Vaginoplastie în Turcia

preț vaginoplastie Turcia ieftin 1
Scris de Manuella

Vaginoplastia în Turcia este o procedură de întinerire și strângere a vaginului. Cererea pentru vaginoplastie crește zilnic în domeniul chirurgiei estetice.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre vaginoplastia în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o vaginoplastie în Turcia?

Costul mediu al unei vaginoplastii în Turcia, în Istanbul, este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 și 2.600 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Vaginoplastie2300 €

Ce este o vaginoplastie?

Vaginoplastia în Turcia este o procedură de întinerire și strângere a vaginului. Cererea pentru vaginoplastie crește zilnic în domeniul chirurgiei estetice.

Vaginul este, din punct de vedere funcțional, un organ reproducător primar. Cu toate acestea, deoarece vaginul este simbolul fundamental al sexualității pentru femei, se așteaptă ca aspectul său să fie la fel ca în timpul tinereții fetei în toate etapele vieții.

Aspectul vaginului variază în funcție de regiunea geografică și de factorii genetici, dar are un aspect ideal pe care multe persoane l-au acceptat. Aspectul ideal al vaginului este o structură închisă, în care buzele interioare sunt acoperite de buzele exterioare.

  • Sarcina,
  • Nașterea,
  • Modificări hormonale,
  • Slăbiciune a țesutului vaginal,
  • Factori genetici sau modificări legate de vârstă

Deformările buzelor exterioare ale vaginului perturbă estetica vaginului și fac ca buzele interioare să apară din exterior.

Interiorul labiilor se poate mări în timp și își poate schimba culoarea. Labiile interioare mărite devin umede, ceea ce afectează igiena femeii și poate duce, de asemenea, la un aspect estetic deficitar. În special, după nașterea naturală și relațiile sexuale, structura vaginului și mușchii vaginali se pot mări. În timp, această mărire poate avea un impact negativ asupra plăcerii în timpul actului sexual.

Operația de vaginoplastie în Turcia

Operațiile de vaginoplastie în Turcia se efectuează, în general, sub anestezie generală. Dacă pacienta preferă, poate fi efectuată și sub anestezie locală.

În cadrul operațiilor de vaginoplastie, vaginul, labiile interioare și labiile exterioare sunt evaluate împreună, iar zona cu probleme este identificată și apoi operată. Adesea este necesară intervenția în toate cele trei zone.

Este mai practic să se efectueze operația din interior spre exterior în ceea ce privește succesul și planificarea.

  • Mucoasa vaginală este îndepărtată în timpul constricției vaginale. Mușchii subiacenți sunt reparați, excesul de mucoasă este îndepărtat și se creează forma și tensiunea ideală a vaginului.
  • Excesul de pe buzele interioare este apoi îndepărtat. Cel mai important aspect aici este că îndepărtarea țesutului din zona clitorisului este calculată foarte atent. Dacă se îndepărtează prea mult țesut, clitorisul se va deschide complet și clitorisul poate atinge chiar și lenjeria intimă, ceea ce poate face ca pacienta să se simtă inconfortabil. O îndepărtare prea mică poate cauza probleme de excitare, deoarece țesutul închide clitorisul.
  • În cele din urmă, se îndepărtează labiile exterioare. Scopul este de a da labiilor exterioare o formă mai plină. Prin acoperirea atât a labiilor interioare, cât și a deschiderii vaginale, se obțin atât condiții estetice, cât și igienice. Labiile exterioare devin în general deformate din cauza pierderii de volum. Pentru a repara această pierdere de volum, forma este obținută fie cu ajutorul grăsimii proprii a pacientei, fie cu ajutorul unor materiale de umplere pe bază de acid hialuronic.

Urmărirea postoperatorie

Pacienta rămâne în spital în noaptea operației și este externată a doua zi, după toate controalele postoperatorii. Vaginoplastia nu este o operație atât de dureroasă pe cât cred multe persoane.

Dacă în timpul operației a apărut o îngustare vaginală, trebuie evitate relațiile sexuale timp de 3 săptămâni. În cazul în care nu s-a obținut o restrângere vaginală în timpul operației, trebuie evitate raporturile sexuale timp de două săptămâni.

Pacienta poate face un duș la două zile după operație. Se recomandă plimbări scurte pentru a reduce edemul.

În funcție de metodele folosite și de amploarea operației, pacienta se poate întoarce la serviciu la 3 până la 5 zile după operație.

În general, în operațiile de chirurgie estetică din Turcia se folosesc puncte de sutură absorbabile, astfel încât nu este necesară îndepărtarea acestora.

Labioplastie

Vaginul are o structură flexibilă și extensibilă și, din diverse motive, pot apărea probleme de lăsare, slăbire și decolorare la nivelul buzelor vaginale și al zonei interne.

Dacă buzele interioare de la intrarea în vagin și buzele exterioare, aflate chiar în afara vaginului, se lasă, sunt asimetrice sau mai mari decât în mod normal, operația efectuată pentru a repara deformările buzelor vaginale se numește labioplastie.

De ce se deformează buzele vaginale?

La unele femei, schimbările hormonale rapide din adolescență pot duce la deformări ale buzelor vaginale.

Infecțiile vaginale cronice pot duce la o schimbare de culoare și la o tulburare structurală a buzelor vaginale.

Asimetria buzelor vaginale este, de obicei, evidentă de la naștere, dar după pubertate, această asimetrie poate deveni mai pronunțată și poate, de asemenea, să înceapă să deranjeze individul.

Operația de labioplastie

Operațiile de labioplastie durează, în medie, aproximativ o jumătate de oră.

Operația se efectuează de obicei sub anestezie locală. Se poate folosi și anestezia generală, dacă pacienta solicită acest lucru.

După operația de labioplastie

  • Pacientele se pot întoarce la viața lor normală imediat după operație.
  • După operația de labioplastie, trebuie evitate relațiile sexuale timp de 3 săptămâni în medie.
  • Se recomandă să nu se facă duș în primele două zile după operație.
  • Medicul vă va explica în detaliu metodele de igienă personală și de curățare.
  • Ca regulă generală, operația de labioplastie folosește cusături absorbite, astfel încât nu este necesară îndepărtarea acestora.
  • După procesul de vindecare, nu va exista nicio cicatrice de la operație și, cu excepția cazului în care pacientul spune acest lucru, nimeni nu va înțelege că a fost operat.

Operația de vaginoplastie din Turcia este efectuată de cei mai experimentați medici. Chirurgia plastică în Turcia are multe avantaje. Prețurile ieftine, medicii de renume internațional, spitalele mari și atracțiile turistice sunt doar câteva exemple. Dacă sunteți interesați să vă supuneți unei operații de chirurgie plastică în Turcia, vă rugăm să ne contactați.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️