Albirea dentară în Turcia

albire dentară preț Turcia 1
Scris de Émilie

Doriți un zâmbet mai strălucitor și mai atractiv? Atunci poate că cel mai bun mod de a obține acest lucru este să vă albiți dinții în Turcia

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre albirea dinților în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă albirea dinților în Turcia?

Prețul mediu al albirei dentare în Turcia, în Istanbul, este de 250 de euro, cu un preț minim de 200 de euro și un preț maxim de 300 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Albire dentară250 €

Ce este albirea dentară?

Doriți un zâmbet mai strălucitor și mai atractiv? Atunci poate că cel mai bun mod de a obține acest lucru este să vă albiți dinții în Turcia.

Cei mai mulți dintre noi ne dorim dinți frumoși, de un alb perlat. Desigur, majoritatea oamenilor se bazează pe produsele de albire a dinților vândute în farmacii pentru a elimina îngălbenirea naturală sau petele de pe dinți. Din păcate, aceste produse sunt rareori eficiente. Pe de altă parte, albirea profesională a dinților în Turcia, pe de altă parte, este practic garantată pentru a vă albi dinții în siguranță.

Este albirea profesională a dinților potrivită pentru dumneavoastră? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre procedură și despre posibilele riscuri.

Cui se adresează albirea dentară în Turcia?

Dinții noștri nu sunt perfect albi, în ciuda a ceea ce vă spun reclamele pentru pastele de dinți de albire. O oarecare îngălbenire a dinților este naturală. Cu toate acestea, unele persoane se pot confrunta cu o îngălbenire semnificativă. Dinții dumneavoastră se pot păta de fapt din cauza a ceea ce mâncați sau beți.

În unele cazuri, dinții pot fi în mod natural galben închis. Genetica și vârsta joacă, de asemenea, un rol în frumusețea dinților dumneavoastră.

Iată câțiva factori care pot duce la o decolorare serioasă a dinților dumneavoastră:

  • Igiena dentară precară (nu vă periați regulat)
  • Consumul constant de băuturi precum cafeaua, ceaiul și vinul roșu, care pot păta dinții. Anumite fructe, cum ar fi merele, pot, de asemenea, să vă păteze dinții.
  • Fumatul tutunului
  • Anumite medicamente
  • Leziuni nervoase la nivelul rădăcinilor

O bună igienă orală poate preveni decolorarea dinților. Dar dacă dinții dumneavoastră sunt deja decolorați, puteți să le îmbunătățiți aspectul prin albirea lor profesională. Aceasta este o procedură simplă efectuată de un dentist care albește partea superioară a dinților pentru a-i face să pară mai albi.

Albirea profesională a dinților nu este potrivită pentru toată lumea. De exemplu, dacă un dinte are nervii afectați și este decolorat, este posibil ca o procedură de albire să nu fie utilă. De asemenea, dacă vă albiți dinții și continuați să fumați, efectele pozitive nu vor dura.

În majoritatea cazurilor, albirea dinților în Turcia, Istanbul de către un dentist cunoscut și de renume vă poate ajuta să vă recăpătați zâmbetul alb perlat la care ați visat întotdeauna. De asemenea, puteți scăpa de culoarea neuniformă a dinților care vă distruge zâmbetul cu ajutorul acestei proceduri.

Care este diferența dintre albirea profesională și albirea la domiciliu?

Când există nenumărate produse de albire a dinților pe care le poți cumpăra dintr-un magazin, de ce să plătești un dentist pentru a o face? Este o întrebare destul de rezonabilă. Motivul principal este că albirea profesională a dinților în străinătate, în special în Turcia, este mult mai eficientă.

Procedura de albire a dinților este, în esență, o procedură de albire. Produsele de albire a dinților vândute în supermarketuri conțin peroxid de hidrogen, un agent de albire care îndepărtează petele de pe dinți.

Peroxidul de hidrogen, după cum probabil știți deja, este un acid foarte coroziv. Acesta poate deteriora smalțul și gingiile dacă este utilizat în concentrații mari.

De aceea, produsele de albire a dinților care se vând fără prescripție medicală conțin concentrații foarte mici de peroxid de hidrogen. Aceste produse nu vă vor deteriora gingiile, dar nici nu vor îndepărta mare parte din îngălbenirea dinților.

Dentiștii au voie să folosească concentrații mai mari de agenți de albire pentru a face ca dinții să pară mult mai albi. De asemenea, stomatologii folosesc tampoane speciale pentru a vă proteja gingiile în timpul procedurii.

Cu toate acestea, procedurile moderne de albire nu folosesc deloc agenți de albire lichizi. În aceste zile, dentiștii folosesc în schimb un proces de albire cu laser.

