Otoplastie în Turcia

otoplastie Turcia 1
Scris de Manuella

Otoplastia în Turcia este o operație chirurgicală care constă în modificarea aspectului urechii pentru a o face mai în armonie cu fața. Scopul său principal este de a reatașa urechile proeminente.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre otoplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă otoplastia în Turcia?

Costul mediu al otoplastiei în Turcia este de 1.600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.300 € la 1.900 €.

ProceduraPreț Turcia
Otoplastie1600 €

Ce este otoplastia?

Otoplastia în Istanbul este o operație chirurgicală în Turcia care constă în modificarea aspectului urechii pentru a o face mai în armonie cu fața. Scopul său principal este de a reatașa urechile proeminente.

Urechea este un organ care afectează aspectul exterior al unei persoane și are o importanță atât estetică, cât și funcțională. Cea mai frecventă afecțiune estetică a urechii este o deformare a urechii comprimate. Chirurgia estetică a urechii este cel mai frecvent tip de chirurgie estetică. Cu chirurgia urechii proeminente, unghiurile urechii sunt corectate și aduse mai aproape de cap.

În mod normal, unghiul dintre ureche și craniu este între 30 și 35 de grade. Acest unghi este mărit la persoanele cu urechi proeminente.

În prezent, urechile proeminente afectează peste 5% din populație. Deși efectul fiziologic asupra pacientului este lipsit de importanță, acesta are un efect grav asupra aspectelor psihologice și estetice. Deformitatea urechilor constă în principal într-un exces al unghiului pavilionului urechii cu craniul și în absența pliului urechii externe.

Fotografii înainte și după

Care este vârsta ideală pentru otoplastie?

Urechea este dezvoltată în proporție de 98% până la vârsta de 5-6 ani. Aceste operații sunt ideale pentru perioada preșcolară la această grupă de vârstă. Motivul este acela că, pentru a preveni traumatizarea socială a copiilor de către prietenii lor de la școală și pentru a evita o pierdere a încrederii în sine din partea copilului, se recomandă ca otoplastia să fie efectuată în Turcia la o vârstă fragedă.

Deși aceasta nu este o statistică sănătoasă în țara noastră, ratele sunt aproximativ egale pentru ambele sexe. Cu toate acestea, fetele sunt capabile să își închidă urechile cu părul la o vârstă mai înaintată.

Ele nu sunt capabile să își revină după 5 sau 6 ani. Deoarece dezvoltarea cartilajului urechii este completă la această vârstă, nu există nicio îmbunătățire. O deformare semnificativă a urechii poate reprezenta o povară psihologică grea pentru copii.

Copiii ai căror prieteni își bat joc de ei în timpul școlii primare pot prezenta, de asemenea, simptome legate de trauma psihologică, cum ar fi pierderea încrederii în sine, incapacitatea de a ieși în public, de a vorbi în fața comunității, de a pica la lecții și de a nu merge la școală.

Înainte de operația proeminentă la ureche

În timpul interviului se evaluează aptitudinea pacientului pentru operație și așteptările acestuia. Se oferă informații detaliate despre otoplastia în Turcia și pacientul trebuie să fie informat despre procedură înainte și după operație.

Pacienții care nu pot beneficia de un anestezic local pot fi operați și sub anestezie generală.

Procedura pentru operația de otoplastie în Turcia

Operația de ureche proeminentă se efectuează de obicei într-o oră până la o oră și jumătate sub anestezie locală. Este o operație nedureroasă care nu necesită spitalizare. Se fac incizii în spatele urechii cu ajutorul unor cordoane chirurgicale pentru a modela cartilajul urechii și a-l apropia de craniu.

După operație

După otoplastia din Istanbul, pacienții pot pleca acasă după operație, sub anestezie locală. Tot ceea ce este necesar este utilizarea unui analgezic timp de câteva zile. Sfatul medicului dumneavoastră în acest sens este extrem de important. După câteva zile, pacientul se poate întoarce la locul de muncă.

Cartilajul nou format este ținut la locul lui de cordoane și se folosesc bandane sportive până când urechea aderă la țesut. Această perioadă durează aproximativ 6 săptămâni.

În timpul perioadei de recuperare, este necesar să se poarte o bentiță pe timp de noapte

Cum se stabilește prețul?

  • Dificultatea operației
  • Tipul de anestezic,
  • Tipul de metode care urmează să fie utilizate,
  • Dacă otoplastia va fi efectuată la una sau la ambele urechi,
  • Alte probleme în afară de urechile proeminente,
  • Tipul de spital (public sau privat),
  • Durata șederii în spital,

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️