Fox Eye lift în Turcia

ochi de vulpe Turcia 1
Scris de Laurence

Dar există o tendință pe care poate nu o cunoașteți încă: un aspect descris ca fiind “ochi de vulpe” sau “ochi migdalați” câștigă popularitate în industria cosmetică din Turcia, și se numește Fox Eyes.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liftingul Fox Eye în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de lifting Fox Eye în Istanbul, Turcia

În Turcia, costul mediu al unei proceduri Fox Eye este de 1.200 €. Acest preț variază în funcție de tehnica utilizată și de complexitatea pacientului și include anestezia, operația și medicația. Sub anestezie locală, operația durează între 15 și 40 de minute. Șederea minimă la Istanbul este de 3 zile. Rezultatul final este vizibil în decurs de 1 lună.

Fox Eye lift1200 €
Ridicarea ochilor1400 €
Ridicare temporală2200 €
Blefaroplastie1400 €

Ce este un lifting Fox Eyes?

Există o tendință pe care poate nu o cunoașteți încă: un aspect descris ca fiind “ochi de vulpe”, “ochi de pisică” sau “liftingul Bella Hadid Brown” câștigă popularitate în industria cosmetică din Turcia și se numește “Fox Eyes”. Această procedură se adresează atât bărbaților, cât și femeilor.

Mulțumită unor modele celebre precum Kendall Jenner și Bella Hadid, ochii migdalați și ochii înfășurați sunt la modă. Pe TikTok, oamenii își rad chiar și sprâncenele pentru a obține o privire mai luminoasă, cunoscută sub numele de “foxeyes challenge” (#foxeye).

Influențatorii din social media, precum și media de lifestyle, sunt principalii promotori ai tendințelor estetice. În special, popularitatea lui Kendall, Bella și a Kardashianelor reprezintă cel mai solicitat “look” la care mulți pacienți aspiră.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
Fotografie înainte și după Fox Eyes

Deși puțini oameni se nasc cu o astfel de formă unică a ochilor (există zvonuri că cea a lui Bella nici măcar nu este cea reală), există mai multe modalități de a crea acest aspect folosind tehnici chirurgicale și nechirurgicale în Turcia.

Acest tip de tratament cosmetic, cunoscut din punct de vedere medical sub numele de cantopexie, implică în esență ridicarea colțului exterior al pleoapei superioare și tragerea ei ușor spre tâmple. Pleoapa inferioară este ușor ridicată prin ridicarea zonei temporale.

Deși popularitatea acestui tip de tratament cosmetic pentru ochi este în creștere, aspectul poate fi foarte problematic – nu este vorba doar de a merge într-o clinică de înfrumusețare pentru un tratament rapid al ochilor. El spune că există câteva lucruri pe care oamenii le pot trece cu vederea înainte de a se supune unei astfel de proceduri de transformare, inclusiv complicațiile și riscurile asociate cu o lucrare de specialitate pentru ochi.

Iată tot ce trebuie să știți despre popularul tratament Fox Eyes Lifting din Turcia și ce presupune această procedură cosmetică.

Patiente avant un fox eyes
Pacient înainte de un lifting de ochi de vulpe

Ce presupune tratamentul Fox Eyes?

Dacă doriți să vă schimbați forma ochilor prin ștergerea ridurilor, se pot folosi două abordări diferite: o opțiune neinvazivă și o opțiune invazivă (chirurgicală).

Metoda non-invazivă presupune injectarea de materiale de umplutură și grăsime în marginea exterioară pentru a ridica fruntea. Utilizarea de materiale de umplutură a devenit o opțiune populară, deoarece creează o schimbare estetică temporară care poate dura până la doi ani.

La celălalt capăt al spectrului se află opțiunile chirurgicale. Blefaroplastia este denumirea oficială pentru chirurgia plastică a ochilor. Aceasta presupune îndepărtarea excesului de piele sau de grăsime pentru a întineri sau corecta forma ochilor. Pentru unii pacienți, o operație de lifting facial în Turcia este cea mai bună opțiune.

Video despre Fox Eyes

În grupa de vârstă cuprinsă între 25 și 40 de ani, unele femei doresc un lifting temporal al frunții (pentru cele cu o “frunte grea”), dar acest lucru necesită o opțiune chirurgicală în Turcia. Prin urmare, trebuie să fiți foarte atente, deoarece aceasta este o opțiune permanentă. Pacienții sunt întotdeauna sfătuiți că tendințele sunt temporare, așa că este ideal să alegeți un look care să vă convină personal pentru o perioadă lungă de timp.

Cui este potrivit liftingul Fox Eye?

