All-on-8 în Turcia

toate pe 8 Turcia 1
Scris de Manuella

All-on-8 în Turcia este soluția potrivită pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unei soluții rentabile pentru o restaurare dentară completă. Este cel mai accesibil mod de a vă restaura zâmbetul.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre All-on-8 în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Care este prețul unei All-on-8 în Turcia?

Costul mediu al unei All-on-8 în Istanbul, Turcia, este de 7.000 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 6.000 și 8.000 de euro.

ProceduraPreț Turcia
All-on-87000 €

Ce este un All-on-8?

All-on-8 în Turcia este soluția potrivită pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unei soluții rentabile pentru o restaurare dentară completă. Este cel mai accesibil mod de a vă restaura zâmbetul.

Cele 8 implanturi dentare constau în plasarea a 8 implanturi dentare în fiecare dintre arcadele dentare. Datorită tehnologiei dentare avansate, proteza care urmează să fie plasată pe arcade obține o bază solidă sub forma implanturilor dentare. Acest lucru permite implanturilor dentare să funcționeze imediat. Această procedură de tratament dentar din Turcia include înclinarea implanturilor pe dinții din spate pentru a profita la maximum de osul dentar disponibil.

Tratamentul cu implanturi dentare All-on-8 în Turcia este recomandat pacienților care au pierdut mai mult de 80% din dinții naturali pentru o soluție dentară permanentă, sigură și foarte estetică. Obțineți un set nou și sănătos de dinți pentru a mânca și mesteca din nou în mod corespunzător.

Regatul Unit25000 €
Statele Unite ale Americii27000 €
Canada26000 €
Turcia7000 €

Durata șederii: 1 zi

Notă : procedura de implantare dentară durează maximum 3 până la 4 ore. Cu toate acestea, pacientul trebuie să rămână în Istanbul câteva zile în plus pentru consultația postoperatorie. Este nevoie de aproximativ 3 luni după operație pentru ca gura să se vindece. Osul și gingiile își schimbă forma în această perioadă pentru a se adapta la noul implant.

Avantajele implanturilor dentare All-on-8 în Istanbul, Turcia

  • Spre deosebire de protezele convenționale, protezele dentare susținute de implanturi sunt populare pentru durabilitatea lor și sunt considerabil de bine construite. Cu o igienă orală adecvată, implanturile vă pot dura o viață întreagă.
  • Implanturile dentare All-on-8 din Turcia necesită o intervenție chirurgicală minimă și sunt o procedură rapidă, cu o recuperare rapidă, spre deosebire de alte opțiuni convenționale care necesită mai multe ședințe de pregătire înainte ca o proteză să poată fi montată efectiv peste ele.
  • Protezele All-on-8 pot fi montate cu dinți noi în 3 până la 4 ore, ceea ce înseamnă că puteți avea un zâmbet frumos într-o singură zi!
  • Nu este necesară nicio grefă osoasă pentru protezele all-on-8
  • Puteți mânca și vorbi natural și vă puteți simți la fel ca atunci când erați tânăr.
  • Dentiștii și personalul vorbesc fluent franceza, italiana, spaniola și germana
  • Se oferă, de asemenea, consultații și urmăriri cu stomatologii, diagnostice și traducători
  • Un oraș frumos de ales ca destinație de turism medical, cu o ospitalitate cu adevărat caldă și grijulie

Vedeți și: All-on-4 în Turcia

Lista de teste preoperatorii necesare

  • Scanare 3D/CT
  • CAD/CAM
  • Radiografii digitale
  • Testarea modelelor de instalații dentare

Notă: Testele de laborator se efectuează cu cel puțin 7 până la 10 zile înainte de procedură. Testele de imagistică și modelele dentare îl ajută pe medicul dentist să analizeze dispunerea dinților dumneavoastră.

De ce ar trebui să îmi fac tratamentul All-on-8 în Turcia?

Mii de pacienți aleg și călătoresc în Turcia pentru implanturi dentare în fiecare an. Istanbulul este o destinație populară pentru tratamentul dentar datorită disponibilității unor proceduri dentare de înaltă calitate, la fel de extinse ca în majoritatea țărilor europene avansate, dar la un cost mult mai mic.

Alte motive pentru a alege Istanbulul :

  • Tehnologie dentară avansată și facilități medicale de calitate
  • O piață a turismului medical bine stabilită
  • Stomatologie cosmetică de specialitate
  • Vreme excelentă pe tot parcursul anului
  • O cultură caldă și primitoare
  • Zboruri de întoarcere frecvente din fiecare țară

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️