All-on-4 în Turcia

toate pe 4 Turquie pas chere 1
Scris de Manuella

All-on-4 în Turcia este o procedură de tratament oferită de Nobel Biocare. All-on-4 folosește implanturi dentare pentru a susține un set complet de dinți pe un os maxilar.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre all-on-4 în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă all-on-4 în Turcia?

Costul mediu al unei all-on-4 în Turcia este de 2.500 €. Acest preț depinde de starea de sănătate a maxilarului pacientului și de numărul de implanturi care urmează să fie montate. Tratamentul se efectuează sub anestezie locală și sunt 2 vizite în 1 săptămână de tratament. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil imediat.

All-on-42500 €
All-on-64900 €
All-on-87000 €
Implanturi dentare (10)5000 €

Prefață

Pierderea dinților, indiferent de cauză, poate fi o povară grea de suportat. În fața zâmbetelor radiante ale vedetelor de la Hollywood, puteți simți rapid cum vă scade încrederea în sine. Dar, din fericire, acest lucru nu este ireversibil.

Astăzi, este posibil și accesibil să se corecteze dinții lipsă. Implanturi, proteze fixe sau detașabile, punți sau coroane dentare – soluțiile pentru pierderea dinților devin din ce în ce mai sofisticate.

Image de synthèse d'une mâchoire superieure avec un All-on-4
Imagine generată pe calculator a unui maxilar superior cu un All-on-4

Cea mai recentă și cea mai populară tehnică este proteza all-on-4. Acesta este un tratament protetic dentar care susține toți dinții de pe mandibulă. Astfel, se asigură că grupurile de dinți sunt aliniate corect și oferă pacientului confortul necesar.

Practicat în multe țări, implantul All-on-4 din Turcia se bucură de o mare popularitate. Întrucât țara este renumită pentru turismul medical, ea este aleasă și pentru calitatea tratamentelor și, mai ales, pentru preț, care rămâne accesibil tuturor bugetelor. Iată tot ce trebuie să știți despre această tehnică de protezare dentară.

Fotografii înainte și după

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire   Implant dentaire à Istanbul

Ce este all-on-4?

All-on-4 în Turcia este un tratament protetic care umple dinții lipsă. Procedura este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceasta presupune plasarea a 4 implanturi dentare pentru a susține proteze fixe pe maxilarul superior sau inferior. Numele se referă la cele 4 implanturi, care singure susțin toți dinții atașați de gingii.

Pentru a reaminti, un implant dentar este un dispozitiv în formă de șurub fixat în osul maxilarului pentru a acționa ca o nouă rădăcină. Atunci când implantul fuzionează cu țesutul osos din jur, acesta susține o proteză fixă.

Image de synthèse d'une mâchoire supérieure et inférieure avec un All-on-4
Imagine generată pe calculator a unui maxilar superior și inferior cu un implant All-on-4

Modern și revoluționar, implantul All-on-4 se deosebește de alte metode convenționale de implant dentar. Nu necesită o densitate osoasă ridicată, astfel încât nu trebuie să vă supuneți unei grefe osoase.

O veritabilă inovație în domeniul implanturilor protetice, All on 4 constă, din punct de vedere tehnic, în plasarea de implanturi pe arcada superioară sau inferioară. Primele două implanturi sunt fixate drept în față.

Celelalte două sunt fixate în spate, în maxilarul intern, la un unghi de 45°. Este vizată în special zona de densitate osoasă ridicată. Cele patru implanturi pot susține între 10 și 14 dinți.

Pentru înregistrare, metoda all-on-4 a fost folosită pentru prima dată de Dr. Paulo Malo în 1998, folosind implanturi Nobel Biocare.

Care sunt avantajele metodei all-on-4 Turcia?

Minim invazivă și foarte eficientă, all-on-4 permite chiar și celor mai edentați pacienți să zâmbească din nou într-un singur tratament. Oricare ar fi cauza care stă la baza pierderii dinților, all-on-4 poate rezolva aceste probleme și poate restabili funcția completă a gurii.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Imagine generată pe calculator a unui maxilar inferior cu un All-on-4

În timp ce protezele d entare se desprind prematur și se pot degrada în timp, implanturile all-on-4 sunt extrem de durabile. Deoarece sunt ușor de ancorat în osul maxilarului, acestea oferă o legătură sigură.

Această abordare oferă aceeași stimulare ca și dinții naturali pentru a preveni pierderea densității osoase. Mai mult, datorită stabilității implanturilor all-on-4, nu există riscul de slăbire accidentală sau de separare a protezelor în timpul masticației.