Trebuie remarcat faptul că este imposibil să albiți implanturile dentare.

Procesul de albire cu laser implică utilizarea unui tip de laser pentru a îndepărta petele de pe dinți după ce s-a folosit un agent de albire. Această procedură este mai puțin invazivă și mai eficientă. Albirea cu laser a dinților nu poate fi făcută acasă.

Doar un dentist profesionist o poate efectua. În special, partenerul nostru din Turcia este specializat în îngrijirea dentară și face o treabă remarcabilă cu pacienții.

Pe scurt, albirea profesională a dinților este mai sigură și vizibil mai eficientă decât albirea la domiciliu. Nici procedura nu durează mult. Vă puteți albi dinții într-o singură vizită la dentist.

Albirea dinților în Istanbul

Iată care sunt pașii de bază ai procedurii de albire profesională a dinților în Istanbul, Turcia.

Examinare și screening

Înainte de a începe procedura, medicul dentist vă va examina dinții și gingiile. Dacă aveți boli ale gingiilor sau carii, medicul dentist vă va recomanda să amânați procedura până când problemele grave vor fi tratate.

Medicul dentist va verifica, de asemenea, dacă sunteți apt să vă supuneți procedurii. Albirea cu laser a dinților nu este recomandată femeilor însărcinate. Procedura nu se efectuează, în general, nici la adolescenți. Dacă aveți mai puțin de 18 ani, medicul dentist vă poate recomanda să așteptați până când veți fi puțin mai mare pentru a vă supune procedurii.

De asemenea, trebuie să aveți suficient smalț dentar expus pentru a vă supune procedurii de albire. Dacă linia gingivală este neuniformă, este posibil ca dinții dumneavoastră să nu se albească uniform, ceea ce poate duce la un zâmbet ciudat. De asemenea, dacă gingiile tale s-au retras, expunând rădăcinile dinților, este posibil ca medicul dentist să nu îți recomande albirea. Rădăcinile dinților nu răspund la albire, așa că doar anumite părți ale dinților vor fi albite.

Nu intrați în panică dacă nu vă calificați pentru albirea profesională a dinților. Există și alte alternative pe care le puteți lua în considerare, cum ar fi fațetele dentare în Turcia și luminițele. Un furnir este o coajă subțire de porțelan care poate fi lipită pe dinții dvs. pentru a le schimba culoarea și forma. Luminerele sunt ca și fațetele, dar mult mai subțiri. Luminerele sunt potrivite dacă dinții dumneavoastră sunt deosebit de sensibili.

Sunt rare cazurile în care oamenii nu pot beneficia de această procedură. Cu excepția cazului în care sunteți gravidă sau tânără, ar trebui să o faceți. Odată ce sunteți eligibil, dentistul turc va trece la următoarea etapă, așa cum este descrisă mai jos.

Pre-tratamentul dinților dvs

Înainte de a începe albirea cu laser, dentistul vă va curăța dinții. De obicei, acest lucru este făcut de un igienist dentar. Igienistul îndepărtează tartrul și plaga, dacă mai rămâne ceva, pentru a pregăti complet smalțul pentru procedura profesională de albire a dinților.

Onur Ozel Dental Clinic Antalya

Igienistul dentar va verifica, de asemenea, dacă toate cariile dumneavoastră sunt bine obturate. Smalțul nu trebuie să fie deteriorat până la punctul în care să permită agentului de albire să pătrundă în interiorul dinților dumneavoastră. Dacă acest lucru se întâmplă, soluția de albire va deteriora țesuturile și nervii sensibili.

Pregătirea pentru procedură

Procedura profesională de albire a dinților nu este dureroasă. Nu aveți nevoie de un anestezic local, așa cum se întâmplă în cazul extracției dentare. Cu toate acestea, la unii pacienți, procesul de albire cu laser poate provoca sensibilitate dentară sau poate o inflamație minoră.

Din acest motiv, unii dentiști prescriu un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS) înainte de începerea procedurii. Trebuie să informați medicul dentist dacă luați orice alt medicament cu prescripție medicală sau fără prescripție medicală înainte de a lua AINS. De asemenea, informați medicul dentist cu privire la orice alergii sau sensibilități.

Procesul de albire

Odată ce toți pașii de mai sus au fost parcurși, puteți începe procesul de albire a dinților. Procesul este destul de rapid. Vi se va cere să vă întindeți pe un scaun dentar. Dentistul va folosi un apărător bucal pentru a vă menține gura deschisă și dinții expuși.

