care se va acoperi taxa suplimentara, iar raspunsurile sunt intotdeauna aceleasi: nu acceptam firme din afara, nu putem amenaja o camera de tip apartament.Deci, cu ce probleme ne puteti ajuta? Măcar ar trebui să existe o abordare orientată spre soluții.Este cel mai scump spital din regiune.L-am ales din cauza proximității.Ca cineva care a lucrat de ani de zile într-un spital rival, spun că cu această calitate a serviciilor, nici măcar nu se poate învinge cu personalul care oferă doar răspunsuri negative și nu este deschis să ajute în orice problemă.
duygu genç
duygu genç
06:36 27 Dec 23
Nu stiu de unde sa incep cuvintele mele in primul rand sunt insotitoare, prieteni, sora mea s-a operat in acest spital, am stat 2 zile si 2 zile au fost exact, uitati-va, va spun sincer, a fost ca un cosmar, pacientul, operatia, recunoaste, fetele sunt incredibil de arogante, nu te ajuta niciodata cand pui intrebari grosolane, chiar, in primul rand, sterge titlul international, arunca-l.Nu ai un titlu si sunt sincera nu-ti incredinta banii si sanatatea sistemului prost al acestui loc.Ne-au dat o camera murdara.Uite ca nu exagerez.E o camera murdara.Cand am vrut sa avem a curatat, au pulverizat doar dezinfectant pe toaleta si au sters-o. Cosul de gunoi era plin de sange. Erau fire de par in chiuveta. Am fost tinuti sa asteptam toata ziua. Am inteles ca sora mea se va opera, dar eu sunt asistenta unui spital privat.Prietenii mei au mancare,perne si cearceaf,dar nici unul.Ne-am mancat de afara in fiecare seara si dimineata,iar pacientul care a fost operat nu a primit nicio mancare.Uite,eu sunt serios spunandu-ti ca cred ca este un spital cu probleme serioase in management.Medicii sunt umili,ingrijitori si ghisee.De ce personalul este arogant si arogant?Chiva sa explice cum se intampla asta,pentru ca vom pleca de la urgente. într-un spital foarte prost.Am scos-o singură pe sora mea, văzând că mi-e greu, și nici un servitor uman nu m-a ajutat. Uite, acesta este un spital privat. Plătești tone de bani pentru examinările și operațiile din spitalele private. Noi mor de foame intr-un spital privat.Va spun serios, cand am incercat sa va transmitem reactiile noastre intr-un mod respectuos, am fost certati.Daca iti pasa de banii tai, de psihologia ta si de sanatatea ta, nu veni la asta spital, prieteni.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️