În cele din urmă, unul dintre marile avantaje ale acestei proceduri protetice mandibulare este că oferă pacienților un confort mai mare. Toate grupele de dinți sunt plasate în același timp și în linie una cu cealaltă, ceea ce face ca operația să fie mai rapidă. De asemenea, înseamnă că nu aveți nevoie de aparat dentar.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure et supérieure avec un All-on-4
Imagine generată pe calculator a unui maxilar superior și inferior cu o proteză All-on-4

Pentru cine este conceput implantul All-on-4 din Turcia?

Tratamentul All-on-4 din Turcia este conceput pentru pacienții care:

  • Pacienți cu pierderi semnificative de dinți. În cazul unui singur dinte lipsă, putem opta pentru o coroană dentară sau un implant dentar simplu.
  • Care au dinți grav rupți, deteriorați sau cariați.
  • Ai căror dinți rămași sunt slăbiți sau deteriorați din cauza bolilor gingivale.
  • Care au o densitate osoasă scăzută și nu sunt candidați pentru grefa osoasă.
  • A căror funcție dentară principală este compromisă din cauza vârstei, a igienei orale deficitare sau din orice altă cauză.
Image de synthèse vue de l'intérieur avec un All-on-4
Imagine generată pe calculator a unei vederi interioare a unui All-on-4

Cum funcționează All on 4 în Turcia?

În Istanbul sau Antalya, protezarea All-on-4 se realizează în cele mai importante clinici stomatologice din lume, de către chirurgi experți și renumiți. Tratamentul chirurgical se desfășoară în conformitate cu regulile artei și urmează etape complete.

Înainte de șederea dumneavoastră în Turcia

În primul rând, contactați chirurgul stomatolog fără a fi nevoit să călătoriți. O primă consultație video este folosită pentru a determina starea actuală a dinților dumneavoastră, precum și starea dumneavoastră de sănătate. Această întâlnire va determina, de asemenea, pașii următori.

După ce a fost stabilită programarea chirurgicală, vă puteți pregăti pentru călătoria și șederea în Turcia. În această etapă, puteți alege între mai multe pachete: alegeți un pachet all-inclusive, care se va ocupa de întreaga dvs. călătorie și de șederea în Istanbul sau Antalya (cazare, ședere în clinică, intervenție chirurgicală). Sau optați pentru un pachet personalizat sau pentru un sejur liber.

Dentiste qui pratique un bilan dentaire
Dentist care efectuează un control stomatologic

Operația all-on-4 în Turcia

Odată ajunși în Turcia, etapele necesare pentru plasarea implanturilor dentare all-on-4 în Istanbul sunt următoarele:

O examinare inițială

Prima întâlnire fizică cu chirurgul dumneavoastră va implica o radiografie a maxilarului, a arcadei superioare și a arcadei inferioare. Aceasta va determina unde vor fi plasați implanturile dentare.

În cazul în care există dinți vecini sau dinți unici care ar putea interfera cu plasarea implanturilor, chirurgul dumneavoastră poate recomanda o extracție dentară. Această etapă va determina, de asemenea, dacă tratamentul cu implanturi dentare va fi efectuat sub anestezie locală sau generală.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Imagine generată pe calculator a unui maxilar inferior cu un implant All-on-4

Intervenția chirurgicală

Intervenția chirurgicală dentară se efectuează sub anestezie locală pentru a amorți gingiile. În unele cazuri, chirurgul poate opera sub anestezie generală, în funcție de starea de sănătate a pacientului.

Prima etapă a operației presupune pregătirea gingiilor pentru implanturi. Aceasta presupune îndepărtarea dinților deteriorați mai degrabă decât a celor sănătoși, iar apoi îndepărtarea țesutului gingival bolnav sau deteriorat.

Chirurgul va face apoi câteva incizii mici în gingie pentru a găzdui și fixa implanturile. Implanturile folosite pot fi realizate din titan sau din compozit.

Odată ce implanturile au fost inserate, chirurgul va sutura gingia pentru a îmbunătăți vindecarea. Zona care urmează să fie tratată este apoi curățată. Se efectuează prima operație.

Implant dentaire sur 4 piliers
Implant dentar pe 4 piloni

Veți avea la dispoziție câteva zile pentru recuperare. Este posibil să simțiți unele dureri sau inflamații în orele care urmează implantului. Se va prescrie un tratament pe bază de antiinflamatoare și antibiotice.

De asemenea, este posibil să observați unele sângerări și umflături după operație. Acestea vor dispărea după câteva zile. Asigurați-vă că vă odihniți cât trebuie pentru a evita complicațiile.

Primul dumneavoastră sejur în Istanbul sau Antalya se apropie de sfârșit. Va trebui să așteptați 3 până la 4 luni pentru a primi protezele fixe. Acesta este timpul necesar pentru ca țesutul osos să se restabilească și să se formeze în jurul implanturilor.