Înainte de începerea procesului, dentistul va plasa o barieră de protecție peste gingiile dumneavoastră. Aceasta va împiedica laserul sau agentul de albire să atingă gingiile.

Apoi, medicul dentist aplică o soluție de albire sub formă de gel pe smalțul din fața dinților. Acest lucru se face de obicei cu o seringă. Agentul de albire rămâne pe dinți.

Medicul dentist folosește apoi un laser. Lumina laserului activează agentul de albire și poate face ca acesta să facă spumă. Laserul face ca agentul de albire să elibereze ioni de oxigen care elimină petele de pe smalț. Laserul poate fi lăsat pornit timp de până la 15 minute pentru ca procesul chimic să își facă efectul.

Medicul dentist oprește laserul și poate lăsa apoi agentul de albire pe dinți pentru încă câteva minute. Ultimul pas este îndepărtarea agentului de albire. De obicei, medicii dentiști folosesc un aspirator mic pentru a îndepărta rapid și eficient agentul de albire pătat, fără a deteriora dinții sau gingiile.

Vi se va cere apoi să vă clătiți gura. Când medicul dentist îndepărtează scutul gingival, procedura este completă.

În general, procedura durează între una și două ore. Așadar, este rapidă și nu va trebui să așteptați mult timp.

HD Dental Clinic Mosonmagyarovar

După tratament

Medicul dentist vă va examina dinții pentru ultima dată înainte de a pleca. Este posibil să aveți o oarecare sensibilitate dentară după procedura de albire. Sensibilitatea ușoară până la moderată este normală. Dar unii pacienți pot raporta niveluri ridicate de sensibilitate. Medicul dentist vă va prescrie medicamente dacă nivelurile de sensibilitate sunt ridicate.

În acest stadiu, gingiile dumneavoastră ar trebui să se simtă normale. Dacă simțiți vreo durere sau observați o albire a gingiilor, anunțați imediat medicul dentist.

Complicațiile cauzate de albirea profesională a dinților sunt foarte rare. Dacă totul decurge bine, veți fi gata să vă întoarceți la drum. Medicul dentist vă va spune cum să mâncați și să vă protejați dinții după procedură. Puteți, de asemenea, să vă programați o programare de control, pentru orice eventualitate, dar acest lucru nu este neapărat necesar.

Polyclinique L'Excellence Mahdia

Riscuri și complicații

Procedura de albire profesională a dinților este cunoscută ca fiind un proces în mare parte lipsit de riscuri. Efectele secundare temporare, în principal sensibilitatea, sunt frecvente, în timp ce complicațiile de durată sau permanente sunt rare. Ar trebui să fiți conștienți de următoarele efecte secundare ale procedurii:

Hipersensibilitate

Majoritatea pacienților care se supun unei albiri dentare profesionale se plâng de o sensibilitate crescută după aceea. Acest lucru înseamnă, de obicei, că dinții sunt sensibili la băuturi calde sau reci. Cu toate acestea, acest efect ar trebui să dispară în câteva zile de la procedură.

Unii pacienți pot experimenta niveluri foarte ridicate de sensibilitate dentară. De exemplu, este posibil să simțiți un ușor șoc atunci când beți o băutură fierbinte sau rece. Acest efect poate fi tratat cu medicamente și ar trebui să dispară în câteva zile.

Este posibil să aveți o sensibilitate dentară ridicată după o procedură de albire a dinților dacă vă albiți frecvent dinții. Spuneți-i dentistului dumneavoastră dacă ați folosit recent un agent de albire pe dinți pentru a-i face să pară mai albi. Dacă aveți deja dinți sensibili, procedura poate agrava situația. Prin urmare, discutați această complicație cu medicul dentist dacă riscați să aveți dinți sensibili.

Iritația gingiilor

Iritația gingiilor poate apărea dacă agentul de albire și laserul pătrund în gingii. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple dacă scutul gingival este poziționat corect. Unele probleme de iritație a gingiilor vor dispărea de la sine. În alte cazuri, chirurgul dentar din Turcia poate prescrie medicamente.

Inflamația gingivală

Deși nu este frecventă, inflamația sau umflarea gingiilor poate rezulta în urma operației. Acesta este motivul pentru care stomatologii prescriu medicamente antiinflamatorii înainte de începerea operației.

Leziuni nervoase

În cazuri rare, tratamentul cu laser poate provoca leziuni ale nervilor dinților. Este posibil să resimțiți acest lucru sub forma unei sensibilități dentare care nu dispare niciodată. Unele lasere de temperatură ridicată pot crește riscul de deteriorare a nervilor. Această complicație este rară, dar o puteți discuta cu medicul dentist înainte de a vă supune procedurii.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️