Este important de reținut faptul că acest tip de procedură nu este chiar unic, iar tipul de abordare folosit pentru a obține un anumit aspect estetic al ochilor depinde de fiecare pacient în parte.

Când vine vorba de femei precum fetele Kardashian/Jenner, originea lor etnică este armeană și, prin urmare, au adesea ochii înfundați, cu o frunte mediană joasă destul de naturală și o frunte laterală înaltă și arcuită pentru început. Ele au puțină grăsime în orbite (orbite oculare). Iar pielea lor tinde să aibă un grad mai ridicat de colagen, ceea ce le face candidați ideali pentru umplere.

Cu toate acestea, femeile europene au pielea care tinde să piardă colagen mai devreme, motiv pentru care opțiunea de umplere nu produce întotdeauna același finisaj uniform. Opțiunile chirurgicale tind să li se potrivească cel mai bine.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Kylie Jenner după Fox Eyes

Pentru pacienții care au nevoie de opțiunea chirurgicală, aceștia trebuie să treacă printr-o consultație amănunțită, iar pacientul turc și chirurgul trebuie să fie pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de rezultatul dorit.

Anatomia fiecăruia este diferită și fața fiecăruia are o formă diferită, astfel că (la fel ca buzele lui Kylie Jenner) aspectul “fox-eyes” s-ar putea să nu se potrivească tuturor.

Unele persoane arată o fotografie cu modul în care vor să arate ochii lor, dar nu au trăsăturile faciale pentru a profita de acel aspect. În plus, persoanele cu HIV sunt, de asemenea, eligibile.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Ridicarea ochilor la o persoană în vârstă

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unei proceduri Fox Eyes:

  • Înroșirea în regiunea orbitală ;
  • Echimoză sub ochi;
  • Umflături prelungite și întârziate;
  • Decolorare albăstruie;
  • Noduli și hipersensibilitate

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, Fox Eyes nu este haram. Este halal și acceptat dacă scopul său este de a elimina un defect.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
Rezultatele înainte și după Fox Eyes

Pentru persoanele cu dizabilități sunt disponibile facilități adaptate, astfel încât acestea să poată profita la maximum de șederea lor.

Sfatul nostru?

Dacă urmează să vă supuneți unei operații de lifting cosmetic Fox Eye sau “ochi de migdală”, asigurați-vă că consultați un chirurg din Turcia, din Istanbul, care este foarte calificat și cu experiență.

Unii chirurgi turci se pricep foarte bine la reparat nasuri, făcut liftinguri faciale sau măriri de sâni, dar pentru ochi, aveți nevoie de cineva foarte experimentat, cu multe ore de chirurgie, deoarece pielea, țesuturile și mușchii necesită un specialist care să înțeleagă pe deplin anatomia ochiului.

Coordinatrice avec une patiente
Coordonatorul cu un pacient

Cât costă un ochi Fox Eye în Turcia?

În Turcia, cel mai mic preț pe care clinicile vi-l vor oferi pentru o operație de ridicare a ochilor Fox Eyes sau Cat Eyes este de 800 de euro, iar cel mai mare preț este de 2.500 de euro. Acest lucru depinde de numărul de fire necesare pentru a obține rezultatele dorite.


Dacă vă luptați să faceți o alegere, vă putem ajuta să faceți din operația dvs. un succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează un Fox Eyes?

Durata de viață a Fox Eyes depinde de tehnica utilizată. Poate dura între 4 și 6 luni cu injecții cu Botox, între 6 luni și 1 an cu fire tensoare absorbabile, între 1 și 2 ani cu injecții cu acid hialuronic, între 5 și 6 ani cu fire de suspensie permanente și între 7 și 8 ani cu un lifting temporal.

O operație Fox Eyes este nedureroasă, indiferent de tehnica aleasă. Cu toate acestea, pacientul poate resimți un oarecare disconfort după operație, mai ales dacă chirurgul folosește fire tensoare sau fire de suspensie. Acest lucru este valabil și în cazul unui lifting temporal.

Nu există o vârstă minimă pentru o intervenție chirurgicală oculară precum Fox Eyes. Firește, trebuie să aveți peste 18 ani pentru a vă supune acestui tip de operație. Cu toate acestea, chirurgia oculară nu este recomandată înainte de vârsta de 35 sau 40 de ani.

Durata unei operații Fox Eyes în Turcia variază între 15 și 40 de minute, în funcție de tehnica aleasă de pacient. Pacientul va avea nevoie de o perioadă de convalescență pentru a se recupera după operație. Acesta este motivul pentru care șederea minimă în Turcia pentru acest tip de operație este de 3 zile.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️