Implanturile vor servi drept rădăcini artificiale pentru noii dinți care vor fi montați. O întoarcere în Turcia vă va permite să obțineți dinții permanenți, care vor fi fixați definitiv.

Sourire après un All-on-4
Zâmbet după un All-on-4

Odată ce tratamentul protetic este finalizat, veți avea dinți noi care nu numai că vă vor permite să mâncați corect, dar vă vor oferi din nou un zâmbet frumos. O bună igienă orală, o dietă sănătoasă și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt toate prescrise pentru a vă asigura că proteza dentară durează cât mai mult timp.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista complicații rare în timpul tratamentului all-on-4:

  • Respirație urât mirositoare ;
  • Gingii umflate sau inflamate;
  • Febră și dureri de cap;
  • Sângerări excesive;
  • Amorțeală a buzei și a bărbiei;
  • Dureri în gât sau în față.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În plus, proteza All-on-4 este permisă în Islam. Este o intervenție chirurgicală halal, nu haram, deoarece oferă un avantaj medical și îmbunătățește calitatea vieții pacientului.

Un serviciu de închiriere de scaune cu rotile este disponibil pentru persoanele cu dizabilități (PMR) cu acces ușor.

De ce să alegeți Turcia pentru un all-on-4?

Deși procedura all-on-4 este practicată în multe țări europene, alegerea Turciei oferă mai multe avantaje. Destinație turistică esențială, Turcia are unele dintre cele mai mari clinici dentare din Europa, cu chirurgi experți și echipe medicale profesioniste.

Aveți HIV? O clinică specială a fost amenajată pentru ca tu și personalul să puteți face un All-on-4 în deplină siguranță.

A avea un all-on-4 în Turcia înseamnă, de asemenea, a beneficia de o chirurgie dentară de înaltă calitate, datorită progreselor tehnologice și medicale de la fața locului. Clinicile turcești, în special cele din Istanbul și Antalya, oferă, de asemenea, cele mai mici prețuri din Europa, cu 42% mai mici decât în Europa. Cu toate acestea, calitatea îngrijirii este mai bună.

Dentition qui repose sur 4 piliers
Stomatologie bazată pe 4 piloni

Mai mult, Turcia se laudă cu o rată de succes de până la 95% pentru plasarea unui implant all-on-4. Mai mult, atunci când vă faceți all-on-4 în Turcia, vă veți bucura de o vacanță utilă și plăcută și veți putea descoperi și alte fațete ale țării și ale orașelor sale.

Cât costă un all-on-4 în Turcia?

În Turcia, prețul unui all-on-4 depinde de profilul pacientului și de complexitatea și marca implantului dentar. În funcție de marca aleasă și de metoda de implantare, prețul unei proteze all-on-4 în Istanbul poate varia de la 2.300 € la 2.700 €.

La coordinatrice qui prend en charge une patiente
Coordonatorul care se ocupă de un pacient

Dacă aveți dificultăți în a face o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Care sunt avantajele unui All-on-4?

Implanturile All-on-4 vă permit să refaceți 12 până la 14 dinți cu doar patru implanturi. Adevăratul avantaj în acest caz este costul, care este mult mai mic decât plasarea a 12 implanturi dentare individuale. Ca să nu mai vorbim de rezultatele finale foarte rapide.

După ce un dinte a fost extras, în general trebuie să așteptați între 2 și 6 luni pentru ca osul să se vindece. Cu toate acestea, datorită tehnicilor din ce în ce mai sofisticate, chirurgul dentar poate uneori să plaseze implantul imediat.

Proteza all-on-4 este o proteză dentară de lungă durată, cu un termen de valabilitate foarte mare. Rata de retenție a protezei este estimată la peste 96% între 3 și 4 ani și la peste 94% între 5 și 10 ani. Acestea pot rezista chiar și până la 20 de ani, cu o îngrijire dentară adecvată.

Au fost efectuate mai multe studii pentru a determina rata de succes a unui All-on-4 în Istanbul, iar rezultatele sunt excelente. Aceste studii indică o rată de succes de aproape 98% pentru implanturile dentare de pe arcada inferioară și de 97% pentru implanturile de pe arcada superioară.

Vă puteți întoarce la dieta obișnuită după 3 luni de la plasarea implanturilor All-on-4. Înainte de aceasta, se recomandă ca implanturile să fie supuse unei presiuni cât mai mici posibil prin consumul de alimente moi. Acest lucru va favoriza vindecarea.

Durata de ședere pentru un All-on-4 în Turcia poate varia în funcție de numărul de dinți tratați, de starea de sănătate a pacientului și de timpul de recuperare necesar după procedură. Ca regulă generală, ar trebui să acordați aproximativ o săptămână pentru un tratament complet.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️